план "ран-ът"
Модератор: Общи модератори
- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
Re: план "ран-ът"
Мани ги, бря, важното е, че ще дойдат да се копнат тука у Централните, ама един лев нема да са похарчили тук, лошото е, обаче, че искат да ни поамериканчат и почвата и да я заразят с ГМО... 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Bogat-Beden написа:къкто и да е - и какво ми го хвалиш капитализма,след като 1 процент от населението ви държи 99 процента от парите- тебе топли ли те нещо?(или си мислиш,някой ден ,като порасна)
И друг път сме го обсъждали... разликата между капитализма и комунизма е, че при капитализма 1 процент имат всичко, а останалите нямат нищо, а при комунизма (или социализма или каквото щеш там), е че пак 1 процент имат всичко, а останалите не само, че нямат нищо ми трябва и да го делят с другите. Така, че аз си гледам при мен как са нещата и не се боря да взема нещо от прословутия 1% (нито тук, нито в България). И като не успея в нещо не се оправдавам с 1ния процент, а се сърдя на себе си.
Нещо конструктивно по темата с 1ния процент - ето вижте какво правят турците, ма те са будали нали - http://dnes.dir.bg/news/turtzia-danatzi ... 67898?nt=4 . Как ще го коментирате ?
Последна промяна steeN на 23 Май 2013, 21:11, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
За тях планът е друг, не е като Ран-Ът

Последна промяна hell's angel на 23 Май 2013, 21:16, променена общо 1 път
Ubi dubium, ibi libertas
steeN написа:....
Нещо конструктивно по темата с 1ния процент - ето вижте какво правят турците, ма те са будали нали - http://dnes.dir.bg/news/turtzia-danatzi ... 67898?nt=4
не се излагай, турските "чорбаджии" си прокарват удобен закон за да си легализират парите ...
от това на 99-те процента няма да им стане по-топло

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
steeN написа:разликата между капитализма и комунизма е, че при капитализма 1 процент имат всичко, а останалите нямат нищо, а при комунизма (или социализма или каквото щеш там), е че пак 1 процент имат всичко, а останалите не само, че нямат нищо ми трябва и да го делят с другите.
Епа, къщата, вилата, колата, с никого не сме ги делили! А са строени/купени по време на комунизма...Сигурно сме от тоя 1 процент...
Без страх, без спирачка!
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Много мъдро решение от турска страна ! Не като френския социалолигофрен - огромни такси върху фортуните , в следствие на което супербогатите един по един си биха камшика , кой за англия , кой швейцария или белгия , където са на завет от комунистически течения...
- zlatko_baretata
-
-
MatriX_Fucked написа:steeN написа:разликата между капитализма и комунизма е, че при капитализма 1 процент имат всичко, а останалите нямат нищо, а при комунизма (или социализма или каквото щеш там), е че пак 1 процент имат всичко, а останалите не само, че нямат нищо ми трябва и да го делят с другите.
Епа, къщата, вилата, колата, с никого не сме ги делили! А са строени/купени по време на комунизма...Сигурно сме от тоя 1 процент...
Чакай сега да видиш какво ще стане - "комунист", "социалист", севернокореец"...

Тва щото не си скочил зад големиу гьол, за да изтеглиш ипотечка и кредитчета и да викаш, че си фиешън и цивилизован хАмериканец, който е добре информиран от тамошните медии за света и в частност за България.

- zlatko_baretata
-
-
nightdriver написа:Много мъдро решение от турска страна ! Не като френския социалолигофрен - огромни такси върху фортуните , в следствие на което супербогатите един по един си биха камшика , кой за англия , кой швейцария или белгия , където са на завет от комунистически течения...
Ама те и в Русия ходят, па там нали са комунисти?

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
мдам,кажи го тъпите германци и тяхното постпалеолитно обществоsteeN написа:Bogat-Beden написа:къкто и да е - и какво ми го хвалиш капитализма,след като 1 процент от населението ви държи 99 процента от парите- тебе топли ли те нещо?(или си мислиш,някой ден ,като порасна)
, а при комунизма (или социализма или каквото щеш там), е че пак 1 процент имат всичко, а останалите не само, че нямат нищо ми трябва и да го делят с другите.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Тринайсет станици политиканстване и нито един цитат от плана (дето ги има в първото мнение на alx) ран-ът. Защо аджаба никой не извади два реда и да каже НЕ МИ ХАРЕСВА ТОЧКА ..., ЗАЩОТО ТАМ СЕ НАКЪРНЯВАТ НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ ПО ЕДИКАКЪВСИ НАЧИН. Защо ли
Но за сметка на това 13 страници кой какъв е бил и много междуличностни нападки. Колеги, верно не може на 100% по темата. ама хайде да е поне в рамките на нея
Така полу на шега, полу на истина, кой бил избягал, кой не, сипят обвинения. Ми аз избягах, вярно е. Ама ще се върна веднага щом забранят свободното придвижване на хора. И много съм съгласен с това, ама искам да започнат с възстановяването на софийското жителство. Резултатите за Икономиката и селското стопанство ще са много, ама много положителни. Първо циганите, пардон ромите ще се върнат да си гледат добитъка по селата, второ милион и кусур столичани ще се върнат по родните си места и трето, ще махнат големите рекламни пана по магистралите, на които пише Country Roads, take me home
, селата и малките градчета ще се изпълнят с живот, ще заработят фабриките, ще запушат колините ... идилия. Прав ли съм? Не може да оплюваш нещо, което нито знаеш, нито си чел и да даваш примери и цени отпреди 30-60 години. Като стана въпрос за златното покритие, ми аз още си пазя малко банкноти от ония Татовите с Георги Димитров, на които пише, че имали златно покритие. Дали ще ми ги осребрят в БНБ?

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
zlatko_baretata написа:nightdriver написа:Много мъдро решение от турска страна ! Не като френския социалолигофрен - огромни такси върху фортуните , в следствие на което супербогатите един по един си биха камшика , кой за англия , кой швейцария или белгия , където са на завет от комунистически течения...
Ако намекваш за актьора , то тогава сигурно знаеш , че с Путин са лични приятели от където и руското гражданство.
То ако в русия климата беше много здравословен , парите на олигарсите нямаше да са в кипър или австрия...
- zlatko_baretata
-
-
Ти ще се върнеш, га аз замина за Щатите...
То за да се върнеш трябва сърце. Българско.
Ако едно време Ботев и Левски са мислили като теб и са хващали странството и досега да сме си в Анадола.
Българите остават в България, за да се борят за тази страна, а не хващат пътя при първата трудност или разочарование, като най-големите страхливци. Или егоисти. Избери си сам от кои си.
Не се хабете да пишете, българо-хАмериканчетата. Това, че гузната ви съвест ви подтиква да я оправдаете по някакъв начин, не означава, че трябва да превръщате форума и всички нас, простите българчета, в своеобразно "чистилище" на моралните ви угризения, пускайки подобни теми, които да затвърдят илюзорните самоуспокоения, в които и вие самите не вярвате, но ви се ще и тези, които са останали и се борят за тая държавица, да ви потупат по гръбчетата и да ви кажат "Браво!", за ваше успокоение.
Живуркайте си там "интересния" животец, уреден по план до пенсия (като в Матрицата), и оставете на нас, които сме останали тук в България, да се оправяме. Може да ни е тежко, трудно, гадно, но ще ви кажа нещо на вас, българо-хамериканчетата - нас като ни копнат два метра под земята, от време на време ще идва някой да остави по някое цвете. А вас, ако верно ви копнат тука, ще ви посещават само гробищните помяри да теглят по една водна пръчка...
Няма как да ми дава акъл някой от 10000 километра, който е избягал само заради собственото си саможивие, на принципа "гледай на теб да ти е добре, а другите кучета ги яли", който си харчи парите и плаща данъци в страна, която води анти-българска политика, а най-накрая има правото да гласува за неща, касаещи България и да има невероятната наглост да пише какъв голем пич е и колко е велика новата му родина, и то в Български форум!
Знам, че тези понятия вече са ви чужди, но съвсем ли не е останал някакъв морал и съвест?

То за да се върнеш трябва сърце. Българско.
Ако едно време Ботев и Левски са мислили като теб и са хващали странството и досега да сме си в Анадола.
Българите остават в България, за да се борят за тази страна, а не хващат пътя при първата трудност или разочарование, като най-големите страхливци. Или егоисти. Избери си сам от кои си.
Не се хабете да пишете, българо-хАмериканчетата. Това, че гузната ви съвест ви подтиква да я оправдаете по някакъв начин, не означава, че трябва да превръщате форума и всички нас, простите българчета, в своеобразно "чистилище" на моралните ви угризения, пускайки подобни теми, които да затвърдят илюзорните самоуспокоения, в които и вие самите не вярвате, но ви се ще и тези, които са останали и се борят за тая държавица, да ви потупат по гръбчетата и да ви кажат "Браво!", за ваше успокоение.
Живуркайте си там "интересния" животец, уреден по план до пенсия (като в Матрицата), и оставете на нас, които сме останали тук в България, да се оправяме. Може да ни е тежко, трудно, гадно, но ще ви кажа нещо на вас, българо-хамериканчетата - нас като ни копнат два метра под земята, от време на време ще идва някой да остави по някое цвете. А вас, ако верно ви копнат тука, ще ви посещават само гробищните помяри да теглят по една водна пръчка...
Няма как да ми дава акъл някой от 10000 километра, който е избягал само заради собственото си саможивие, на принципа "гледай на теб да ти е добре, а другите кучета ги яли", който си харчи парите и плаща данъци в страна, която води анти-българска политика, а най-накрая има правото да гласува за неща, касаещи България и да има невероятната наглост да пише какъв голем пич е и колко е велика новата му родина, и то в Български форум!
Знам, че тези понятия вече са ви чужди, но съвсем ли не е останал някакъв морал и съвест?

- zlatko_baretata
-
-
nightdriver написа:zlatko_baretata написа:nightdriver написа:Много мъдро решение от турска страна ! Не като френския социалолигофрен - огромни такси върху фортуните , в следствие на което супербогатите един по един си биха камшика , кой за англия , кой швейцария или белгия , където са на завет от комунистически течения...
Ако намекваш за актьора , то тогава сигурно знаеш , че с Путин са лични приятели от където и руското гражданство.
То ако в русия климата беше много здравословен , парите на олигарсите нямаше да са в кипър или австрия...
Те едва ли ще останат там...

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Толкова ли е трудно да се осъзнае от някои хора че демокрация особено пък от американски тип не може да се привнесе в България както и в коя да е друга страна.Всеки народ трябва да извърви собствения си път - няма друг начин.Нито българите ще станат американци нито американците българи колкото и да се прегръщаме.Особено пък след прилагането на тия измислените планове към страните в близкия изток - резултат нулев макар че американските плановици са на терен
Забравете ги тия планове дето ще ни оправят .На радетелите за американски планове към България ще задам следния въпрос - "Къде по света проработи американския план за спасение и възход на диваците непомирисали американска демокрация ?"
Ами тъй като гледам - никъде.
И като гледам колко глупости се изписаха в последно време за америка в тази и други теми последните дни ...ми те самите американци дето са си там родени не си позволяват да изказват такива мнения ама добре че са наште та дано им отворят очите .

Забравете ги тия планове дето ще ни оправят .На радетелите за американски планове към България ще задам следния въпрос - "Къде по света проработи американския план за спасение и възход на диваците непомирисали американска демокрация ?"
Ами тъй като гледам - никъде.
И като гледам колко глупости се изписаха в последно време за америка в тази и други теми последните дни ...ми те самите американци дето са си там родени не си позволяват да изказват такива мнения ама добре че са наште та дано им отворят очите .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Извинявай, маниак, ама ти на какви наркотици си (сигурно някаква пратка, която не е стигнала до Косово)?
Хайде сега се върни в тази тема и ми напиши какво толкова съм написал скандално, дето и самите американци не си позволявали.
Изобщо какво съм писал за САЩ в тая тема ако ми кажеш... вие сами си пишете и си спорите със себе си.
Хайде сега се върни в тази тема и ми напиши какво толкова съм написал скандално, дето и самите американци не си позволявали.
Изобщо какво съм писал за САЩ в тая тема ако ми кажеш... вие сами си пишете и си спорите със себе си.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes