СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от drifty » 24 Фев 2026, 15:20

Какъв цвят да направя 39ката? Така и така ще се боядисва, в момента е черна /Jet Black/, чудя се какъв друг черен вариант да и измисля, дали да е бмв цвят или нещо друго. Cosmos Black, Black Sapphire или нещо друго интересно?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 24 Фев 2026, 15:25

Така и така ще боядисваш - смени ѝ цвета с нещо по-интересно и практично. Талони в КАТ и минаване на канал да видят, че не е друга кола.

примерно: https://www.google.com/search?sca_esv=7 ... 89&dpr=1.2
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 24 Фев 2026, 15:53

Jet Black си е топа според мен :bchug: Стига да живеем в Дубай, например, човек да си я гледа все чиста и да ѝ се кефи :ok: Металик черните не са моето... Carbon Black също не съм му супер фен, въпреки че съм имал такава :dunno:

Ако е металик, то да е синьо :ok: Avus Blue, например ми е едно от любимите :bchug:
От новите Marina Bay Blue и Pythonic Blue също много ме радват :yes:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Потребител
Аватар
Кара: 528i '97

Мнение от Ant0n » 24 Фев 2026, 16:03

И аз бих си я оставил оригиналната, макар че моята като я боядисвах смених от oxford green на oxford green ii и сега ме дразни, че не е по VIN. Друг е въпросът, че колата ми след боя е по-зле отколкото преди това. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 24 Фев 2026, 16:48

Бих я направил синя, но нямам чак такъв бюджет да сменям цвета напълно. Иначе бих направил нещо ново. Ама синя кола, черен кош на мотора и врати, не ми допада като идея. Сякаш. Пък да боядисвам коша и него, и вратите отвътре, май ще ми дойде доста скъпо. :dunno:

Поне при мен шанса да изглежда по-зле от сега е доста малък. :ok:

Между другото, цялостно офертите тук вървят между 1500 и 2200 евро, поне повечето от офертите, които получих са в този диапазон.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 24 Фев 2026, 18:03

Баси и цените :shock: За 200-300лв материали 4000лв труд ...тия съвсем не познават парите вече . Айде ясно че има и допълинтелни разходи ток вода миене кит шкурки тук там али бали разин ама това са безумни цени само за една боя . 1л боя е примерно 40 евро 1.5л лак лак ти е 50 евро . Айде 500 евра да са със супер маркови материали , ама за цяло демонтираш едни брони и преден капак евентуално не е чак такъв къртовски труд . Вече ако има кърпене и тенекеджийска работа е според зависи ама едва ли за такова иде реч .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 24 Фев 2026, 18:21

https://youtu.be/_CIfKIUNEN8?t=36
Тази 39ка не зная какъв цвят е.. ама ми стана патката :shock:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 24 Фев 2026, 18:58

Exclusive89 написа:https://youtu.be/_CIfKIUNEN8?t=36
Тази 39ка не зная какъв цвят е.. ама ми стана патката :shock:

..... от шоколада ще да е.... :lol:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 24 Фев 2026, 19:19

Възможно е.. вчера и днес мааалко прекалих :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 24 Фев 2026, 20:45

alx написа:
seimo написа:
alx написа:
seimo написа:А като стана въпрос за Аутодок ,има ли някой да е поръчвал оем мотоциклетни части от този сайт https://oem-bike-parts.com/. Поръчах от тях едни дреболии за Хорнета ,но се чудя дали няма да пия една студена вода.

погледнах го (отзад)... шанса да е скам е (много) голям... сайта е (приемливо) копие на унгарския оригинал които е легитимен... може и да е истински, но на мене не ми харесва как стои цялата раота

Не е копие понеже регистрацията и поръчката ми излизат и в унгарската версия :dunno:

Ако излизат и в унгарския трябва да е ок щото унгарския е легитимен.

… но нещо не ме кефи специално тоя сайт. Надявам се да не те метнат…

Trustpilot също не казва нищо хубаво за тях… много бавят, няма customer service на практика…

И друго- погледнах- тия имат всичко за всички мотори- включително за доста редки модели. Аз такъв онлайн магазин не съм виждал. Не знам. Ще ни кажеш…

Частите пристигнаха, всичко е точно. Малко се позабавиха, но единия артикул не беше наличен в Европа и затова.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 24 Фев 2026, 20:47

Jordana написа:Искаш да кажеш че нямате гличове и трептене в електромерите ? Странно наситина ... :dunno:
Възможно да е истина , все пак най старата ел крушка в света която още свети е „Centennial Light“ (Вековната светлина) и свети почти непрекъснато от 1901 г.. Разположена е в пожарната станция в Ливърмор, Калифорния . Тези ел крушки са били със напреднала за вемето технология , не със волфрамова жичка а със карбоново влакно което се получавало при овъгляването на био еко матерали ктато папур бамбук животниски косми или подобни .

Няма гличове, нали ти казах, че плащам по-малко ток от тебе и цените продължават да падат.
Dear PG&E Customer,
Starting January 1st, PG&E lowered electric prices—our fourth decrease in two years—to help make energy more affordable for the communities we serve. Gas prices also went down.

За био еко материалите - много ги подценяваш. Виж дори аудиофилите не могат да усетят като им пускат музика минаваща през банан вместо скъпа жица. :ok:
https://futurism.com/robots-and-machine ... ble-banana

In Blind Test, Audiophiles Unable to Tell Difference Between Sound Signal Run Through an Expensive Cable and a Banana

Изображение
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 24 Фев 2026, 21:11

За био еко материалите - много ги подценяваш. Виж дори аудиофилите не могат да усетят като им пускат музика минаваща през банан вместо скъпа жица. :ok:
Силно ме съмнява да са толкова тъпи , все едно да твърдиш че киноманите не могат да различат ЛЕД от ОЛЕД телевизор ..??!! :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 24 Фев 2026, 21:20

Jordana написа:
Силно ме съмнява да са толкова тъпи , все едно да твърдиш че киноманите не могат да различат ЛЕД от ОЛЕД телевизор ..??!! :dunno:

И аз се учудих ама това се резултатите :dunno: Може да се пробваш.

Listeners had an extremely hard time picking out what signals were run through the banana or mud, according to a results table Pano posted roughly a month after announcing the experiment. A mere six out of 43 guesses were correct. According to Tom’s Hardware‘s analysis, the “results are consistent with randomness.”

https://www.diyaudio.com/community/thre ... st-7882751
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 24 Фев 2026, 23:17

Другата седмица ми се отваря този маршрут , въпроса ми е трябва ли да се притеснявам от нещо заради преминаването през Косово или е по добре да заобиколя стотина км.
https://www.google.bg/maps/dir/%D0%9A%D ... 4d7edb!2m2

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 24 Фев 2026, 23:48

Jordana написа:Баси и цените :shock: За 200-300лв материали 4000лв труд ...тия съвсем не познават парите вече . Айде ясно че има и допълинтелни разходи ток вода миене кит шкурки тук там али бали разин ама това са безумни цени само за една боя . 1л боя е примерно 40 евро 1.5л лак лак ти е 50 евро . Айде 500 евра да са със супер маркови материали , ама за цяло демонтираш едни брони и преден капак евентуално не е чак такъв къртовски труд . Вече ако има кърпене и тенекеджийска работа е според зависи ама едва ли за такова иде реч .

Кърпенето го свършихме със старши. Никой не иска да ги кърпи тия.
Но там ще има доста работа за бояджията, и отдолу по пода, където също кърпихме.
Та има с какво да се забавляват.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата