Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Don_Diego » 03 Май 2017, 10:42

Частта за употребата на фаровете (къси, дълги, халогени) май е най-трудния раздел от ЗДвП :banghead:
На магистралите всеки си пердаши на дълги, присветнеш му да ги изключи - той ти присветне за благодаря, че явно го предупреждаваш за полиция :banghead:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 03 Май 2017, 12:30

Don_Diego написа:На магистралите всеки си пердаши на дълги, присветнеш му да ги изключи - той ти присветне за благодаря, че явно го предупреждаваш за полиция :banghead:

Опъвам им дългите докато се сетят да превключат, присветването не помага. Лошото е, че по магистралата винаги има някой на 50-100 метра отпред и за него е кофти.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 03 Май 2017, 12:42

Е това е гадното, заради един глупак всички около него да го отнасят. Аз присветвам няколко пъти и ако няма ответна реакция тогава и аз ги опъвам докато не се разминем
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 03 Май 2017, 13:11

На мен ми се е случвало да светя, като си мисля, че карат на дълги, а те хората си карали на къси :mhihi: После и те пускат дълги и 2 мин след това мигам на парцали...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Мнение от bai_ILIA » 03 Май 2017, 13:34

dextuar написа:На мен ми се е случвало да светя, като си мисля, че карат на дълги, а те хората си карали на къси :mhihi: После и те пускат дълги и 2 мин след това мигам на парцали...

редовно е така с трошките през нощта по магистралата. а трошка с ксенон на рефлектор вече е скандално :mhihi: аз знам, че моите дълги са по-силни от твоите дълги и ги ослепявам понеже имам тренинг и не ми пречи толкова :banghead: както каза колегата по-горе, кофти е като зад/пред селяка има други участници в движението и тогава просто си оставам заслепен, хората к'во са ми виновни...
"Чемодан, вокзал, Москва"

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 03 Май 2017, 15:38

bai_ILIA написа:
dextuar написа:На мен ми се е случвало да светя, като си мисля, че карат на дълги, а те хората си карали на къси :mhihi: После и те пускат дълги и 2 мин след това мигам на парцали...

редовно е така с трошките през нощта по магистралата. а трошка с ксенон на рефлектор вече е скандално :mhihi: аз знам, че моите дълги са по-силни от твоите дълги и ги ослепявам понеже имам тренинг и не ми пречи толкова :banghead: както каза колегата по-горе, кофти е като зад/пред селяка има други участници в движението и тогава просто си оставам заслепен, хората к'во са ми виновни...

Биксенона на Е92 не прощава на high beam веднага гасят :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 03 Май 2017, 19:48

Е... А най яката ситуация ти му се сетиш през деня да загаси дългите и го гледаш как със злоба посяга към лоста да пусне дълги... Ама ги изключва... Многократно ми се случва вече в Плд.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 03 Май 2017, 21:43

То и масово карат с над*рвени фарове към космоса и ходи се чуди къси ли са, дълги ли са. Те и през деня дори заслепяват като са ги вдигнали макс на горе. Още не се сещам, защо карат масово така? :dunno:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 03 Май 2017, 22:09

http://www.blitz.bg/obshtestvo/stolitsa ... 09692.html

Поредна зверска катастрофа само смесим участник - ниско прелитащ 16-18 годишен поройник :ranting:

Само на мен ли ми прави впечатление как хора каращи много стари и очукани коли, карат като побъркани - газ колкоТ може, без колан и светлини, с телефон, много често дори след употреба на алкохол и то само защото полицаите избягват да спират подобни кочини :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 03 Май 2017, 22:18

c-class? :shock: :(
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Май 2017, 22:22

Това е някъде до Мирафиори, там асфалта си е бая излъскан и като надцениш колата, а подцениш физиката става нещо такова.

Всъщност Don_Diego, полицаите спират подобни кочини. Но в много случаи като му мигнат отдалеч или види полицаите, то директно обръща защото няма винетка или няма нищо. В такива случаи ако на полицая му се занимава и поста му го позволява и разбира се види обръщащия, то тръгва след него, догонва го и го спира. Изнервен е, че го правят на балък и следва секс. Миналият ден един такъв го спряха тука, че нямал винетка, пишат му акт за 300 лв. но не му спират колата от движение защото така им казват началниците, само го пращат да си купи някаква седмична ако ще винетка и да я залепи. Онзи се връща и почнал да им се ежи как можело така да гледат с бинокъл отдалеч, как така го били видяли и такива неща. Те се ядосали понеже нямало за какво друго му писали по отделно, че няма пожарогасител, аптечка, триъгълник и жилетка, за всяко по още 20 лв.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 03 Май 2017, 23:01

vicho написа:c-class? :shock: :(

Дърт кошер със задно в ръцете на 20 годишен. Днес минах от там, след левия от зала Армеец към шипченски. Колата е посрещнала стълба с таван, смятай как се е карало там.
http://btvnovinite.bg/gallery/bulgaria/ ... ofija.html

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 03 Май 2017, 23:26

Има хора от форума помагали да ги извадят живи.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 3186 » 04 Май 2017, 1:15

Зверски удар беше, чу се в квартала и беше гадна гледка. Направо е чудо, че има оцелели и е късмет, че не е имало хора на спирката.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 05 Май 2017, 20:03

Някой може ли да обясни как се кара с изцяло запотена кола? Разчита се другите да те пазят ли? Как по дяволите се ориентираш къде са другите коли и къде си ти спрямо тях?
Днес в дъжда чак ме хвана яд, че давам пари за гуми и чистачки - другите участници в движението са над нещата и аз колкото и да се пазя, все някога някой ще ме центрира :banghead:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата