СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: СПАМ ТЕМА
Криза на средната възраст – това е когато си на 45-50 и имаш по-често финансови фантазии, отколкото сексуални...

kiko написа:Криза на средната възраст – това е когато си на 45-50 и имаш по-често финансови фантазии, отколкото сексуални...![]()
![]()
Като прочетох това и не знам защо, ама се сетих за крипто темата
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
утре заминавам за Сплит, но ще трябва да се видя в Сараево с един човек, който не е баш в Сараево а по в страни. Май се кара по някакви доста кофти пътища. Чета за там, че са останали доста мини от войната и не се препоръчва да се кара извън главните пътища. Някой да е ходил скоро на там и да има някакви полезни съвети или..... 

- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
adovet написа:утре заминавам за Сплит, но ще трябва да се видя в Сараево с един човек, който не е баш в Сараево а по в страни. Май се кара по някакви доста кофти пътища. Чета за там, че са останали доста мини от войната и не се препоръчва да се кара извън главните пътища. Някой да е ходил скоро на там и да има някакви полезни съвети или.....
Добри са пътищата, аз откъдето влязох в Босна, има много тунели, завои и страхотни гледки към реката. Много полиция има се сещам. На връщане сърбите ме разкостиха на границата
Босненските сърби са готини, другата вяра май не са толкова, ама в нея част не съм ходил.- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Хубава държава за живеене....
Буквално в последните дни на работа на този парламент депутатите направиха предизборен подарък за нотариусите. В зала, с гласовете на ГЕРБ, "ДПС - Ново начало" и ИТН мина идеята на депутата от формацията на Пеевски - Йордан Цонев, ефективният данък, с който се облагат доходите от дейността им, да стане 6%, а не както е в момента 10%.
Едновременното обновяване на ключови модели при Dacia и Renault смъква двете марки до най-ниските им позиции в класирането и позволява на VW да се върне в челната тройка след дълги години пауза, а на Hyundai - да излезе на рекордното за бранда четвърто място у нас. В челната десетка вече са BMW и Mercedes - германските премиум производители са продали повече автомобили през 2026 от някои масови марки като Peugeot, Opel и дори Ford.
Още по-куриозно развитие има в дъното на класирането, където и Ferrari, и Lamborghini са продали двойно повече автомобили от Alfa Romeo за първите два месеца. А славната някога Mitsubishi се изравнява по продажби с... Bugatti и Rolls-Royce - и трите марки имат по един регистриран автомобил. Внесеното у нас Bugatti е от лимитирания до 99 бройки модел Mistral W16, чиято цена стартира от около 5 милиона евро, и е собственост на транспортен магнат.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Сигурно пак ще е този на Biomet, той имаше и от първото Вейрон мисля.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Lenco написа:Едновременното обновяване на ключови модели при Dacia и Renault смъква двете марки до най-ниските им позиции в класирането и позволява на VW да се върне в челната тройка след дълги години пауза, а на Hyundai - да излезе на рекордното за бранда четвърто място у нас. В челната десетка вече са BMW и Mercedes - германските премиум производители са продали повече автомобили през 2026 от някои масови марки като Peugeot, Opel и дори Ford.
Иначе за 2025 БМВ имат около 300 бр. повече продажби от Мерцедес ( не броим лекотоварни и товарни) ,а първенец е Шкода, мисля ,че към 6500 бр.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Top Gun Maverick написа:Сигурно пак ще е този на Biomet, той имаше и от първото Вейрон мисля.
Негово е да