книга за похвали и критики от събор 2007

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 03 Май 2007, 19:11

Незнам дали тука е мястото да питам, но доколкото разбрах членовете на клуба са получили номера за събора, отговарящи на номера на членската карта. От кого мога да си получа двата стикера с номер "3"? Поне за спомен да ми останат. ;)

Обаче днеска видях БМВ с номер "9", а това е членския номер на Митко Quixzole ... обаче определено това не беше неговата кола. Отпаднало ли е решението да отговарят номерата за събора на номерата на членските карти?

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар
Кара: '08 E91 330xi

Мнение от Kashalota » 03 Май 2007, 19:19

Моето лично мнение е,че много отдавна минахте границата на добрия тон,който не че е задължителен,но повечето участници в спора се познават почти от началото и си мисля че трябва поне тона да бъде спазван...Аз иначе не подкрепям кибиченето около пистата,хуленето на организация без да си мръднеш пръста и т.н. Събора е събора за да се съберат всички,това е така,но БМВ събора е такъв за да се съберат всички ентусиасти и да покажат през годината кой в/у какво е работил,дали ще е музика,външен вид,шоферлък-това няма значение единственото важно е на всеки да се даде шанс да се изяви в неговия си ресор...за това има италианско,дрифт,драг и конкурси...Който не участва да гледа-никой не го спира,но изказвания от рода че драга е по-важен от италианското,или че "ИТАЛИАНСКОТО" е пълна тъпотия,говорят не добре за начина ни на мислене...Всеки трябва да може д се изяви а и не мисля че като сте изчакали 5 часа да видите драг,ВЕДНЪЖ ГОДИШНО,е някакъв кой знае какъв проблем...Ще завърша така както започнаш-Това е моето лично мнение
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 03 Май 2007, 19:22

!!Asen_X написа:Незнам дали тука е мястото да питам, но доколкото разбрах членовете на клуба са получили номера за събора, отговарящи на номера на членската карта. От кого мога да си получа двата стикера с номер "3"? Поне за спомен да ми останат. ;)

Обаче днеска видях БМВ с номер "9", а това е членския номер на Митко Quixzole ... обаче определено това не беше неговата кола. Отпаднало ли е решението да отговарят номерата за събора на номерата на членските карти?

Бяха по номера на членските карти на мен така ми до дадоха и на останалите доколкото забелязах.Мисля, че I.Voykov ги раздаваше основно ако сега са в някой друг останали нямам представа, надявам се да съм помогнал :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище

Мнение от pepibmwe30 » 03 Май 2007, 19:30

С няколко думи моето мнение е че : Ако няма да излизам на пистата да се състезавам (защото нямам излишни пари за съединител , гуми и други части а пък и с моята М40Б18 няма какво да покажа) бих и аз се опънал на шатри и да си правя барбекю и да си говоря с приятели и да гледаме и да се кефиме на състезанията.
Изображение

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 03 Май 2007, 19:43

B U L L I написа:...
а, в прочем андро е човекът които имаше платен куверт,но не успя да влезе в ресторанта

Андро наистина имаше куверт, но нямаше желание да влезне в ресторанта. Аз го засякох на алеята пред входа(по неговите думи бяха тръгнали на разходка и само минавали) и почти насила го завлякохме с Албена до входа. Знаех, че има награда за него за "Цялостен принос към БМВ клуб България" и исках той лично да си я получи. Когато започна церемонията по награждаването аз отидох отпред(по разбираеми причини) и бях силно изненадан, че Андро си е тръгнал малко след мен.

Относно местата, места имаше за всички. Но някой хора закъсняха и дойдоха след 21 часа, когато имаше по 1-2-3 места на различни маси. И въпреки това Албена успя да размести една камара хора за да осигури 7(седем) места на една маса. След което се оказа, че на въпрсните им писнало да чакат и си тръгнали. Ето за това на масата на логаут имаше такова изобилие от храна.(надявам се той да се е предствил подобаващо добре :twisted: :winky:

Относно караницата между Пенчев и Явор. Хора, айде спрете се де!!! Ясно е, че всеки има различна представа за това що е събор. И нека следващият събор бъде точно такъв. Ако някой иска да си пали барбекю нека го прави, ако някой иска да си дрифти или да прави донати - нека прави. Който иска италианско - да се пуска. Така всеки ще е доволен. Но нека после да не се заяждаме. И аз исках да подрифтя, да се пусна на италианското, да седна с Алекса и да се напия. Но имах други задължения и си ги върших. И основното беше да изкарате вие добре. И сега ми е гадно като ви гледам как се драчите и заяждате. И вместо да запомня от събора светналите ви от кеф погледи, пак ще трябва да запонмя обидите, които си разменяте.
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 03 Май 2007, 19:50

TheBoss написа:Знаех, че има награда за него за "Цялостен принос към БМВ клуб България" и исках той лично да си я получи.

Босев, Андро получи подобна награда на миналия събор. Оставете го този човек на мира, последното, което той иска е да му се споменава името през пет постинга и на всеки събор. Успокойте се малко. Уверявам ви, наясно е колко го ценим но и ви уверявам, че прекалявате!

TheBoss написа:Явор

Явор пусна тази тема и не се оплака в нея, нито пък се е заяждал, нито пък е мрънкал. Веднъж той да е доволен и пак го намесихте в олелията. Е не става всеки път Явор да е виновен.

П.С. Някой ще ми отговори ли на въпроса от предния постинг?

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 03 Май 2007, 19:54

Апропо тва ми напомня за мойте стикери :confused:

Някой да е виждал номер 44? :mhihi: :mhihi:
MORE BEER!

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 03 Май 2007, 20:18

Стикерите най-вероятно са дадени на пистата на желаещи да си залепят на колите. Все пак май идеята е да се раздават на участниците в събора. Но явно за догодина ще трябва да се печатат много повече. Относно Явор, нямам нищо против него, а и темата наистина вървеше добре. Но защо по дяволите пак започнаха стари дязги? Няма ли поне веднъж да имаме тема, която да бъде "чиста" от начало до край?
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 03 Май 2007, 20:22

TheBoss написа:Стикерите най-вероятно са дадени на пистата на желаещи да си залепят на колите. Все пак май идеята е да се раздават на участниците в събора...

Кажи честно... Ти верно ли?!

А за участници в организацията, дето дори плакат не получиха, нищо, че те са го правили?

И значи сте ми дари номера на "някой", дето е участвал на пистата просто... Щото явно няма как да е някой от клуба. А аз дето съм член от сума ти години вече - кучета ме яли...

Не, сериозно, много се обидих и дано не е вярно това. Щото ще е поредното разочарование.

А си мислех, че с новата управа такива неща ще се избягват... Щото можете да плюете, ама като застанете на пангара май сте като кучето на нивата...
MORE BEER!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 03 Май 2007, 20:41

[quote="DrivinGGoD"][quote="fossa"][quote="DrivinGGoD"
бате кажими защо от 11 до 4.30 имаше италианско преследване и едва един лаинян 4ас за драг защо милите само са вашия си кеф 5 4аса и нещо срещу 1 и ти ве4е като се пуснеш ебем ти ти и турбо и мурбо и си4ко колите се напекли на копеле вутре не се седи да се 4удиш клима ли си пуснеш прозорец ли си отвориш и просто да затвориш и да умреш вътре понеже супер терикатее те кажими каде класацията от драга кадее щото аз ни време ни класация нито нощо не видех и 4ух или просто е така да има маиатап ни пуснаха колко д аобием номера зна4и за едното састезание толко внимание за другото кур аре сети се малко кво изкам да ти кажа и рабери правилно

оп аз забравих вие не за4ите малките юзери да не говорим 4е тунинг шоуто беше тотално ама тотално осрано
сека година е 36 е 46 и си4ките лускави 3ти серии ги редите се едно си ебало маиката кои знае ква кола деба и кенефите нас там с петиците е 21 ако може следващия път даме турите до кофата е така просто пи4ка му маи4ина или мислете нещата глобално или не обиждаите хората просто кажете положението това ебем ви маиките оправяитесе
ИзображениеИзображение
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 03 Май 2007, 20:43

TheBoss написа:Стикерите най-вероятно са дадени на пистата на желаещи да си залепят на колите. Все пак май идеята е да се раздават на участниците в събора.

Аха, ясно. Ама ако бях дошъл с един ден по-късно и реално щях да бъда участник, то тогава пак дух-дух, м?! :mhihi:
Не ме разбирай погрешно - на мене лично ми е все тая за номера, но просто смятах, че идеята е номерата, които отговарят на членски карти да бъдат запазени. От уважение, дет се вика. Нали сме членове, подкрепяме и подпомагаме идеята всячески та поне това :confused:

TheBoss написа:Относно Явор, нямам нищо против него, а и темата наистина вървеше добре. Но защо по дяволите пак започнаха стари дязги? Няма ли поне веднъж да имаме тема, която да бъде "чиста" от начало до край?

Нямаш против ама го замесваш в постинга си без въобще да има някаква вина. Същото стана и като нарече Булли пияница преди време. Говориш наизуст.
Какви стари дрязги? Хората са ви написали критика ... нали това е начина да се вземат поуки?!
Пилят за италианското - голям прас! Догодина изкарайте първо драг състезанието за един час и после пуснете италианското и който иска стои, а който не иска си отива да си пие някъде. Какъв е проблема? Напишете им го това за да се кротнат и да се приключва въпроса ...... Сто простотии се изписаха и никой не хвана да каже абе така и така, така и така ето това се получи защото еди какво си и т.н...
Пишете постинги с обяснения, а не с проповеди и обиди.

Добрата организация не е достатъчна за да се получи добър събор. Участниците и гостите също са важни за успешното провеждане. Ето защо и те имат правото да си кажат мнението и критиката и спрете да им натяквате, че понеже не са помагали значи едва ли не нямат право да кажат.

Какво ли се пъна да пиша изобщо :confused:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 03 Май 2007, 21:33

И така приятели,позволете ми като един от най-възрастните фенове да Ви предложа да приберем "сабите" и да кажем едно БЛАГОДАРЯ на всички които организираха това събитие.Нека кажем и БЛАГОДАРЯ на хората които имаха смелостта да кажат това което мислят и да отправят критика защото в спора и дебата освен във виното както са казали римляните се ражда истината. :bowdown:

А ТЯ,ЧЕ ВСИЧКИ СМЕ ФЕНОВЕ НА МАРКАТА-BMW :!: :!: :!:
ТАКА,ЧЕ ДА ЖИВЕЯТ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА БЕ-ЕМ-ВЕ-ТА ПО ВСИЧКИ ЗЕМНИ КЪЛБЕТА!!!!
:bgflag:

БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НЕКА ГЛЕДАМЕ НАПРЕД :!: :lol:
Изображение

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 03 Май 2007, 21:55

Azrail написа:
TheBoss написа:Стикерите най-вероятно са дадени на пистата на желаещи да си залепят на колите. Все пак май идеята е да се раздават на участниците в събора...

Кажи честно... Ти верно ли?!

А за участници в организацията, дето дори плакат не получиха, нищо, че те са го правили?

И значи сте ми дари номера на "някой", дето е участвал на пистата просто... Щото явно няма как да е някой от клуба. А аз дето съм член от сума ти години вече - кучета ме яли...

Не, сериозно, много се обидих и дано не е вярно това. Щото ще е поредното разочарование.

А си мислех, че с новата управа такива неща ще се избягват... Щото можете да плюете, ама като застанете на пангара май сте като кучето на нивата...

подкрепям Слави...аз си мислех че като се прибера след 20-тина дена номера който съответства на номера на членската ми карта ще бъде в някой, и ще мога да си го взема, нищо че не съм бил на събора, както Асен каза, за спомен ще си го пазя...все пак платил съм си членски внос на време, всичко е наред, и ми се иска поне едно номерче да имам ако не друго....дано наистина да не е вярно това :confused:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 03 Май 2007, 22:42

B U L L I написа:хляб обаче нямаше ама и пари за хляб щях да дам.

Кой ли го изяде , да е.а неговата дебела майка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз искам да изразя благодарности към Енджи и Гиорцето че ми позволиха да спя в тях (и в двамата по няколко пъти) :mhihi:

На Явката за мръвката , и на Юбчозавъра за лютеницата :mhihi:

На Ели за полезните й любовни съвети и на Геле и Цене за прекрасното ново приятелсво което се появи :winky: :winky: :winky:

На Виктор, че успя да направи кола която е уникална като 'бившата' ми и успява да ми напомно за нея . Браво 8)

На Драйвинггод-а за това че ми напомни че имам какво да гоня и доизкосурявам по кабриолета ;)

На Сони , за това чи е пИдал кат мен и е мноо готИн ;)

И на всички които бяхме заедно и допринесоха за "Моето Незабравимо Прекарване" :winky: :winky: :winky:

Благодаря на всички ви 8)
Както един мой скъп приятел казва

Цунем ви нежно :!:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 03 Май 2007, 22:57

BMW lover написа:
B U L L I написа:хляб обаче нямаше ама и пари за хляб щях да дам.

Цунем ви нежно :!:

А мене :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата