Вярвате ли в извънземни?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Съществуват ли извънземни?

Да
143
87%
Не
8
5%
Не мога да преценя
13
8%

Общо гласове : 164
младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Re: Вярвате ли в извънземни?

Мнение от Wolf4 » 26 Авг 2013, 14:52

Fear написа:...
Грешката за протокола е моя, пропуснал съм го.
Обаче, тук има един тънък момент - колко е реално това, което се вижда в сайта, както и в другите сайтове, които даваш като източници?
...

Колега, повече от това не мога да направя. Притежавам копия на повечето важни документи от ВСВ, интересни открития и изказвания на официални лица, но и те са само копия. Все пак заседанието на ООН, посветено на темата може да се провери и това е достатъчен факт.

Като се разговорихме за факти, вероятно си пропуснал и този от същия пост: http://www.academia.edu/1809315/Re-Exam ... _Genealogy

А вероятно си пропуснал и останалите...
Are you M enough...?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 26 Авг 2013, 14:53

И къде е "забраната" на сащ в тоя протокол ? Асамблеята препоръчва на заинтересованите страни да съгласуват на правителствено ниво действията си по изследване на НЛО - нищо нередно не виждам в тоя документ.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Авг 2013, 14:54

Е вие какво искате,президента на щатите да излезе и да каже "Така и така,тука има едни пичове от Сириус и са дошли да ви кажат Здрасти"
Ми естествено че такива неща ще се крият,човечеството има уникалната природа да се шашка от новините,малко (или много) сме като овцете,като изгрее слънцето се шашкаме,като залезе-също.
Има изумителни неща,които са се случвали на земята,да не би скептиците да имат доказателства как именно са се построили пирамидите например,ама ето,построени са,има ги и че не се знае как точно са построени не ги прави невидими и несъществуващи.
Така е с много неща,за съжаление и за улеснение,един пич е измислил теорията за "Бръснача на Окъм" и вече всичко необяснено и невъзможно да се даде някаква трактовка,се взима първото възможно решение и се обявява за нещо нормално.
Аз лично не съм ненормален,но пък факт-преди години видях в небето през ноща разни неща,не бях и сам,не бях и пил,така че за мен има такива неща като извънземни,не горя от желание да се срещам,пък и не горя от желание да научавам дали има или няма извънземни,просто ...ще ми объркат графика,както на цялата земя

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 26 Авг 2013, 14:57

Абе сега като се замисля .....да не би САЩ да думнаха Гренада заради този документ ? Глей ти ква конспирация .Ама ги разкрих :mhihi: Първо Гренада иска разследване на инциденти с НЛО на асамблеята на ООН после САЩ налагат вето и за по сигурно окупират Гренада няколко години по късно .Хах хванааахме гии...
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 26 Авг 2013, 14:59

Wolf4 написа:
Грешката за протокола е моя, пропуснал съм го.
Обаче, тук има един тънък момент - колко е реално това, което се вижда в сайта, както и в другите сайтове, които даваш като източници?
...

Колега, повече от това не мога да направя. Притежавам копия на повечето важни документи от ВСВ, интересни открития и изказвания на официални лица, но и те са само копия. Все пак заседанието на ООН, посветено на темата може да се провери и това е достатъчен факт.

Като се разговорихме за факти, вероятно си пропуснал и този от същия пост: http://www.academia.edu/1809315/Re-Exam ... _Genealogy

А вероятно си пропуснал и останалите...

Не съм ги пропуснал, но признавам, че не съм ги чел задълбочено.
За сметка на това, ти удобно пропусна да кажеш в какво вярваш, след като не те устройват теориите за еволюцията и Големият взрив.
Както и това, че искаш от нас да приемем думите в разни шарени сайтове, докато ти не приемаш тези на именити учени и институции. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolf4 » 26 Авг 2013, 15:09

Не съм ги пропуснал, но признавам, че не съм ги чел задълбочено.
... искаш от нас да приемем думите в разни шарени сайтове, докато ти не приемаш тези на именити учени и институции. ;)

Това не е така. Документите и информацията, която прилагам имат първоизточник и това, че я предлагам чрез "шарен" по твоите думи сайт не я прави ни най-малко неверна. Всеки може да се запознае с откритието на руските генетици за човешкия произход - документът с изследването е прикачен като PDF. Също всеки, който желае може да види резултатите от вота на Асамблеята на ООН и това кой слага вето на проекта за създаване на комисия за контакт.

Изобщо всеки от фактите, които съм приложил, може да бъде проверен. В тоя ред на мисли, заяждания от типа "Ама тва къде е и онова що не е тук?" просто ще отминавам без отговор. Всеки е в състояние да провери сам.

В какво вярвам? Това би отнело известно време...
Are you M enough...?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 26 Авг 2013, 15:12

Не се измъквай.
Отговор от типа на "Вярвам във всемогъщия Господ!" или "Вярвам в Летящото Спагетено Чудовище!" например, не изисква много време.

Що се отнася до материалите, които показваш и първоизточниците им, как би ти харесало в твой стил да заявя - "Това са лъжи и манипулации, истината е друга!"?

Та и аз мога да се направя на сърдит и да кажа, че няма да отговарям, ама малко няма да е в подкрепа на тезата ми, нали? ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolf4 » 26 Авг 2013, 15:15

Fear написа:Не се измъквай.
...

Не се измъквам и обещавам да отговоря на въпроса. просто изчаквам да се оформи малко по-пълноценно и добронамерено ядро от дискутиращи (и от двата лагера) и тогава ще започна да излагам идеите си :yes: .
Are you M enough...?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 26 Авг 2013, 15:18

Благодаря предварително, в такъв случай. :bchug:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 26 Авг 2013, 15:28

"
Вярвам във всемогъщия Господ!" или "Вярвам в Летящото Спагетено Чудовище!"

Лелее и такива ли имало. :clap: Всъщност девиза им "Pastae ordo seklorum " доста ми допада .Има ли българска пастарианска църква ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 26 Авг 2013, 15:37

Jordana написа:"
Вярвам във всемогъщия Господ!" или "Вярвам в Летящото Спагетено Чудовище!"

Лелее и такива ли имало. :clap: Всъщност девиза им "Pastae ordo seklorum " доста ми допада .Има ли българска пастарианска църква ?

Всякакви има, какво ще кажеш за това:
Много цивилизации вярват, че Вселената е била създадена от нещо като господ но Джатравартидите от Вилтводл VI вярват, че цялата Вселена в действителност е била изхвърлена при кихане от носа на едно същество, наречено Великият Зелен Арклесезур.
Джатравартидите, които живеят в постоянен страх от деня, наречен от тях Великото Пришествие на Бялата Носна Кърпа, са дребни сини същества с по повече от петдесет ръце и са единствената цивилизация в историята, изобретили аерозолния дезодорант преди колелото.

Tрябва ли да споменавам кой го е писал? :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от thewhitestig » 26 Авг 2013, 15:40

Ако сте гледали научнопопулярни предавания за Марс или за живота извън нашата планета сигурно ви е познато това лицe - Christopher McKay. Работи в NASA Ames Research Center. Ето в това видео обобщава постиженията на MSL Curiosity роувъра и възможността за съществуването на живот на Марс и Енселадъс (спътник на Сатурн). Според него Енселадъс е главен претендент за изучаване поради наличието на вода на повърхността.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 26 Авг 2013, 21:02

Vra4anin написа:Не се дрънкайте, а кажете нещо за тая "зона 51". 13 страници, а никой не спомена нищо за това място.

Eдинственото, което се знае засега е, че се намира между Зона 50 и Зона 52 :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 26 Авг 2013, 21:09

Вече не е актуална .В последните години сателитните снимки с висока резолюция станаха по достъпни за хората. Вече не само военните имат такава техника.Като се изпозасне всичко по земята дето преди дразнеше интереса на хората и се видя че няма нищо кой знае какво взе да запада малко тая теория.
Ама тва не пречи на доста хора да качват в нета размазани снимки на уж невиждани досега летящи апарати .Как па един нямаше свястна камера да ги заснеме както трябва тия пусти НЛО-та :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 26 Авг 2013, 21:15

Vra4anin написа:Не се дрънкайте, а кажете нещо за тая "зона 51". 13 страници, а никой не спомена нищо за това място.

И аз назад я споменах, ама никой не каза нищо.
Скептиците ще кажат, че това вероятно са военни разработки на САЩ, ама за другите(от които съм и аз :mhihi: )не знам. Надали някой може да знае истината, щом така се крие.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата