Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
аз зимам само креатин и съм 90 кг. 180см ,нещо по мощно ,та да почна да гоня 100-те или поне към 95
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Някой да сподели мнение по мойто питане за аминките, няколко мнения по-нагоре
?

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
BGone написа:Най-добрата цена за мен е БЦАА на айрън макс. 40 кинта... другите им продукти също са сравнително евтини и дават ефект. Приятно блъскане !
Много неизгодни са БЦАА-то на капсули.
Трябва да се приема по 20 гр. на ден, смятай за колко време ще ти стигнат тия хапове

за да те възстановяват добре и да има смисъл.
Само на прах - на Сайтек или Праймафорс са добри.
Тия по 6 капсули си е направо за пеленачета или най-много за 3 годишни билдърчета

Maverick_VS написа:Някой да сподели мнение по мойто питане за аминките, няколко мнения по-нагоре?
Мисля че и на твоето питане отговорих с написаното по-горе , но пак да ти кажа
пий ги минимум по 15-20 грама на ден БЦАА-то - 4 пъти по една чаена лъжица (5 гр.) сутрин, между храненията , след тренировка и преди лягане. Точно тоя продук дето си го посочил ми е непознат.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Bmw325is написа:аз зимам само креатин и съм 90 кг. 180см ,нещо по мощно ,та да почна да гоня 100-те или поне към 95
Как ти е яденето, тренировките?

E34, E38
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
TNT написа:От новите или старите капачки
От пластмасовите

От ония линкове дето ви ги пуснах никой нищо ли не е пробвал аминото и протейна ?
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
520i написа:А аз като съм пил по 100-на (незнам дали са толко,само преполагам),дали може да съм прецакал нещо ?
100-итна грама

1м пиеш креатин монохидрат след това е хубаво да почиваш 1м.
Другите форми на креатина казват, че може без почивка, макра че аз не съм много съгласен.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
justboy написа:Bmw325is написа:аз зимам само креатин и съм 90 кг. 180см ,нещо по мощно ,та да почна да гоня 100-те или поне към 95
Как ти е яденето, тренировките?
Тренировки: 4 дни в седмицата
ядене: 6 пъти на ден (стремя се да зимам по: 180гр. протейн ,по 4600к.кал., и вода около 4 л.
Относно БЦАА-то колега, вземи си на прах, много по-изгодни са.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Бай Митьо написа:1м пиеш креатин монохидрат след това е хубаво да почиваш 1м.
Другите форми на креатина казват, че може без почивка, макра че аз не съм много съгласен.
1 месец е недостатъчен.... трябват между 6 и 8 седмици за насищане.... и след това 20 до 30 дни почивка...
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Един месец е малко, най - често циклите са 2 пиеш, един почиваш, или 3 приемаш, 1 почиваш. Само първия път правиш зареждаща фаза.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
spower написа:TNT написа:От новите или старите капачки
От пластмасовите![]()
От ония линкове дето ви ги пуснах никой нищо ли не е пробвал аминото и протейна ?
Ама сега са с нови капачки, които на мен ми се струват по-малки. Нов дизайн са. Затова питам.

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
TNT написа:spower написа:TNT написа:От новите или старите капачки
От пластмасовите![]()
Ама сега са с нови капачки, които на мен ми се струват по-малки. Нов дизайн са. Затова питам.
От по-стария модел на 0,5л колата май още са такива, също и от пластмасовите бутлики бира са такива.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Здравейте
Чета тая тема от началото общо взето. По независещи от мен обстоятелства резултат от малкото години на тренировки общо взето пак съм с няколко процента от килата си надолу.
Последните месеци бая работа дойде и време за качествени тренировки и хубаво ядене така и не остана. А започвам да не се понасям в тая форма.
И да мина към въпроса. Имам хубаво помещение, където мисля да тренирам. Във входа ми е и така ще ми е най-удобно.
Основно търся лежанка, лост, стойка за клекове, лост за набиране видях, че има по магазини, в краен случай ще си направя някакъв. По принцип ми се ще лоста да е олимпийски, фи 50.. Цената на нов е към 150. За съжаление все по-малко неща има на фи 50.
Разгледах всичките обяви по български фитнес сайтове и не си харесах нищо от предлаганото. Кой продава на по-скъпо от магазина, кой продава някакви скълъпени бащини творения, кой не си вдига телефона..
Имате ли идея или да сте чули някой фитнес/човек да си продава оборудването? Или някакъв съвет да дадете дали си заслужава да се поръчва през ибей? От там си харесах някакви неща, но не съм пазарувал досега оттам специално и не знам как стои въпроса с доставката. Ще има ли мита и тн?
И накрая всичко опира до парите. Не ми се дават 1000 лв за гореизброените, иначе досега да ги бях купил от спортдепо. Идеята е просто за малък гаражен фитнес, който ще се ползва от мен и брат ми вероятно за основни силови упражнения.
Въобще всякакъв съвет ще ми е от полза.

Последните месеци бая работа дойде и време за качествени тренировки и хубаво ядене така и не остана. А започвам да не се понасям в тая форма.
И да мина към въпроса. Имам хубаво помещение, където мисля да тренирам. Във входа ми е и така ще ми е най-удобно.
Основно търся лежанка, лост, стойка за клекове, лост за набиране видях, че има по магазини, в краен случай ще си направя някакъв. По принцип ми се ще лоста да е олимпийски, фи 50.. Цената на нов е към 150. За съжаление все по-малко неща има на фи 50.
Разгледах всичките обяви по български фитнес сайтове и не си харесах нищо от предлаганото. Кой продава на по-скъпо от магазина, кой продава някакви скълъпени бащини творения, кой не си вдига телефона..
Имате ли идея или да сте чули някой фитнес/човек да си продава оборудването? Или някакъв съвет да дадете дали си заслужава да се поръчва през ибей? От там си харесах някакви неща, но не съм пазарувал досега оттам специално и не знам как стои въпроса с доставката. Ще има ли мита и тн?
И накрая всичко опира до парите. Не ми се дават 1000 лв за гореизброените, иначе досега да ги бях купил от спортдепо. Идеята е просто за малък гаражен фитнес, който ще се ползва от мен и брат ми вероятно за основни силови упражнения.
Въобще всякакъв съвет ще ми е от полза.
what a helluva ride
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
От Ибей забрави. Транспорта на тия десетки кила железа е много пара. Лостове и тежести, ако не намираш 2 ръка аз бих си взел нови, все пак е еднократна инвестиция на цената на която спестяваш много пари занапред.
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Лежанка, лост, стойки, лост за набиране, тежести + 2 дъмбела са си към 1000 лева втора ръка, и то без много тежести, а в спортдепо ще стигнат за тежестите само.