Спешно помощ за операция на катастрофирал колега !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 04 Яну 2008, 18:27

Лелеееее ,просто нямам думи :shock: :!:

С този форум няма да се случи нещо друго ,освен да нараства неимоверно броя на регистрираните ентусиасти.С това освен всичко друго е вероятно да растат и случаите ,в които ще има някой нуждаещ се от финансова помощ за своето здраве (дай боже да не съм прав).Тук обаче стана нещо много грозно :paranoid:

Дами и господа, първата ПЪРВАТА вноска на доброволни начала за операцията за Мад Петьо ,дойде не от другаде а от гр.Сливен :!: :!: :!: :bowdown:

Които от вас четат подфорум "Събори и мероприятия" наред , няма как да не се сетят ,че лично Гошо Бозуков единствен от цяла България :!: започна в тяхната Сливенска тема да дава зор за събирането на помоща за операцията на Пецата :!: Те бяха първите ...

Сега обаче май работата отива към "Направи добро да изядеш лайно" (с извинение) :help:

Георги Пенчев
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 04 Яну 2008, 18:32

Без извинения, колега. Понякога е по-добре нещата да се казват в очите такива, каквито са. От край време е било и ще е така - дори и да правиш добро, само в приказките за малки деца можеш да получиш добро обратно. :confused:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Paco77 » 04 Яну 2008, 18:33

Някой от колегите случайно да има телефон на момчетата от Сливен да им звънна . Искам да помогна но им нямам координатите!!! В момента съм в Сливен. Оставям моя телефон 0885/858558 Пламен Трифонов.
Опитът , както и импотентността идват с годините!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 М3 Е46 М3 F10 535i

Мнение от ка3ака » 04 Яну 2008, 18:38

Spit-Fire написа:Без извинения, колега. Понякога е по-добре нещата да се казват в очите такива, каквито са. От край време е било и ще е така - дори и да правиш добро, само в приказките за малки деца можеш да получиш добро обратно. :confused:

нямам думи :( :( :(
Изображение

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 04 Яну 2008, 18:40

Paco77 написа:Някой от колегите случайно да има телефон на момчетата от Сливен да им звънна . Искам да помогна но им нямам координатите!!! В момента съм в Сливен. Оставям моя телефон 0885/858558 Пламен Трифонов.

Колега, звънни на Митко (Супер_Флай) - 0885880893 ;)
Ако искаш звънни и на мен, не е проблем да се видим и да ги дадеш на мен - 0886902974
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 04 Яну 2008, 19:13

Искам да изкажа огромни благодарности на Пламен (paco77) който отдели 200 лв. за Радослав. Радвам се, че все още има такива хора :D :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от `DaRkMaN » 04 Яну 2008, 20:49

не познавам момчето, но се ядосвам от сърце вярвате ли ми !!! това ли е ? толкова ли можете да помогнете ??? жигула клуб ли е това ??? дръжте се сериозно моля ви !!! не можете да ме убедите че не може да дадете всички по 10 лв.??? какво са 10 лв. да му еба майката ...аз дадох повече имал съм дал съм...дайте и вие!!! това са 2 кафета мамка му !!!

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 04 Яну 2008, 21:30

То и по 5 да даде всеки пак ще се съберат, ама всеки се покрива и си казва "бал съм го тоз, къф ми е, че пари ще давам за него" като не си дават сметка, че никой не е затрахован и утре на него може да се случи такова нещо :evil:
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 04 Яну 2008, 22:27

Хаиде момци,всеки лев е добре дошъл!Ицо/Облака/ от "Ауди Клуб България" си потроши Куатрото за отидем до Пловдив и да се върнем ама в истенския смисал на думата "потроши" в тези преспи,а ние ставаме смешни пред всички! :evil:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 04 Яну 2008, 22:34

дано се вразумят колегите и нека помогнат кой с колкото може-не е срамно кой колко дава -срамное да се имаш и да се криеш кат мишка :!: толкова ли нямате някои 10лв поне-та тва е 4 литра гориво :confused: :confused: събудете се колеги :!: :!:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36, E87
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от Vlado Sky Fox » 04 Яну 2008, 23:46

Ей това е Българския манталитет. Да изкочи с телефон за 1200 лв. да кара кола от 100 000лв. да го видят всички какъв е баровец, да чупи стойки и да се прави на велик. А когато става въпрос да се помогне на някой, се покрива като мишка, и то затова, че никой няма да разбере колко е дал. Показността ни е невероятна пичове, иначе всички се бием в гърдите, че караме БМВ, а се оказва така, че сме мишки и не можем да отделим по 10лв. за едно наистина важно нещо, здравето на наш колега. Чета в форума и се чудя има ли смисъл да продължавам да го посещавам. Може да съм малко краен, но нещата са такива, докато някой не се сблъска с проблема, не го е.. . Но когато камъните паднат в неговата градина почва да се вайка. Момчето не го познавам, но това няма значение просто никои няма да обеднее или забогатее с 10лв. или там де да знам колко. Нека не забравяме, че сме хора. Никой не е застрахован, и всеки може да изпадне в беда, нека да си помагаме.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 04 Яну 2008, 23:46

Момчета и момичета, това е една благородна кауза и хич не е хубаво да се пишат такива неща.

Да благодарим на хората, които се отзоваха първи, е едно добро начало на тази акция. Останалото ще си дойде само без да се натяква.

Каквото е събрано досега, било е от сърце. В такива теми няма място за обвинения и изводи. Да не опорочаваме каузата със собствения си мироглед и финансови възможности.

Парите ще бъдат събрани, дайте малко време на хората да се окопитят от празниците. Да не забравяме, че това е зов за помощ, а не данък. Никой тук не е заслужил остър тон без значение какво и дали е успял да отдели.

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 05 Яну 2008, 0:16

не става дума за остър тон става дума за ЗОВ ЗА ПОМОЩ-във всеки подфорум е написано-и кво :confused: :confused: макар че колегата не го познавам даже и не съм го виждал но какво значение има това---трябва да има КОЛЕГИАЛНОСТ...ама май нема . е -все пак това е благородна кауза а аз съм на принципа ГОСПОД ГЛЕДА и връща добрините . а аз искам добри неща да ми се случват.Докато прекарахме новогодишната нощ в гуляии разпивки Радо как ли я е прекарал-некой помисли ли. имама МОЛБА-отделете поне по 10 кинта-в днешно време това не са пари но когато са от доста хора събрани стават сума-а колко е хубаво когато колегата се възстанови и когато го видиш и запознаеш с него да си кажеш на ум-АЗ СЪЩО МУ ПОМОГНАХ ... . Лека вечер на всички .-съжелявам ако на някой съм му дотегнал ама като си помисля че можех да съм на негово място..Напрао тръпки ме побиват.
Изображение

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 05 Яну 2008, 1:06

Сега влизам за сефте от 29.12.07 и научавам за злополуката :(
на 09.01.2008 г. ще пътувам за Ямбол и ще мина през Сливен да помогна от мое име и от името на моята половинка може би скромно но от сърце :uups:
Стискам палци за Радо и дано се оправи колкото си може по скоро:bowdown: :bowdown:

Апостоле,Митак ще ви се обадя следобяд да ви ги дам лично ;)

А ако някой от Зарата иска да помогне нека се свърже с мене

0899 611 411-Алекс

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 05 Яну 2008, 1:25

Aleks написа:Сега влизам за сефте от 29.12.07 и научавам за злополуката :(
на 09.01.2008 г. ще пътувам за Ямбол и ще мина през Сливен да помогна от мое име и от името на моята половинка може би скромно но от сърце :uups:
Стискам палци за Радо и дано се оправи колкото си може по скоро:bowdown: :bowdown:

Апостоле,Митак ще ви се обадя следобяд да ви ги дам лично ;)

А ако някой от Зарата иска да помогне нека се свърже с мене

0899 611 411-Алекс
Мерси Саше-в вашия град в теб ми е надеждата -да помогнете на Радо :!:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата