Бъдещето на ЕС?
Модератор: Общи модератори
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Re: Бъдещето на ЕС?
Я стига, такова зло кой е правил. Атеистите комунисти, това да вербуваш клисаря да ти помогне да качиш бомбите и 1 литър сярна киселина за да направиш повече зулуми си е типичния терористичен болшевишки стил. Ама нали оправдания винаги има. Стотици убити и ранени, от най-големите атентати не само в нашата история. Черна ама черна дата.Jordana написа:Атентата е организиран и извършен заедно от комунисти и земеделци . Като отмъщение за погромите и жертвите от 1923г след 9то юнския преврат и септемврийското въстание. Очевидно е варварски акт на насилие в който има много загинали които нямат пряка вина , но това са реалиите на ония години . Убийствата зверствата и жестокостите срещу политическите противници са ежедневие в царство България . Не можеш да вадиш подобни събития от контекста на епохата историята в която се случват тия неща .Вчера отбелязахме 100 години от най-големия терористичен акт в България, извършен от комунистите. Да не говорим, че допреди 30 години някъде беше сред най-големите в света, за тези разрушения нещо да кажем?
Нещо не виждам да се отбелязва в темата за годишнините.
извинявам се за отклонението по темата
Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
След 1990 година нещата си бяха тръгнали перфектно, и когато влязохме в ЕС , където още не бяха така агресивни и направо отмъстителни лели на власт, света беше перфектен!
Не съм го прочел правилно, явно неправилната запетайка пред първото "и" ме е объркала, понеже съм свикнал да ги виждам само определени случаи само при наличието на второ "и" според правилата. Както и да е, основно ме подведе това как 1990-та нещата са тръгнали перфектно. Но може както казваш да не съм в час. Аз след 90-та помня яко мизерия защото комунягите станаха демократи, раздадоха куфарчетата, разни самозабравили се като Луканов ги думнаха(един негов строеж стоя 15 години след смъртта му на тухли на 200 метра от нас докато успеят да оправят законово нещата)мутрите владееха практически всичко. От спорта до където се сетиш. Затова и от спорта до където се сетиш потънахме много през него десетилетие и от година на година ставаше по-зле. Може би пак нещо не те разбирам, но аз някакви положителни неща през 90-те като градеж на държавата не помня. Приватизираха каквото можаха към края на безценица, взеха парите на хората с пирамиди, после с онези бонове, опоскаха почти всичко с хиперинфлацията и кредитните милионери...не знам, кое е вървяло перфектно, сигурно за някои е вървяло. Тука пред очите ми даже Арсенал почти успяха да старият и беше на акумулаторно дишане, разграбиха казармите пак пред очите ми.
Иначе съм на същото мнение за влизането в ЕС, описах го даже, почти всичко тръгна тогава с някакъв тласък, хората изведнъж получиха надежда, вярно и много неща взеха в последствие, ама знаеш..."нормални" неща при всяка една система. Никой не дава ей така.
Но ти пак не отговори или ако иска някой друг да отговори след като ти отказваш поради някаква причина.
Дайте предложение за това как да я караме по-добре или коя е по-добрата система от демокрацията в момента? Или нещо както сме в ЕС кажете трябва да излезем и да станем щат на САЩ или пак към Русия или към Китай...
Не знам, кажете нещо. Защото е лесно да казваш и показваш как нещо е несъвършено, но дайте да видим алтернативата каква е. Малко става като някоя не дотам красива мома, която иска красив принц на бял кон с всички екстри, ама все пак не казва какво тя предлага.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Да кажеш че след 90 до почти 2004-5 е било перфектно тръгнало или не си живял по това време или си имал бизнес който е умрел и ся ни е яд. Или просто си тъп.
Хм,хм...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Толкова добре вървеше след 90-та, че 96 удари дъното с 10 долара месечна заплата, а 21 инча телевизор струваше няколко стотин долара.
Чак след 2000 тръгна лека полека нагоре.
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
alekangg написа:Толкова добре вървеше след 90-та, че 96 удари дъното с 10 долара месечна заплата, а 21 инча телевизор струваше няколко стотин долара.
Димитров не говори за икономика, а за идеология
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Както казаха, тогава бяха най-големите кражби на страната и народа, каква идеология може да има в това?
Гръмнали първи банки и кой от къде е, пирамиди, кредитни милионери и какво ли не, бяха само есенцията на всичко друго.
Гръмнали първи банки и кой от къде е, пирамиди, кредитни милионери и какво ли не, бяха само есенцията на всичко друго.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Идеологията на прехода - преднамерено разграждане икономическата база на социализма и декапитализация на финансовата система . Никаква икономика няма във фалитите на банките 96-97г , такъв крах на банковата система не може да бъде случаен . Те всички банки детя "гръмнаха " бяха от разпарчатените преди това държавни банки или "кухи" структури създадени именно с цел набиране на капитал за кражба .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Някъде в съвсем близкото бъдеще ...https://www.youtube.com/watch?v=X26WFb7 ... 0%B8%D1%8F 

Последна промяна Jordana на 27 Апр 2025, 9:54, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
https://youtu.be/v1k7YiqIHEo?si=AWBqLxz4RtDUj1lP
Ноу уей мадафака, ЙОК.
Майтапът настрана, може да го е преувеличил малко Болен, но не трябва да се игнорират някои факти. Добре, че не сме особено апетитна хапка за тези, иначе трябваше да почваме партизански войни, а и сме си леко расисти, което е полезно.
Ноу уей мадафака, ЙОК.

Майтапът настрана, може да го е преувеличил малко Болен, но не трябва да се игнорират някои факти. Добре, че не сме особено апетитна хапка за тези, иначе трябваше да почваме партизански войни, а и сме си леко расисти, което е полезно.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Колко па да е преувеличил.Оня ден се върнах от Щутгарт,бях там няколко дена. - Първото нещо което каза хазяйна - вечер не ходи в центъра,опасно е.Не ходи в близкия лидъл - краде се
Много се тревожеще за ключалките,което много ме изненада.
До преди 5 годинки живях там.Пак си беше пълно , по скоро с турци и такива неща нямаше , ама не съм си и помислял че някой ще ми дръпне сака на лидъла
или че ще ми теглят ножа някви надрусани арабели 

До преди 5 годинки живях там.Пак си беше пълно , по скоро с турци и такива неща нямаше , ама не съм си и помислял че някой ще ми дръпне сака на лидъла

- kingkacho
- Потребител
-
- Кара: BMW 320D GT F34
Много точно си е , не случайно по назад в темата на написах Германистан аз бях в Есен Щутгарт Мюнхен едно и също навсякъде. Европа е обречена ако не вземе мерки навреме а то тиктака с бясна скорост.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Стига с това, ако не вземат мерки.
Всичко е приключило вече, няма как да се промени, освен с трета световна, ама истинска.
Всичко е приключило вече, няма как да се промени, освен с трета световна, ама истинска.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Е тя третата световна по всичко личи че няма да е срещу негроидната раса ... Ще намалеят белите хора след подобен сакатлък ..

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Хайде, хайде успокойте се малко. В по-големите градове в Европа почти навсякъде има по някои или няколко квартала пренаселени с всякаква паплач, ама да кажете, че НАВСЯКЪДЕ е така не съм съгласен. Точно пък в Мюнхен бях преди Нова Година, а и предишните години съм ходил поне 15 пъти, почти никъде не видях брадясали чаршафи. Когато пристигнах в Брюксел, повече от година искарах в един от най-лайняните квартали, чак там нямаше кражби по магазините.. все още не съм чул от някой, който се страхува да ходи до центъра
Аз се радвам, че тук в Белгия от 2026г. спират обезщетенията за безработица за ЦЯЛ живот, ще ги ограничат до 2г. Януари 2026г. се очаква да спират кранчето на около 105 000 баращи по цял ден топките си. Разбира се има още дооста неща да се направят, но важното е да се започне от някъде.

Аз се радвам, че тук в Белгия от 2026г. спират обезщетенията за безработица за ЦЯЛ живот, ще ги ограничат до 2г. Януари 2026г. се очаква да спират кранчето на около 105 000 баращи по цял ден топките си. Разбира се има още дооста неща да се направят, но важното е да се започне от някъде.