Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от Jordana » 07 Дек 2020, 10:49

Там в тая статия на маверика се говори за ХХ век ....това са класическите ваксини . Правят ги в пилешки зародиши със живи вируси и крайния продукт не рядко е замърсен със всякакви вируси и бактерии . И все още ги правят така . Може да има вътре каквото си поискаш ако не е добра технологията на производство , нарушени са стандартите , ако алчноста и безотговорното отношение са в повече . Така че тоя материал може и да има някаква истина , обаче е така написан все едно е някакъв умишлено търсен резултат :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 07 Дек 2020, 14:33

Ей така ще се справим :ok:
Изображение

Нещо чета, че няма никакво проучване тези ваксини колко влияат на плодовитостта. Малко ми звучи обаче несериозно да не се е тествало :dunno: Особено при положение, че някакви малки проучвания показват 50% спад на плувците в семенната течност при заразяване с вируса. Т.е. е възможно и с ваксина, и без ваксина да има кофти последствия в това отношение.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Дек 2020, 15:36

Нещо не схващам картинката.
Нито една ваксина не е одобрена никъде за ваксинация.
Нито една ваксина не е одобрена от ЕС.
Има поне 3 ваксини (по спомен), една от която се иска екстремно ниска температура за съхранение.
Ние обаче купуваме хладилници за тази, дето се съхранява на най-ниска температура :dunno:

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 07 Дек 2020, 15:45

От цялата работа, хладилниците са най-умната инвестиция.
Идва пролет, кой оцелее може да си слага биричката там, на тая цена би трябвало за секунди да е ОК за пиене.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Дек 2020, 15:54

Е.Димитров написа:Нещо не схващам картинката.
Нито една ваксина не е одобрена никъде за ваксинация.
Нито една ваксина не е одобрена от ЕС.
Има поне 3 ваксини (по спомен), една от която се иска екстремно ниска температура за съхранение.
Ние обаче купуваме хладилници за тази, дето се съхранява на най-ниска температура :dunno:

има две ваксини които (ще) са практически достъпни в близко бъдеще- тази на модерна и тази на пфайзер.

тази на пфайзер ще е европейската заради... куп логистически и финансови причини. пфайзер също така изисква -90 или там колкото е под нулата за съхранение докато модерна изисква по- практична температура и също може да издържи до 12 часа на стайна.

модерна се занимава с мрна (месинджър рна) от самото си начало - дори от там им идва името ... докато пфайзер е малко новобранец в сферата.

мене ако не ме принудят не бих си сложил нито едната нито другата за момента.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 08 Дек 2020, 8:16

TNT написа:Особено при положение, че някакви малки проучвания показват 50% спад на плувците в семенната течност

Това и аз го чух относно ваксината от позната, която работи във Phyzer в Германия. Понеже европейците много се репродуцираме, та само това ни липсва. Да си биеш ваксина, да се спасиш от някакъв вирус и да си затриеш поколението.

Вчера бях в стая по работа с двама лекари познати, единият от Пирогов. Казаха, че ваксина ще се опитат да не си слагат. И двамата са карали вируса между другото.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 08 Дек 2020, 20:12

И още малко конспирации :ok:

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 08 Дек 2020, 21:52

Каква конспирация е това ? И за децата е ясно че и двете ваксини и тази на "шмайзер" и другата на "латерна" не са турски . Ако беше турска шеше да се казва "чалма бацил - карък инфекция" или нещо от сорта :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Дек 2020, 0:27

Абе не, че някой ще повярва на тая, но извън конспиративните неща, специално в Германия с толкова много милиона Турци малко трудно е да се закълнеш, че нямат пръст в каквото и да е било или, че тоя Ханс дето има пръст във ваксините се казва Ханс Юсуф Вандерщайн примерно. :mhihi: Или нещо Арабско. И аз като ходих да вземам едно 435д уж от Немска автокъща разговарям по тел, знаят Английски горе-долу, отивам там и гледам един мургав. Питам го къде е раждан, вика в Германия. :mhihi: Гледам аз снимки на Берут по стените сложени в рамки и са от преди около 80-100 години. Питам го тоя дали Берут не беше столицата на Ливан и той вика да, питам кой е от там, вика чичо ми и след малко влиза, пък той бил собственика на автокъщата. :mhihi: От там колата излезе кенеф и 3 месеца след това още я продават гледам, да изгние дано там тоя кенеф и да не заробят никой с него.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 09 Дек 2020, 11:19

IMG_1607504795684.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 09 Дек 2020, 13:57

sub_eleven написа:
TNT написа:Особено при положение, че някакви малки проучвания показват 50% спад на плувците в семенната течност

Това и аз го чух относно ваксината от позната, която работи във Phyzer в Германия. Понеже европейците много се репродуцираме, та само това ни липсва. Да си биеш ваксина, да се спасиш от някакъв вирус и да си затриеш поколението.

Вчера бях в стая по работа с двама лекари познати, единият от Пирогов. Казаха, че ваксина ще се опитат да не си слагат. И двамата са карали вируса между другото.

На мен ми е важно мнението на лекари, но ако някой се прекарал вируса, много ясно че няма смисъл да се ваксинира.
Ще цитирам друг добър лекар - "не вярвам да работи, но ще си сложа " :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 09 Дек 2020, 14:00

2020 г. - Пазим се от Корона вируса.
2021 г. - Ще се пазим от ваксината.
2022 т. - Ще се пазим от ваксинираните.

:mrgreen:

Докато дойдат до мен тамън ще съм видял по другите страни как е. То и руснаците вече имат една , с която започнаха ваксинация и още една, която или вече е готова или ще е готова тия дни.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 11 Дек 2020, 8:17

Ваксинираните ще подписват някакви декларации ....да не разгласяват тайната най вероятно :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 11 Дек 2020, 9:25

След като ваксинирали първият човек в България с новата ваксина на файзер , журналистите го попитали какво е почувствал?
"Ами...прииска ми се да си платя windows са..."

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Дек 2020, 12:52

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Остави, че на моята 10-каьвде ми изписва някакви искания.

Декларации сигурно, че са предупредени, че не могат да завеждат съдебни искове срещу производителя или държавата, то какво друго да е?
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата