FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
Модератор: Общи модератори
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Треньорът на Барселона Гуардиола бил любопитен как така Реал успявали да спечелят титлата в Испания всяка година.. За целта решил да посети една от тренировките им. И така той се приближил до Бернд Шустер и го питал
" Как успяваш да поддържаш футболистите си винаги концентрирани".
Отговорът бил "много просто- винаги на тренировки им задавам лесни въпросчета- така те никога не се отпускат".
Гуардиола помолил за малка демонстрация. Шустер извикал Раул Гонзалес.
Раул ,един човек е син на баща ти, но не е твой брат. Кой е той тогава? - Това е лесно тренер. Това съм аз самият. - Видя ли ?- казал Шустер на Гуардиола.. Треньорът се прибрал в Барселона уверен че сега играта на отбора му ще тръгне. Още на следващата тренировка повикал при себе си Меси. – Е, Лео, ще ти задам един лесен въпрос. Един човек е син на баща ти, но не е твой брат. Кой е той тогава? - По дяволите, тренер! Това е труден въпрос. Може ли да си помисля тази вечер и утре да ти отговоря? - Добре. - Защо ми задаваш този въпрос? - Ще започваме да правим тренировки като европейците. Меси се прибрал, но не можал да измисли нищо. И тогава се сетил да отиде при Анри. Все пак той е ставал шампион и трябва да знае нещо за тези тренировки. Задал му въпроса и французинът му отговорил: - Това е лесен въпрос. Това съм самият аз. Изпълнен с увереност Меси отишъл на тренировка на другия ден. Гуардиола го повикал при себе си. - Е,Лео ? Сети ли се за отговора? - Разбира се, тренер. Това е Анри. - Ах, ти тъпо копеле. Не е вярно. Това е Раул.

" Как успяваш да поддържаш футболистите си винаги концентрирани".
Отговорът бил "много просто- винаги на тренировки им задавам лесни въпросчета- така те никога не се отпускат".
Гуардиола помолил за малка демонстрация. Шустер извикал Раул Гонзалес.
Раул ,един човек е син на баща ти, но не е твой брат. Кой е той тогава? - Това е лесно тренер. Това съм аз самият. - Видя ли ?- казал Шустер на Гуардиола.. Треньорът се прибрал в Барселона уверен че сега играта на отбора му ще тръгне. Още на следващата тренировка повикал при себе си Меси. – Е, Лео, ще ти задам един лесен въпрос. Един човек е син на баща ти, но не е твой брат. Кой е той тогава? - По дяволите, тренер! Това е труден въпрос. Може ли да си помисля тази вечер и утре да ти отговоря? - Добре. - Защо ми задаваш този въпрос? - Ще започваме да правим тренировки като европейците. Меси се прибрал, но не можал да измисли нищо. И тогава се сетил да отиде при Анри. Все пак той е ставал шампион и трябва да знае нещо за тези тренировки. Задал му въпроса и французинът му отговорил: - Това е лесен въпрос. Това съм самият аз. Изпълнен с увереност Меси отишъл на тренировка на другия ден. Гуардиола го повикал при себе си. - Е,Лео ? Сети ли се за отговора? - Разбира се, тренер. Това е Анри. - Ах, ти тъпо копеле. Не е вярно. Това е Раул.

- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Мъж спи при собствената си жена. Посред нощ жената се стряска насън и вика:
- Бягай, мъжът ми!
Съпругът й веднага скача през прозореца. След 4 - 5 минути се прибира с думите:
- Жена, и двамата много сме се изнервили.

- Бягай, мъжът ми!
Съпругът й веднага скача през прозореца. След 4 - 5 минути се прибира с думите:
- Жена, и двамата много сме се изнервили.

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
http://www.vbox7.com/play:0383b994
2GIRLS1CUP
Докато има водка ще има и Русия
http://www.vbox7.com/play:04a5c4c9
2GIRLS1CUP

Докато има водка ще има и Русия

http://www.vbox7.com/play:04a5c4c9