Косово е Сърбия!
Модератор: Общи модератори
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
D3BEP написа:Не ми беше смисълът на изречението в думата "екзотичен". Екзотичен е просто намек за ника на младежа, който се заяжда, а не по същество истинско определени за твоя човек, но както и да е....
Трудно ще стане разговор с тебе...
Пиша само колкото да не извращаваш нещата. Иначе мисля да приключвам с тая тема. Нервите ми са ценни, резултати няма да има.
Бе виж какво младежо, ако искаш да правиш определения за някого нека това да бъде директно към него, защото тези съпоставки със странични хора изобщо не ми се нравят!
Приятен ден ти желая и не си хаби нервите. Няма смисъл. Дано да си осъзнал, че всеки си има мнение по даден въпрос и ти не си толкова добър оратор, за да накарш всички да мислим като теб.
Жив и здрав да си!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Повечето хоса са с ограничен мироглрд
По времето на комунизма определено беше така, казват ти ти такава музика ще слушаш, такава заплата ще взимаш, така ще живееш.
Сега всеки сам решава какво ще прави, може би това е един от най-големите минуси на комунизма да определят човека какво ще прави и как да живее. Един човек трябва да го оставиш и той сам да взима решения? кое ще е по добре за него? иначе няма да се различаваме от кучетата

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
ДА чукна на дърво, засега нямаме никакви проблеми с преминаването през сърбия, даже е станало доста по спокойно , всички тирове са на Видин и Русе 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Виж какво, Дзвер , първо не ми викай момченце. Второ като си толкова тънкообиден --недей да обиждаш и ти --дори и по прослувутия си завоалиран начин. Че си чел доста книги --никой не ти го оспорва --само, че проблема ти е ,че не търпиш чуждо мнение и държиш да наложиш своето на всички и на всяка цена , а част от аргументите ти са , че сме тъпи и прости и не знаем а пък ти знаеш всичко ......За да си четеш и философстваш сега -- някога някой е работил здраво -на някой са му резнали главата -някой е ял здраво бой.............. ---- Кажи с две думи, защото съм прост за да те разбера ---Левски престъпник ли е бил ,като са го обесили , в турско робство ли сме били или е имало само присъстие- П.П. може и страшен пич да си --МНЕНИЯТА ти са безкрайни и изморяващи а някои -ултра гадни /като това за Белене/ --и кажи тук с какво съм те обидил заради което не си влизал въф форума 

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
klintan66 написа:Виж какво, Дзвер , първо не ми викай момченце. Второ като си толкова тънкообиден --недей да обиждаш и ти --дори и по прослувутия си завоалиран начин. Че си чел доста книги --никой не ти го оспорва --само, че проблема ти е ,че не търпиш чуждо мнение и държиш да наложиш своето на всички и на всяка цена , а част от аргументите ти са , че сме тъпи и прости и не знаем а пък ти знаеш всичко ......За да си четеш и философстваш сега -- някога някой е работил здраво -на някой са му резнали главата -някой е ял здраво бой.............. ---- Кажи с две думи, защото съм прост за да те разбера ---Левски престъпник ли е бил ,като са го обесили , в турско робство ли сме били или е имало само присъстие- П.П. може и страшен пич да си --МНЕНИЯТА ти са безкрайни и изморяващи а някои -ултра гадни /като това за Белене/ --и кажи тук с какво съм те обидил заради което не си влизал въф форума
Бате, Левски - Ботев два на нула, а Белене във В група, бате.
Не ме занимавай. Ако искаш да учиш история, отвори си отделна тема. Може и да се включа.
Лоша черта ми е, приятелю но не забравям нито хубаво, нито лошо. За форумите това повече вреди, отколкото помага, но аз във форумите не живея, а се забавлявам и си губя времето.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Дзверо,не знам кой те е обидил и как във форума ни,ама май си търсиш сам нещата...!!! като ми кажеш пак,че писането ми е словесна диария или нещо от тоя сорт-ще те обидя и аз подобаващо..!! както виждаш и четеш повечето ,които спорим с тебе сме добронамерени и културни хора и се сдържаме докъдето можем- не злоупотребявай с това!! аз не те наричам с никакви епитети и държа да спазваш същият етикет. казах ти и преди-имаш точни попадения с някои постове-с други не ти се е получило...! аз ,обаче,уважавам всяко чуждо мнение ,дори и да не съвпада с моето и спорим,за да стигнем по-близо до истината. колко точно препинателни знаци ще поставям в моето писане си е моя работа...! който ме е разбрал или е искал да ме разбере - белкем е успял. не се нахвърляй на хората с различно мислене от твоето и не се изживявай като последна инстанция ,защото колкото и да се мъча да възприема това ,което казваш-не мога да те приема за такава..!! споря с теб само по кардинални исторически въпроси ,които няма как да бъдат забравени или изтрити от съзнанието на хората,живяли през обичният ти социализъм. какво е правилно вече е тема на друг спор и както казах -аз нямам нищо против комунизма като замисъл,но явно е неосъществим и още през предходният му период-социализма установихме ,че нема как да са получи...! от там следва ,че няма да има и комунизъм.
дръж се на положение,което и другите хора да те приемат и уважават като човек,защото поемаш битка на много фронтове и със сигурност ще загубиш - най-малкото ,защото така не се воюва дори и да си прав. и си сдържай приказките и определенията към хората , с които говориш...!!!
дръж се на положение,което и другите хора да те приемат и уважават като човек,защото поемаш битка на много фронтове и със сигурност ще загубиш - най-малкото ,защото така не се воюва дори и да си прав. и си сдържай приказките и определенията към хората , с които говориш...!!!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
SKISA,
чакай, само малка част ще ти напомня, и както казваше Боби турбото, "ти ше кажеш как, дали е по - добре, А?"
Даммм.
Как да ти кажа, приятелю. И да ме обидиш ПАК кво от туй.
Намери си твоят пост и го сравни по време и място с моя за "словестното разстройство", което накърни нежната ти душа. Само аз да не се заровя и по - дълбоко в постовете ти...?
Сега, аз не искам да се обяснявам. Не сте ми гаджета.
Само ще ти кажа братле.
Има церебрални заболявания, водещи до нарушаване на концентрацията и разсеяност в млада възраст. Често срещани и лечими.
Другият и по - вероятният вариант: просот не четеш и си редиш някакви сентенции и лозунги от разни конгреси, четени и чути някъде, които според теб дават истината за живота.
Казано с други думи:
Не се обиждай, но аз не дискутирах с теб. Добър човек си и честно казано разбирам озлоблението ти към комунизма, макар и да не е насочено на правилното място. Що се отнася до дискусията обаче ТИ НЕ УЧАСТВАШ В НЕЯ, пишеш и някакви несвързани неща и всъщност, даже и сега не си разбрал идеята. Как да ти отговоря, че да ме разбереш?
Клинтън, аз казах приятелю.
И ако пак ще питаш, приятелката ми още ме търпи. Смея да го кажа, въпреки че си губя времето и нервите с таквиа като теб.
А ти вземи и си намери приятелка. Все едно дали нямаш или имаш жена. В случая проблемът ти е малко фройдистки.
Извинете, че след последна инстанция се вживях и в ролята на диагностик, но ... както се вижда няма да се поправя, така че не виждам що ме дърпате за тирантите в дискусията?
чакай, само малка част ще ти напомня, и както казваше Боби турбото, "ти ше кажеш как, дали е по - добре, А?"
бе глупости ли са -не знам,ама некои хора целият живот им мина в тия лайна...!!!
и поне като е било -да си траят!! а те пак надигат глас!явно управията е -тури го до стената като в румъния и да не се сещат за власт...!!! без кръв-нема управия!! ебати наглите комунисти скапани...!! ограбили живота на две поколения ,па и акъл дават!!!
не знам колко още примера да дам ,та да млъкнат ,ма явно безочливостта е наследствена!!!
Даммм.
Как да ти кажа, приятелю. И да ме обидиш ПАК кво от туй.
Намери си твоят пост и го сравни по време и място с моя за "словестното разстройство", което накърни нежната ти душа. Само аз да не се заровя и по - дълбоко в постовете ти...?
Сега, аз не искам да се обяснявам. Не сте ми гаджета.
Само ще ти кажа братле.
Има церебрални заболявания, водещи до нарушаване на концентрацията и разсеяност в млада възраст. Често срещани и лечими.
Другият и по - вероятният вариант: просот не четеш и си редиш някакви сентенции и лозунги от разни конгреси, четени и чути някъде, които според теб дават истината за живота.
Казано с други думи:
Не се обиждай, но аз не дискутирах с теб. Добър човек си и честно казано разбирам озлоблението ти към комунизма, макар и да не е насочено на правилното място. Що се отнася до дискусията обаче ТИ НЕ УЧАСТВАШ В НЕЯ, пишеш и някакви несвързани неща и всъщност, даже и сега не си разбрал идеята. Как да ти отговоря, че да ме разбереш?
Клинтън, аз казах приятелю.
И ако пак ще питаш, приятелката ми още ме търпи. Смея да го кажа, въпреки че си губя времето и нервите с таквиа като теб.
А ти вземи и си намери приятелка. Все едно дали нямаш или имаш жена. В случая проблемът ти е малко фройдистки.
Извинете, че след последна инстанция се вживях и в ролята на диагностик, но ... както се вижда няма да се поправя, така че не виждам що ме дърпате за тирантите в дискусията?
- klintan66
- старши ентусиаст
-
Въпроса беше риторичен . А и едва ли пред нея използваш сложния си изказ. Що ми се струва , че нещо заобикаляш въпроса ми за турско ...Засрами се --Доган вдигна паметник на терорести, а ти наричаш българи със собствена позиция /като теб / от онова време --разбойници ..... а за Белене със сигурност не си наясно --както и за положението преди 25 -30 години---- НЕ ЗАКАЧАЙ ЛИЧНИЯ МИ ЖИВОТ / за такъв само ще мечтаеш/КАКТО И ТОЗИ НА КОЛЕГИТЕ - льольо.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Tи на къв са прайш? На обиден на тема личен живот? От мен? Смешен ли си или жалък?
Ясно ти го намекнах, ама май не си само смешен.
Сори, ако съм те разбрал погрешно, вероятно е заради:
- сбъркания правопис
- сбърканата структура на изреченията
- свързващите ги ченгелчета
Малко ми се струва излишно да споря на тема българщина с такъв литератор. Ти как мислиш?
Аз мисля, че този ти отговор съдържа ясна обида към личния ми живот - тотално непознат човек, и то защото изказах менние за отношения между мъжа и жената в тема, много по - стара от тази.
А сега ти седиш тука, обиден, личният ти живот съм поругал.
Ако ти отговоря както трябва, ще трябва и да те набия.
Защо държиш да се заключи темата? Само това би ли обяснил?
Ясно ти го намекнах, ама май не си само смешен.
дзвер приятелката ти как те трае---защото така както си се описал--леле мале
не защото се дразня от новите въф форума- а защото се дразня от мошенници - кво толкова не разбра. а ако не се обидиш -моля да се изразявяш по кратко --звучиш като дървен философ и трудно се четеш ---та и за това те питах как те трае -- не с лошо чуство между другото--не че ме интересува но приятелката ти има ли въобще собствено мнение -мислиш ли че те обича -или просто я дресираш
Сори, ако съм те разбрал погрешно, вероятно е заради:
- сбъркания правопис
- сбърканата структура на изреченията
- свързващите ги ченгелчета
Малко ми се струва излишно да споря на тема българщина с такъв литератор. Ти как мислиш?
Аз мисля, че този ти отговор съдържа ясна обида към личния ми живот - тотално непознат човек, и то защото изказах менние за отношения между мъжа и жената в тема, много по - стара от тази.
А сега ти седиш тука, обиден, личният ти живот съм поругал.
Ако ти отговоря както трябва, ще трябва и да те набия.
Защо държиш да се заключи темата? Само това би ли обяснил?
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
колега Дзвер,нарекох те безочлив ,защото наистина не трябва да имаш очи,за да кажеш ,че не е имало белене и то такова,каквото го описваме повечето тук. надявам се това да не е тотална обида към теб!
за обидите ми към комунистите-аз не смятам ,че са обиди,а са просто определения и тогава това -написаното не беше насочено към теб,защото още не знаех,че си комунист,а просто мислех,че защитаваш тяхната теория!! така ,че не го приемай лично-както и аз не приемам лично,че дядо ти е бил офицер в НРБ,а мойте са висели в концлагери за нищо...!!! ние с теб нема кво да делим-само спорим!!
повяравай ми душата ми никак не е нежна и се иска много ,за да се впрегна...!!!
още нещо,за да ти покажа,че въпреки ,че казваш ,че съм заблуден и ненаясно - може би ще разбереш,че все пак малко съм наясно специално с нещата от късният соц...!!! като малко по-голям от тебе и не знаещ ,че целата хралупка на социализма ще се срине реших да се измъкна поне от страната и да живея и работя навън...!!понеже ти е ясно,че като "изключително свободен човек" нямаше как тва да стане-намерих начин и учих за офицер от същата тая армия,дето е бил дядо ти.след завършване -трябваше да ме разпределят навън...!нали се сещаш кво съм учил. не ме питай какви чудеса се направиха,за да ми изчезне за малко време характеристиката:"внук на кулак"!! все едно съм бил внук на човекоядец!! дядо ми имал човека земя,работил я,печелил и така...!! много трудно беше ,ама стана!и понеже завършването ми се случи след 89та -така и не останах да работя за родината и армията ,а тръгнах да си търся пътя в живота другаде!! ма нали се сещаш ,че за тия 5-6г дет съм бил там "нещооо мнооого малко" съм разбрал. бил съм и на покръстването на помаците и турците-нямам грях на душата-никой не съм пребил или убил...!! покръстиха ги и без мене-но бях под пагон и присъствах там...!! бил съм и на други места...!! нали се сещаш ,че няма как да не знам. отделно не е било нужно да си какъвто и където и да е ,за да видиш какво е било през соца...!!! озлобен съм дотолкова към тоя строй,доколкото да не земе да дойде пак,щото щом има такива хора ,които мислят като теб-може и да се получи ресурс и да се задейства некакъв реваншизъм и тогава или требва да ви оставя страната и да си бия камшика или...ше се видим от двете страни на барикадата!!
за обидите ми към комунистите-аз не смятам ,че са обиди,а са просто определения и тогава това -написаното не беше насочено към теб,защото още не знаех,че си комунист,а просто мислех,че защитаваш тяхната теория!! така ,че не го приемай лично-както и аз не приемам лично,че дядо ти е бил офицер в НРБ,а мойте са висели в концлагери за нищо...!!! ние с теб нема кво да делим-само спорим!!
повяравай ми душата ми никак не е нежна и се иска много ,за да се впрегна...!!!
още нещо,за да ти покажа,че въпреки ,че казваш ,че съм заблуден и ненаясно - може би ще разбереш,че все пак малко съм наясно специално с нещата от късният соц...!!! като малко по-голям от тебе и не знаещ ,че целата хралупка на социализма ще се срине реших да се измъкна поне от страната и да живея и работя навън...!!понеже ти е ясно,че като "изключително свободен човек" нямаше как тва да стане-намерих начин и учих за офицер от същата тая армия,дето е бил дядо ти.след завършване -трябваше да ме разпределят навън...!нали се сещаш кво съм учил. не ме питай какви чудеса се направиха,за да ми изчезне за малко време характеристиката:"внук на кулак"!! все едно съм бил внук на човекоядец!! дядо ми имал човека земя,работил я,печелил и така...!! много трудно беше ,ама стана!и понеже завършването ми се случи след 89та -така и не останах да работя за родината и армията ,а тръгнах да си търся пътя в живота другаде!! ма нали се сещаш ,че за тия 5-6г дет съм бил там "нещооо мнооого малко" съм разбрал. бил съм и на покръстването на помаците и турците-нямам грях на душата-никой не съм пребил или убил...!! покръстиха ги и без мене-но бях под пагон и присъствах там...!! бил съм и на други места...!! нали се сещаш ,че няма как да не знам. отделно не е било нужно да си какъвто и където и да е ,за да видиш какво е било през соца...!!! озлобен съм дотолкова към тоя строй,доколкото да не земе да дойде пак,щото щом има такива хора ,които мислят като теб-може и да се получи ресурс и да се задейства некакъв реваншизъм и тогава или требва да ви оставя страната и да си бия камшика или...ше се видим от двете страни на барикадата!!

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Истината е че комунистите си изучиха децата във америка, а после пускат пропаганда америка каква била
такаче няма какво да си говориме повече.

такаче няма какво да си говориме повече.

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
SKISA,
Прочетох го, посмях се
Добър човек си.
Ако търся къде да се обидя, пак мога да намеря.
Но пък ми стана добре каот ти прочетох поста. Вече бях взел як ода набирам и да се изнервям.
Но пак въртиш твоите си неща братле. Имам чувството ,че целта е да ме надприказваш. Върни една страница назад и прочети последния ми пост със смисъл, обосновка и точки
Той ти показва зза какво всъщност споря АЗ.
Не съм комунист, точно колкото и това, че искам да кацна на Марс не значи че съм марсианец.
Само че твърде много се отдаваш на личното, на политическото пристрастие и ти верно си зад някаква барикада, дето... С кого воювате, братле? Утрепете го, барем да се невиди.
Историята на моят род не е само двама дядовци. По - славната история започва при Плевен, изборът на цар и минава при Галиполи. Това са все царски служби. Имоти? Бол. А дядото, който е "комунист" е от друг род и се включва в нашия косвено, по - късно.
Но на никой от нашите не му е написано "кулак" или "враг"....
Това, коеот искам да ти кажа е, че търсиш някаква лична разправа, лично отмъщение с глобални неща. А не е така. В личните драми нещата обикновено са лични .
Или правим нещо от типа на хитлеровото "Смъртта на идеология се постига само със пушка и друга идеология"?
Бая идеологии сме извъртели за историята си. Отдавна вече няма нови. Само пушки.
Прочетох го, посмях се

Ако търся къде да се обидя, пак мога да намеря.
Но пък ми стана добре каот ти прочетох поста. Вече бях взел як ода набирам и да се изнервям.
Но пак въртиш твоите си неща братле. Имам чувството ,че целта е да ме надприказваш. Върни една страница назад и прочети последния ми пост със смисъл, обосновка и точки

Не съм комунист, точно колкото и това, че искам да кацна на Марс не значи че съм марсианец.
Само че твърде много се отдаваш на личното, на политическото пристрастие и ти верно си зад някаква барикада, дето... С кого воювате, братле? Утрепете го, барем да се невиди.
Историята на моят род не е само двама дядовци. По - славната история започва при Плевен, изборът на цар и минава при Галиполи. Това са все царски служби. Имоти? Бол. А дядото, който е "комунист" е от друг род и се включва в нашия косвено, по - късно.
Но на никой от нашите не му е написано "кулак" или "враг"....
Това, коеот искам да ти кажа е, че търсиш някаква лична разправа, лично отмъщение с глобални неща. А не е така. В личните драми нещата обикновено са лични .
Или правим нещо от типа на хитлеровото "Смъртта на идеология се постига само със пушка и друга идеология"?
Бая идеологии сме извъртели за историята си. Отдавна вече няма нови. Само пушки.
D3BEP написа:...
Искрено вярвам, че всички те разбрахме относно комунизма, да обаче идеите на Маркс и Енгелс някак си са невъзможни. Ти сам си го каза - психиката е преграда - да точно така и ще бъде винаги, просто ти отказваш да го разбереш, отказваш да разбереш, че цялата приказка е утопия, просто не може да се случи, абсолютно никога...в това е целия проблем на дискусията.
А отделно, че отрече смъртта на толкова много хора. Както си противоречиш говорейки за бай Тошо успоредно с неосъществимите идеи на двамата по-горе...
А за капак на всичко раздаваш етикети на хора, които не познаваш, а не си достатъчно капацитет за да го правиш, а ако търсиш диагностициране ми пиши на ЛС, познавам един много добър психолог..щото по-голямата част от постовете ти се състои от това - да даваш прогнози, диагнози, мнение за неща извън твоята компетенция, занимавай се професионално с нещо и тогава коментирай раздавай правосъдие и епитети, щото иначе е малко смешно, аз поне като не знам много по дискутираната тема не се и обаждам...а гледам ти си мара подробната...и както повечето хора казаха поредния дървен философ...а това, че си "напуснал" форума в следствие на някакви нападки само показва доколко ти е лабилна психиката..
Иначе си свестно момче, виждам че можеш да разсъждаваш, давай в правилната посока и всичко е точно

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси