Здравословен живот, или...
Модератор: Общи модератори
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Re: Здравословен живот, или...
Според мен наистина открий къде е проблема, аз и без хуск и разни зелени салати и п*тки майни си тропам всяка сутрин в един и същи час, напоследък и в ранния следобед също.
Аз пък друго странно да споделя - наскоро ходих на ехограф по други причини и като ми видя черния дроб докторката се подмокри направо - вика "леле, леле, какъв плътен черен дроб, днеска сума момчета на по 20-25 минаха преди тебе с омазнени дробчета". А аз на 35, нито най-нацепения, нито най-правилно хранещия се, със супер стресова работа, само алкохол дето не пия от 2 години насам и с плътно дробче
Аз пък друго странно да споделя - наскоро ходих на ехограф по други причини и като ми видя черния дроб докторката се подмокри направо - вика "леле, леле, какъв плътен черен дроб, днеска сума момчета на по 20-25 минаха преди тебе с омазнени дробчета". А аз на 35, нито най-нацепения, нито най-правилно хранещия се, със супер стресова работа, само алкохол дето не пия от 2 години насам и с плътно дробче

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
То преди фастинг беше 2 дена да не ядеш, вече било не знам си колко часа 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Смешното за мен е, че е наредил там едни неща, които разумен човек и с пръчка не би ги пипнал, докато обяснява колко вредно може да бъде ако изпуснеш 1-2 ядения
Не, че фастингът е това, което го изкарват ама чак на лекар да ходиш да ти каже дали може ..

Не, че фастингът е това, което го изкарват ама чак на лекар да ходиш да ти каже дали може ..
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Абе като се сетя че тоя люлиснки келеш дето едно време се ожени за Азис за малко слава и кеш, днеска е голям специалист по тренировки и хранене и хората се избиват да му дават пари...хич не ми е забавно
Последна промяна b_u_b_o на 24 Юли 2025, 22:29, променена общо 1 път
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Е той хоя на Азис е произвел повече кадри в областта на здравословното хранене и от МУ.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Ама това Китаеца ли е бе, батеееееееее???

http://vip2.bigbrother.bg/partDetails.pcgi?player_id=8
"Започнах истински да се чувствам жив след като срещнах любовта на моя живот-Азис. Останалото го знаете!"

http://vip2.bigbrother.bg/partDetails.pcgi?player_id=8
"Започнах истински да се чувствам жив след като срещнах любовта на моя живот-Азис. Останалото го знаете!"
Ядете ли конджак “спагети”? Има ли ги по магазините в БГ? Гледам, че има онлайн.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Какво е това коджаку .....въглехидрати без въглехидрати ? Бира без алкохол , кока кола без захар , кафе без кофеин , месо без протеин ...че за какво да го ядеш тоа корен ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Почти 100% въглехидрат е конджак а, но не е смилаем.
Не е лоша залъгалка, но и не трябва да се прекалява.
Не, че има много фибри в порция де, щото съдържанието на конджак в 100g такива спагети е 2-3%, но има и хора, които се насират с количеството.
Имаме много добра рецепта за спагети от конджак, ленено брашно и лупина, които са сухи като истинските, не накиснати във вода с вар и на вид и вкус бих казал неразличими от зърнените, но за сега няма вариант да видят бял свят.
Не, че има много фибри в порция де, щото съдържанието на конджак в 100g такива спагети е 2-3%, но има и хора, които се насират с количеството.
Имаме много добра рецепта за спагети от конджак, ленено брашно и лупина, които са сухи като истинските, не накиснати във вода с вар и на вид и вкус бих казал неразличими от зърнените, но за сега няма вариант да видят бял свят.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
@bum_bum
Тествах още един шоколад, хем съм пробвал доста, но тези са страхотни.
Този е 75% с какао от 9 ферми, затова и така се казва девет
Прилича като горчивина на 50% от стандартните като максимум.
Пробвах от същите 92% и е като 70% на Линдт максимум.
Много мазни, супер аромат.
Иначе стм тествал и тези колумбийските
, пак са много добре, но дори в Колумбия струват х2 на вносен Линд, а в Европа да не говорим.

Тествах още един шоколад, хем съм пробвал доста, но тези са страхотни.
Този е 75% с какао от 9 ферми, затова и така се казва девет
Прилича като горчивина на 50% от стандартните като максимум.
Пробвах от същите 92% и е като 70% на Линдт максимум.
Много мазни, супер аромат.
Иначе стм тествал и тези колумбийските
, пак са много добре, но дори в Колумбия струват х2 на вносен Линд, а в Европа да не говорим.

Jordana написа:Какво е това коджаку .....въглехидрати без въглехидрати ? Бира без алкохол , кока кола без захар , кафе без кофеин , месо без протеин ...че за какво да го ядеш тоа корен ?
Еее, ти нали си фен на японската кухня за сметка на корейската / там всичко е “нищо без нещо”

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
alekangg написа:Този е 75% с какао от 9 ферми, затова и така се казва девет
Ако какаото е от ферми, имам лоша новина за теб....

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
alekangg написа:…
Сам виждаш каква е разликата на на Файн Арома какаото с обикновеното

Много ме заболя, когато една леля ми каза - абе ти луд ли си, 9лв за шоколад? Аз си купувам Трапа за 2.60 и е страхотен. Как да и обясниш какво всъщност си и дал шанс да яде?
На лешниковия в микса, който ползвахме имаше какао като в този на предпоследната снимка - Венецуела Порцелана.
В Млечния имаше Колумбия Бетулия. Ако имаш възможност, докато си там опитай Бетулия Б9.
Скоро не съм гледал цените, но изобщо не виждам вече как ще може да се произвеждат подобни шоколад и кой изобщо ще ги купи.
bum_bum написа:Почти 100% въглехидрат е конджак а, но не е смилаем.
Стандартните ширатаки нудъли са почти само вода, което е останалото след тия 2-3% конджак та и с прекаляването е трудно, щото се пълниш лесно. Перфектни са ми и в тая форма. Има ли азиатски супермаркет в София?