COVID19 dating и още нещо...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: COVID19 dating и още нещо...

Мнение от Bogat-Beden » 05 Юни 2020, 15:39

:mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Юни 2020, 15:59

Bogat-Beden написа::mhihi:

Що се смееш па ти бре? 12 страници идилия и пет снимки разкриха истината. Човеко изгорЕ! Хранат го с варени картови и дори не му дават прибори :shock:

Nickelback написа:...аз ям с ръце...

(хлапетата не са проблем, дори колкото са по-малки, толкова по-добре - това сериозно)

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 05 Юни 2020, 16:17

ИзпомЕтА ви по върбите Никлебака с тия дечурлига, затва.. :lol:
Инак аз не съм циник и бруталист, но колегата е прав относно жените с ремаркета.
Хубавото е, че се държат най-зряло и уважително такива, ама явно това е само тактика.
Карат те да се чувстваш "мъж", но това е сиренцето в капана :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Юни 2020, 16:46

Bogat-Beden написа:ИзпомЕтА ви по върбите Никлебака с тия дечурлига, затва.. :lol:
Инак аз не съм циник и бруталист, но колегата е прав относно жените с ремаркета.
Хубавото е, че се държат най-зряло и уважително такива, ама явно това е само тактика.
Карат те да се чувстваш "мъж", но това е сиренцето в капана :lol:

Никълбека изгорЕ! Това е факт.

Факт е, че тоягата има два края. Има такива със "сиренцето", има и много читави жени, дето първия (предишните) път са попаднали на ненормалници. "Ремъркетата" не са наказание и не са товар. Децата не трябва да плащат грешките на родителите си.

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 05 Юни 2020, 17:12

BMW_POWER написа: Децата не трябва да плащат грешките на родителите си.
Спор няма, ама и мъжа не е вол да оре на чужд впряг ;)
Ако ти имаш и тя има - феър инаф!
Инак- да е мислила като разтваря стрелките на часовника, нали с "лоши момчета" е готино, ама после какво станА :lol: Даже някои със всичкия си акъл си правят деца с най-големите тупани, само и само да ги вържат и ли променят към по-добро, успех със стратегията :lol: :yes:

Много се отклонихме и ти си виновен за което, паларе :lol:

п.с. Ама тия с ремаркета като се таковат много се раздават :shock:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 05 Юни 2020, 17:17

BMW_POWER написа:Факт е, че тоягата има два края. Има такива със "сиренцето", има и много читави жени, дето първия (предишните) път са попаднали на ненормалници. "Ремъркетата" не са наказание и не са товар. Децата не трябва да плащат грешките на родителите си.

Ясно, ама ти като ерген с глава на раменете е редно да се замислиш искаш ли да рискуваш в тоя филм въобще?
Аз не искам, 'щото жени бол, и то свободни. И си взех свободна, де.
Сега, верно че никъла ни пързаля малко, ама аз помня от първите страници, че тая мома беше ''доста изстрадала'' и според него можела да си позволи доста повече, което са си още въпросителни...
Или да сваля картите и да нищим интересите, или слагайте катинара :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 05 Юни 2020, 18:35

А да не забравя ако имаш балдъза да се обадиш,ако е ЧИТАВА! :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Юни 2020, 18:55

Bogat-Beden написа:
BMW_POWER написа: Децата не трябва да плащат грешките на родителите си.
Спор няма, ама и мъжа не е вол да оре на чужд впряг ;)
Ако ти имаш и тя има - феър инаф!
Инак- да е мислила като разтваря стрелките на часовника, нали с "лоши момчета" е готино, ама после какво станА :lol: Даже някои със всичкия си акъл си правят деца с най-големите тупани, само и само да ги вържат и ли променят към по-добро, успех със стратегията :lol: :yes:

Много се отклонихме и ти си виновен за което, паларе :lol:

п.с. Ама тия с ремаркета като се таковат много се раздават :shock:

Добре де, всички самотни майки не стават за нищо, така ли? БМВ-мама нещо обърна плочата. Ето два примера от живота около мен

Кръстникът ми остана вдовец на 35г с две малки деца. Една жена го взе и изкараха над 40 години заедно.
Моят кум има заболяване. Взе жена с две деца от двама мъже. Той стана друг човек за седмици. В последните 5 години сме разменили 10 думи. А сме израстнал заедно. Той е два месеца преди мен и сме съседи...

Какво съм ти виновен на теб не е, серсем! Гледам снимките, слушам разказа и си вадя изводи. Всичко разбирам, ама да не му дават прибори и да яде с ръце ....
Абе казано направо, спрЕха му тока :OT:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 05 Юни 2020, 19:16

Никел, не ги слушай ама хич. Ако изобщо ти трябва съвет питай мен или Поверката. Мани ги лапетиите. И всъщност слушай себе си най вече. :yes:
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 05 Юни 2020, 20:07

Тия , втората цедка мъжкари баси изклесяците :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Юни 2020, 20:44

Jordana написа:Тия , втората цедка мъжкари баси изклесяците :mhihi:

Е не може всички да сме Kopi Luwak като тебе. Ти си нумбер уан :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 05 Юни 2020, 21:29

Я съм първа още :D
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 06 Юни 2020, 0:33

grkv написа:Тоя филм съм го гледал няколко пъти, макар и отстрани.

Ще ти кажа как съм виждал да се развиват нещата няколко пъти в следващите 10 години - събирате се, ти с нея и детето й и вече сте семейство, само дето т'ва дете си има някви разходи, които с годините стават все по-големи, пък нали сте семейство, всичко ви е общо, а мъжът като глава на семейството логично носи парите, или по-голямата част от тях. Като почнеш от почивки в началото през издръжки, квартири и т.н. в бъдеще. Отделните сметки са невъзможни, 'щото не върви тя да се гърчи от глад с детето си, пък ти да си напазаруваш само за теб си увас сьомги и уискита, нали? Колкото и пари да изкарваш, стандарта който поддържаш ти - поддържат и те.
В даден момент ше искаш и свое дете от тая жена и тя ще ти роди, ама твоето си винаги ще е твое и ще обърнеш света за него, и колкото и да се стараеш нещата да са ''по равно'' и за двете, те никога не са. Да не говорим, че ти в това дете влагаш, пари, труд и усилия да го възпиташ, че да стане човек, само дето във възпитанието на всяко дете винаги има някакъв сблъсък и съпротива, а като ти тропне с краче и каже ''ти не си ми тати, няма да ми казваш'' щото нямаш авторитета пред него и после обяснявай на жената що не ти се влага толкова в нейното колкото в общото...
Да не говорим, че тва детенце нейното без да е виновно винаги ше се чувства второ в семейството от което то ще е недоволно, тя ще е недоволна, съответно и ти. Ама ти ще си недоволен и ако даваш всьо, че да са доволни те, 'щото минаваш от себе си и т.н. и т.н.
Изчакай да мине малко време, да си позамине еуфорията от новото и се запитай, ако не си лягаш вечер до тая жена, все още ли искаш да си в тая връзка? Същото трябва да се запита и тя, ама не секса, а парите настрана.
За мене тия връзки винаги са ''от зор'' и след изгледани няколко цирка по въпроса с почти еднакъв финал няма кой да ме убеди в противното.

Абсолютно същите разсъждения имах преди година и половина като излизах с една мацка с "ремърке". Хем трябва това дете да го приемеш като свое и в бъдеще да не го делиш от своите. Хем то ще продължи да си има баща, който най-вероятно ще влияе в развитието му, още по-вероятно по начин който няма да ти допада. Абе доста проблемно ми се вижда. Не го отписвам напълно варианта да, но определено ще е огромен компромис от моя страна да гледам чуждо дете и трябва човека заради който ще го направя да си струва..

Има и още един вариант който съм гледал на живо, мъж взима жена с дете. Тя обаче така и не му ражда другото дете което той е искал. Вече гонят 70те, познай кой ще ги наследи.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 06 Юни 2020, 2:07

Почна се с парите и наследствата. Ужас.
Хм,хм...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 06 Юни 2020, 3:50

Моджо написа:Почна се с парите и наследствата. Ужас.

Аз съм така. НО, имам завещание и всичко е описано до последни подробности. Оспорването на завещание е възможно и ... много скъпо. Почти не си заслужава, стига да не говорим за милиони.

Той човекът още не е подписал, вие го погребахте. Баси и хората :shock:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата