СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от drifty » 26 Фев 2026, 16:05

Top Gun Maverick написа:
drifty написа:Какъв цвят да направя 39ката? Така и така ще се боядисва, в момента е черна /Jet Black/, чудя се какъв друг черен вариант да и измисля, дали да е бмв цвят или нещо друго. Cosmos Black, Black Sapphire или нещо друго интересно?

Мен ако питаш оригиналния, без значение какъв е, но ако сменяш цвят и искаш различен...
Twilight purple, на БМВ е разбира се, индивидуал, струва бая пари ако поръчваш кола с него. :mhihi:
Другият ми фаворит е mexico blue, но сякаш не е точно за Е39. Не, че няма да в хубава, напротив, но първото определено ще е по-подгодящо.

Колегата dhtj ме спечели сякаш с azuritschwarz metallic - гледах снимки из нета, страхотен е. И пак е черен, няма нужда да разпилея цялата кола, че да не изглежда като бяло такси, пребоядисано в жълто :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от ivanski_2 » 28 Фев 2026, 10:29

enigma написа:
ivanski_2 написа:Някой наясно ли е какви са изискванията покрай ремонтите в София в жилищни кооперации, има ли някои институции които мога да сезирам за единия симпатяга, комшията ми който ремонтира вече година и половина 55кв апартамент и го прави и събота и когато си иска, има ли някакви допустими нива на шум при къртене и тнт или освен 112 няма какво да се направи ?

С такива май с добро не може да се разбереш.
Взимаш едно солидно парче бетон и един къртач и почваш да къртиш, когато той почива. :ok:

Проблема е че не живее там в момента а и като цяло само разни майстори.

Не мога да си позволя да ги смачкам от бой както ми се иска и мога без абсолютно никакво усилие по ред причини, при едно медецинско ( а то ще има поне за средни телесни ) ще си разваля много неща които съм градил с години, и затова търся нещо законно. :confused:
.... абе многооо деликатна и кофти ситуация.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Предишна

Назад към Извън Темата