Мотористите във форума!
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Мотористите във форума!
Не съм искал така да прозвучи. Все пак вероятно карам най-издънената на външен вид кола във форума, но все пак зареждам само в Пауър и скъпо масло с надеждата, че технически я поддържам добре. 
Тоя фолклор, че жените се впечатляват от мотористи не знам от къде идва, но не мисля, че е истина.

Тоя фолклор, че жените се впечатляват от мотористи не знам от къде идва, но не мисля, че е истина.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: Мотористите във форума!
Аз визирах Кроки , не теб.bum_bum написа:Не съм искал така да прозвучи. Все пак вероятно карам най-издънената на външен вид кола във форума, но все пак зареждам само в Пауър и скъпо масло с надеждата, че технически я поддържам добре.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Принципно. Темата не е да си мерим моторите и не така исках да прозвучи.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Пуснах тънка шегичка за настроение. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
apexs написа:Някъде назад в темата мисля, че имаше мнение за Shark Race R Pro Carbon, но не го намирам . Някой с този модел ?
Аз бях поръчал такава и много ми хареса като изработка, цена и т.н. но не ми пасна добре, така че опитът ми е само с носене в хола пред телевизора.
Купих си сега такава за "градска", заради очилата и да съм по-фешън и да ми пасва на мотора, че го смених и временно напуснах Team Orangeogata написа:Аз имам 2. И двете са с вградени очила.
Shark skwal 2 . Добра каска, тиха, кардо интерком и пасва добре.

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Аз в крайна сметка си взех две гуменетки Pirelli MT60. Чудих се дълго време дали да си взема чисти шосейки и да мина на супермото капли (17 цола) ама в крайна сметка си е dirt bike мойто и ще е кощунство да не мога да го карам извън пътя. Та се спрях на тея пирелита. И тъй като нямам много опит все още - имат ли някакви специфики тези гуми (endurо май се водят) , ако някой е запознат? Трябва ли да се загряват хубаво като чисто уличните гуми например или си е качваш се и караш. Не че лягам по завои за да ме интересува толкова, но все пак. Тва кууло си е бахти money pit-a дева неговата мама... 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
nero_ написа:Купих си сега такава за "градска", заради очилата и да съм по-фешън и да ми пасва на мотора, че го смених и временно напуснах Team Orangeogata написа:Аз имам 2. И двете са с вградени очила.
Shark skwal 2 . Добра каска, тиха, кардо интерком и пасва добре.От към комфорт е добре, но е мноого по-шумна от Shoei NXR-а ми. Като цяло разбрах защо са 2-3 пъти по-скъпи.
Е, ти нищо не каза

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
И аз вчера купих нови външна и вътрешна предна гума за Хондата. Препоръчайте майстор за София, където могат да ми свалят и почистят карбуратора. Моят майстор вчера ми каза, че в следващите 2 месеца няма да може да ми обърне внимание.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
То, общо взето, такава е ситуацията с всички майстори (на мотори) в цялата страна! Може дори да приемем, че на практика няма майстори... Защото всеки работи 'със записване' поне 2-3 месеца напред... Аз как да предвидя, кога ще му стане нещо на мотора и да си запиша час предварително? Затова, стягайте инструментите, отваряйте мануалите и лека-полека започвайте сами с ремонтите... Иска условия, иска и инструмент, но не е невъзможно! По някое време става и приятно...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Това беше едно от нещата което ме привлече към мотоциклетите - сравнително прости и лесни за работа са. Започнах с купуването на “болен” скутер с идеята да го възкреся. И понеже двутактов двигател пък е още по-прост беше супер забавно да го ребилдна и тунинговам. Сега си подготвям мотор за писта като ребилдвям коловете, нов шок, обслужване, реглаж на клапани и т.н. Част от удоволствието е, но трябва човек да разполага поне с елементарни условия и приличен набор от инструменти. Само с гумите не можах да се преборя и разчитам на професионалисти за подмяната (55лв платих за предна и задна… това нормална цена ли е за 15 мин труд?)
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Не е нормална цена! В Пловдив ще ти ги сменят и балансират, с отлично качество, за 20-25лв! Ако трябва и да ги свалят от мотора, цената вече ще е друга- то е ясно!

- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Вчера в Маргел за монтаж демонтаж и баланс на предна 17 цола гума ми обявиха цена 38 лева.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Ами...то за двете колела вече има смисъл да дойдете до Пловдив...

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
gromovich написа:Вчера в Маргел за монтаж демонтаж и баланс на предна 17 цола гума ми обявиха цена 38 лева.
Абе стига да го направят като хората пак ми се вижда ок, но ако с гумаджиите при колите е както с моторите не ми се мисли ....
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours...