Под Прикритие - български криминален сериал
Модератор: Общи модератори
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: Под Прикритие - български криминален сериал
Да бе вие кво очаквате
Джак Никълсън и Ал Пачино , интрига като в Обичайните заподозрени???
Сериала си е повече от добър за БГ продукция , аз лично се наслаждавам на добрите неща и дори не се и бях замислял как прескочиха една камара неясноти
Естествено ще има и пропуски , но това е съвсем нормално
Радвайте се и го гледайте или просто превключете канала

Сериала си е повече от добър за БГ продукция , аз лично се наслаждавам на добрите неща и дори не се и бях замислял как прескочиха една камара неясноти

Естествено ще има и пропуски , но това е съвсем нормално

Радвайте се и го гледайте или просто превключете канала

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
TNT написа:_galio_ написа:боксирането в чувала беше пълен смях
Е то е така в 90% от филмите и както е модерно разни клипове![]()
Аз съм доволен от епизода, понеже имах още по-занижени очаквания![]()
![]()
Не съм съгласен

От сценката с чувала става ясно, че
1) въпросният никога не е влизал с боксова зала - иначе щеше да види, че никой не реаботи в чувал с тия ръкавици, явно точно толкова го вълнува изграждането на героя му;
2) никой от екипа не смята, че героят им, дето е чукаси и файтъра, трябва да може поне един прав да пусне в тоя чувал, те всичките му удари бяха пълна трагедия, включително и дистанцията;
3) в екипа не обичат да мислят твърде много - той героят под прикритие и го дебнат, ама си е сложил боксов чувал в квартирата (сигурен начин да ти обърнат внимание ВСИЧКИ съседи) и си позволява да тренира с ръкавици, но пистолета е до него - как ще го ползва тоя пистолет ако някой влезе с шут вътре, не става ясно.
Влизането на куката в дискотеката е твърде невероятно - не мисля, че в България такъв сценарий е вероятен, има полиция навсякъде, можеше поне да погледнат как са се случвали убийствата на криминални босове тук. Освен това влиза въоръжен, а тръгва да се бие с празни ръце, рискувайки по особено тъп начин да не свърши хич нищо ако го смъкне още пърия охранител.
Дори като пропусна ТУРСКИЯ език (все пак за много хора вероятно е приятен или обичаен), всичките сцени говорят за несериозност и насоченост към аудитория, към която не принадлежа.
П.С. Посегнали са и на образа на Иво - ми той като скопец, бе! Как Мартин ше му влиза в заведението да се прави на мъж ... и неква пикла, дето не я е виждал 9 години го води за носа.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Хареса ми епизода като изключим края защото свърши много тъпо.
А тези дето се оплаквате не ви разбирам, какво искате всичко да е перфектно и да няма никви грешки ли?
Това няма как да стане защото няма безгрешни хора.
Според мен се вглеждате в некви незначителни детайли, на мен тези неща не ми направиха впечетлени даже. Като искате 100% реален филм гледайте документални филми за мафията.
Новите артисти на мен ми хареса как играят. На Явор не виждам кво не му харесвате, момчето си играе сравнително добре.
А тези дето се оплаквате не ви разбирам, какво искате всичко да е перфектно и да няма никви грешки ли?
Това няма как да стане защото няма безгрешни хора.
Според мен се вглеждате в некви незначителни детайли, на мен тези неща не ми направиха впечетлени даже. Като искате 100% реален филм гледайте документални филми за мафията.
Новите артисти на мен ми хареса как играят. На Явор не виждам кво не му харесвате, момчето си играе сравнително добре.

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
bmw maniqk ivo bmw написа:А тези дето се оплаквате не ви разбирам, какво искате всичко да е перфектно и да няма никви грешки ли?
Не, искам да няма пародийни моменти като посочените - това говори за неглижиране на аудиторията.
Турският език направи ли ти впечатление?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
Нали част от действието се развива в Турция, на къв език да говорят? Аз нямам проблем с това.

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Много розова тая кръв бе, дее'а 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
randity написа:Много розова тая кръв бе, дее'а

- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Щом с появата си сериала събуди темата значи си е свършил работата.До края на сезона ще стане 200 страници дискусия сигурно.
Каквото и да си бърборите братята Бахарови се изстреляха покрай тези сериали,Захари оглави сумати реклами,лотарията води-нали се сещате че човека върви нагоре докато тук някой плюе сериала.И най-важното е че повечето драпат за навън,учат английски и се мъчат да се изкачат на едно по-високо ниво.
Да не говорим колко млади са се разболели по сериала и имитират лошите герои.
Че ми писна от кьосета с качулки на горнищата на анцунга спуснати ниско над очите зад волана на дръгливо БМВ да го раздават ''ъндеркавър стайл''.Ама иначе сериала не ни харесва

Каквото и да си бърборите братята Бахарови се изстреляха покрай тези сериали,Захари оглави сумати реклами,лотарията води-нали се сещате че човека върви нагоре докато тук някой плюе сериала.И най-важното е че повечето драпат за навън,учат английски и се мъчат да се изкачат на едно по-високо ниво.
Да не говорим колко млади са се разболели по сериала и имитират лошите герои.
Че ми писна от кьосета с качулки на горнищата на анцунга спуснати ниско над очите зад волана на дръгливо БМВ да го раздават ''ъндеркавър стайл''.Ама иначе сериала не ни харесва

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
rosendaal написа:Че ми писна от кьосета с качулки на горнищата на анцунга спуснати ниско над очите зад волана на дръгливо БМВ да го раздават ''ъндеркавър стайл''.Ама иначе сериала не ни харесва![]()
![]()
ма и у еврозоната ли го дават?

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
K_Ilkov написа:rosendaal написа:Че ми писна от кьосета с качулки на горнищата на анцунга спуснати ниско над очите зад волана на дръгливо БМВ да го раздават ''ъндеркавър стайл''.Ама иначе сериала не ни харесва![]()
![]()
ма и у еврозоната ли го дават?
Ами като мръдне човек по на изток към Дюселдорф и Франкфурт и е пълно с такива гъзета с разградски,търговишки и шуменски регистрации лошо гледащи

А иначе сериала го дават,да,в общо 70 страни от които поне 9 са бели европейски.Аз лично го гледам или по една онлайн телевизия или 3-4 дена преди официалното излъчване.
rosendaal написа:или 3-4 дена преди официалното излъчване.
Къде?

Историята от края на трети сезон според мен ще се изясни в хода на сезон 4. Правят нещо подобно на втория сезон на Breaking Bad. Там имаше подобен случай, а и действа много добре според мен, създава напрежение.
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
taratora написа:rosendaal написа:или 3-4 дена преди официалното излъчване.
Къде?
skipper написа:Първият епизод беше изтекъл в HD torrents и го гледах предпремиерно![]()
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
taratora написа:Инвайт требе
Това е за елитните пирати

Виж из другите форуми имаше хора , които пращат покани

Oo (|||)(|||) oO