Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Don_Diego написа:Някой може ли да обясни как се кара с изцяло запотена кола? Разчита се другите да те пазят ли? Как по дяволите се ориентираш къде са другите коли и къде си ти спрямо тях?
Днес в дъжда чак ме хвана яд, че давам пари за гуми и чистачки - другите участници в движението са над нещата и аз колкото и да се пазя, все някога някой ще ме центрира
Те и за това катастрофират ,после ги дават по новините и причината често е много проста - я гуми нямат,я акъл нямат или се перчат щото са качили някоя кифла и те такива !
- T.Dumanov
- Потребител
-
- Кара: e91 2.0d
- Мечтае да кара: e30 m3
http://trafficnews.bg/plovdiv/news/74884/
"Междувременно Trafficnews.bg разбра, че утре под тепетата ще има събор на BMW-та. Ще останат ли обаче автомобили за събора, или ще си носят само калници и брони... се питаме сега."
"Междувременно Trafficnews.bg разбра, че утре под тепетата ще има събор на BMW-та. Ще останат ли обаче автомобили за събора, или ще си носят само калници и брони... се питаме сега."

От малко дете си имам мечта, не Ferrari брат, ///M-power е тя !
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Гледайте какво става - това да искаш, не можеш го измисли... Господ си е прибрал служителите:
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/trima-sveshtenici-sa-zaginalite-pri-zverskata-katastrofa-kraj-razgrad-2021707
https://trud.bg/%D0%B8%D0%B3%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D0%B8-%D0%B4%D0%B2%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%B2%D1%80%D1%8A%D1%89%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D1%82/
Дали са се почерпили на погребението, как мислите? Да минат през мантинелата и да смачкат нколата до такава степен - трябва да са карали като на състеание. Май този пост щеше да стои по-добре в темата за религията...
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/trima-sveshtenici-sa-zaginalite-pri-zverskata-katastrofa-kraj-razgrad-2021707
https://trud.bg/%D0%B8%D0%B3%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D0%B8-%D0%B4%D0%B2%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%B2%D1%80%D1%8A%D1%89%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D1%82/
Дали са се почерпили на погребението, как мислите? Да минат през мантинелата и да смачкат нколата до такава степен - трябва да са карали като на състеание. Май този пост щеше да стои по-добре в темата за религията...
Последна промяна Borymeckata на 06 Май 2017, 11:59, променена общо 2 пъти
Excellent! Steven is my name!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
За втори път вече ми се случва като се спускам с колелото от Бистрица към Околовръстното на едно и също место джип да изпреварва автобус срещу мен. Съответно не ми оставя никакво място. Отсечката е права и се движа с над 60 там. Ако падна или се ударя в джипа не знам какво ще стане..
По принцип бих бил много учуден от подобна идиотщина, ако не бях разбрал от някои теми тук, че има редица хора, които смятат, че мястото на колелото не е на пътя.

По принцип бих бил много учуден от подобна идиотщина, ако не бях разбрал от някои теми тук, че има редица хора, които смятат, че мястото на колелото не е на пътя.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
а слагаш ли камера на колелото като караш? че наистина много гадни ситуации има с идиоти по-пътя ... не да пускаш тука... ами някой тъпак ако ти направи мизерия поне да му имаш номер и т.н.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Не. Иначе бих имал доста интересни кадри не само от там и не само от колелото, а и от мотора.
По принцип ми се иска да си взема ама пък не ми се дават пари за GoPro Session, която е май единствената смислена камера не само за регистратор, а и за други заснемания.
По принцип ми се иска да си взема ама пък не ми се дават пари за GoPro Session, която е май единствената смислена камера не само за регистратор, а и за други заснемания.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
bum_bum написа:Не. Иначе бих имал доста интересни кадри не само от там и не само от колелото, а и от мотора.
Взех си SJcam и съм супер доволен. Ползвам я нон стоп като регистратор в колата, а когато карам колелото я слагам на колелото. Много добро качество на приемлива цена. Само ако взимаш гледай да е оригиналния SJcam че има и доста ментета на тях.
https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=6XQQTfWM-Z4
Ето едно клипче
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Аз ползвам Yi Xiaomi... Първата версия, и съм доволен. Като обикаляме с жената също си снимаме с нея.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
"Браво" на колегата който не беше доволен че се движихме насред колоната за събора "едва" със 130 км/ч и реши да изпревари и да набие рязко спирачки пред нас...
При толкова коли на място ако беше станала верижна катастрофа???
Ако някой го познава да го вразуми малко, че следващия път не се знае каква глупост ще направи...
Сериозно много малоумие има зад волана....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Молете се да не е снимал клипче на тази ситуация, че ако има и го е качил във фб ще има аплодисменти и да му свалят шапки 

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
morrog написа:
много малоумие има зад волана....
Много колега, МНОГОО... и не само по магистралата, а почти навсякъде...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
adovet написа:bum_bum написа:Не. Иначе бих имал доста интересни кадри не само от там и не само от колелото, а и от мотора.
Взех си SJcam и съм супер доволен. Ползвам я нон стоп като регистратор в колата, а когато карам колелото я слагам на колелото. Много добро качество на приемлива цена. Само ако взимаш гледай да е оригиналния SJcam че има и доста ментета на тях.
Ето едно клипче
Гледах ги най-различните други камери. Има такива, които изглеждат добре. Ама в момента в който ги сложат до ГоПро-то и виждаш разликата. Ще се помотам сигурно още малко, че и без това имам да окомплектовам още екипировка за моторетката и може да скоча и на някоя от по-евтинките.
bum_bum написа:adovet написа:bum_bum написа:Не. Иначе бих имал доста интересни кадри не само от там и не само от колелото, а и от мотора.
Ето едно клипче
Гледах ги най-различните други камери. Има такива, които изглеждат добре. Ама в момента в който ги сложат до ГоПро-то и виждаш разликата. Ще се помотам сигурно още малко, че и без това имам да окомплектовам още екипировка за моторетката и може да скоча и на някоя от по-евтинките.
У китайците са по 12 кинта ако някой се интересува и не му се дават по 500 - 1000 кинта за регистратори с прилична резолюция и качество !

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
SJcam не е лоша, но мисля само Ксиомито може да е достоен конкурент на ГоПро-то.
Единствено звука му е по-зле от ревюта, които съм гледал понеже и аз искам да си взема скоро някаква.
Даже в момента с 4К+ модела са първите с 60 кадъра на 4к.
Единствено звука му е по-зле от ревюта, които съм гледал понеже и аз искам да си взема скоро някаква.
Даже в момента с 4К+ модела са първите с 60 кадъра на 4к.