Мамкаааа мууууууууууу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Модератор: Общи модератори
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
someone написа:SKISA написа:дори и да не е верно тва,дет се чува за кражби или лесен начин за унищожаване на боеприпаси-показателно е факта ,че хората мислят първо в тая насока!!! така са ни вече настроени мозъците,че не верваме на нищо и си праиме наще заключения и те са винаги в противовес на официалната позиция.....!!
Прав си SKISA, може някой и да ми се хили, ма сутринта като тръгвах за работа, взех и двата пищова, заедно с всички резервни пълнители и патрони, дето държа у нас, също - всички кинти в брой, които държим у нас, после напълних резервоарите догоре (още едно предимство да имаш газова уредба) и се забих в работата да чакам да видя кво ше стане. Ако щете ми вярвайте, ама бях готов да стрелям на месо, ако в някакъв момент реша да се изнеса от София и някой реши да ми попречи. Знам, че това е параноя в чистата и форма, само дето след всичко което съм видял с очите си, не вярвам на НИКОЙ, не само на държавните органи.
Баце тва сериозно ли бре

Къв е тоя стрес дето те е обзел,защо да не сме в ситуация на военно положени е или пък международен конфликт???
Стига с тая паника така стават белите

Иван Бояджиев: Взривовете могат да продължат още денонощие
03 юли 2008 | 13:28 | Фокус
София. Взривовете продължават и може да продължат още две денонощия, каза пред Агенция “Фокус” Иван Бояджиев, експерт по сигурността към Столична община.
“Поне едно денонощие трябва да мине, за да влязат някакви специалисти вътре и да видят какво е положението. Обявено е само, че тортилът е изгорял”, каза Бояджиев. Той обясни, че тортилът се съхранява под земята с леки капаци, и ако изгори, ще се разсее нагоре и няма да нанесе някакви поражения. “Газовете от тортила и хексогена не са опасни за хората. Те отделят въглеродни окиси, които се разсейват и не са страшни”, посочи Бояджиев.
03 юли 2008 | 13:28 | Фокус
София. Взривовете продължават и може да продължат още две денонощия, каза пред Агенция “Фокус” Иван Бояджиев, експерт по сигурността към Столична община.
“Поне едно денонощие трябва да мине, за да влязат някакви специалисти вътре и да видят какво е положението. Обявено е само, че тортилът е изгорял”, каза Бояджиев. Той обясни, че тортилът се съхранява под земята с леки капаци, и ако изгори, ще се разсее нагоре и няма да нанесе някакви поражения. “Газовете от тортила и хексогена не са опасни за хората. Те отделят въглеродни окиси, които се разсейват и не са страшни”, посочи Бояджиев.

Продавам оригинални фарове, стопове и мигачи Е46
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
азотният диоксид бил завишен ,но в норма!!аз предпочитам да не го дишам и в норма!!
тая емелетем кога и да я ритнат се ше и е късно...!2ч пътува до мястото и се я питат и тя се пътува...!! и като беха наводненията се напътува и са така...!!
взривовете се чуват и на южният парк-сег амалко пак намаляха...!
има да думка още явно...!!
тая емелетем кога и да я ритнат се ше и е късно...!2ч пътува до мястото и се я питат и тя се пътува...!! и като беха наводненията се напътува и са така...!!
взривовете се чуват и на южният парк-сег амалко пак намаляха...!
има да думка още явно...!!
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
откраднати са 20тона тротил - за да го прикрият палят съседен склад с взриватели - пръскат се и се посипват на 5-6км и се изгаря и склада на тротила - те това главно чакаха и евакуираха народо,без да го знаят- ще го замажат както винаги - военния се изпусна на 1 интервю:evil:

Последна промяна EBEEMVACIA на 03 Юли 2008, 13:52, променена общо 1 път
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- SKISA
-
-
а бе ние сме склонни винаги да има конспирация ,въпреки че щеше да е по-замазано да гръмне на обед и да кажат ,че е от жегата...!!
квато и да е причината действията на държавата са бавни и непоследователни и не е информиран народа кво и защо се случва...!!
на 20тата минута требваше да са опразнили близките села ,а не да слушат как свистят куршуми и падат отсколки....!!
както винаги сме ....леееко закъснели!
квато и да е причината действията на държавата са бавни и непоследователни и не е информиран народа кво и защо се случва...!!
на 20тата минута требваше да са опразнили близките села ,а не да слушат как свистят куршуми и падат отсколки....!!
както винаги сме ....леееко закъснели!
Първо се тръби, че взривотете са отминали, че шофьора на хеликоптера казал, че всичко е сравнено със земята и няма опастност от нови взривове, а сега пак се увеличават, пък някой казва по агенциите, че още 2 денонощия, щяло да гърми, ай ся кажете ми на кой да вярваме?
Скиса брат, отивам да карам малката и жената на Витоша, пъ аз шсе пъна тука у гаража, че имам две задачки и после при тях, то не, че тва дете нема да диша цял живот такива гадости, ама поне да не е от 4 месечно деа
Скиса брат, отивам да карам малката и жената на Витоша, пъ аз шсе пъна тука у гаража, че имам две задачки и после при тях, то не, че тва дете нема да диша цял живот такива гадости, ама поне да не е от 4 месечно деа

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Сега пък в сайта на дарик, отпреди 4 минути пише това
50 експлозии разтърсиха софийското село Челопечене и цяла София. Взривени са военни цехове за преработка на боеприпаси, в които има 2500 тона класически боеприпаси и около 20 тона тротил. Няма загинали и опасност от замърсяване на въздуха и околната среда. Жителите на Челопеч и Чепинци са евакуирани. Взривове във военното поделение в Челопечене ще продължат, докато не се взриви и последният снаряд там. Въведена е 8 километрова зона за сигурност.
50 експлозии разтърсиха софийското село Челопечене и цяла София. Взривени са военни цехове за преработка на боеприпаси, в които има 2500 тона класически боеприпаси и около 20 тона тротил. Няма загинали и опасност от замърсяване на въздуха и околната среда. Жителите на Челопеч и Чепинци са евакуирани. Взривове във военното поделение в Челопечене ще продължат, докато не се взриви и последният снаряд там. Въведена е 8 километрова зона за сигурност.
- SKISA
-
-
ми аз тва май ти го казах преди часове!!!
мойте са там-мое се видим и аз ще се кача след малко...
тъкмо да вида кво праат...!! аз и племенницата натирих на 3 годинки е с тех!! не е кой знае кво ,ма не пречи...!!
мойте са там-мое се видим и аз ще се кача след малко...
тъкмо да вида кво праат...!! аз и племенницата натирих на 3 годинки е с тех!! не е кой знае кво ,ма не пречи...!!
- SKISA
-
-
въздуха си е екстра...!!не се паникьосвайте...!! нищо му нема...!!просто елате да си напраиме сбирката на витоша неска малко по-рано!!! не е кой знае кво....