нов световен порядък и други такива

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

света се управлява централно

да. има мощна единна тайна организация която регулира хода на света
40
21%
има няколко отделни тайни организации които са си разделили света и го контролират
66
35%
играчите са ясни- това са правилтелствата на америка, китай, русия и тн и те казват кое как
57
30%
няма такова животно- живота си върви по негов си не/логичен начин и няма централно управление
24
13%

Общо гласове : 187
младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Re: нов световен порядък и други такива

Мнение от hell's angel » 25 Яну 2013, 11:43

Стига сте се карали, че играта взе да загрубява ...и ще треснат катанеца.

Я извадете по едно доказателство за холокоста :mrgreen: И да кажат тия с доказателствата 'що отричането му се преследва от закона по разни места :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 25 Яну 2013, 12:06

Е.Димитров написа:бай ти Герчо (предполагам че имаш подобен роднина) ще е прав да се ограничи монопола на един производител с цел налагане на вътрешна марка продукти,това става в цял свят и не да ми се пенявиш тука с ниско-образованите си глупотевини ,ами вземи помисли малко (даже не те карам да четеш) и гледай какво става по света.

Мдаааа, по цял свят изкуствено се налагат вътрешни марки - най-вече в Куба, Северна Корея и други развити пазарни икономики :winky: Откакто беше квалифицирал Файненшъл таймс като булевардна пампфлетка, споровете с теб са изпълнени със забава. :lol: Ама добре, че са такива титани на прогреса като теб, за да ни отворят очите и да ни извадят от повсеместната гнаст, в която живеем, както ти самият се беше изразил :ok: Затова единствено мога да се съглася с теб и да те цитирам :winky: :mhihi:
Е.Димитров написа:Честно да ти кажа,всеки път успешно демонстрираш инфантилно поведение и мислене.
Бих ти казал че си доста тъп,но няма да го направя

bum_bum написа:По-страшното е, че една фирма стане ли достатъчно голяма тя започва целенасочено да изменя мисленето на хората с цел въпросната фирма да извлече по-високи печалби.

Човече, това също е част от играта, наречена пазарна икономика! Junk food индустрията например е бедствие и води до пандемия от затлъстяване и други заболявания, но какво - да забраним на Макдоналдс или Бъргър кинг да правят апетитни сандвичи или да ги задължим да слагат добавка за гадост, за да не ги ядят толкова много хората ли?! :idea:

Zagy написа:Ако си кадърен - ще успееш; ако не си - мри в канавките. Тва е. Малко грубо звучи, но е така.

:yes: Напълно съгласен. Въпреки, че звучи доста грубо, както ти сам отбеляза. Но най-жалкото е да не може да умреш с достойнство, а цял живот да мрънкаш и все нещо и някой друг да ти е виновен за собствената непрокопсия.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 25 Яну 2013, 12:16

flame написа:Приказките за "лошите" корпорации бият на утопичен комунизъм, където всички са равни и няма некви лоши алчни типове, които узурпират световното богатство за сметка на честния отрудин човечец :winky:

+++
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Яну 2013, 12:52

flame написа:[
Мдаааа, по цял свят изкуствено се налагат вътрешни марки - най-вече в Куба, Северна Корея и други развити пазарни икономики .

Добре де,ами наистина имаш доста ...вече няма да използвам тази дума защото очевидно не знаеш какво означава ами ще я заместя с такава каквато може би ще разбереш,детско мислене и съзнание,та какво знаеш ти за Куба бе момче младо,всичките ти знания са до това което си видял в някаква пропаганда,Куба една от най-развитата медицина но зарежи това,ти ходил ли си в Куба,да,скъпичко е,към 5000 лева излиза 2 седмици почивка там,ти познаваш ли хората так и каква им е нагласата и мнението за диктатурата там и въобще дали самите те смятат че е диктатура,Куба бледни ми момък е в сегашното си положение само заради САЩ от сила номер едно по износ на някой неща до затворена от ембарго държава,хората там обаче са със съвсем друга нагласа,имат различно мислене и поглед върху живота,а за северна корея,там ходил ли си,щото ми се струва че цялата информация от там е супер филтрирана и се предлага чужда пропаганда и смисъл,предполагам че е тежко положението там но хора дето са ходили в северна корея по работа (да,оказва се че търсели специалисти от чужбина и плащали добре,оказвало се пречката от западните съседи и други западни държави ,които после подлагали на доста разпити тези дето ходили там) и аз лично познавам и са ми казвали че имали големи магазини за хранителни стоки,хората съвсем не гладували в градовете,нямало някакви авант постове и прочие неща,дето ги дават по телевизията и хората си живеели добре...
А за Файненшъл таймс,кой го списва бе момче,кой прави анализите вътре,да не мислиш че някога ще откриеш статия че примерно любимият ти "фейсбук" има затруднения и е ВЪЗМОЖНО акциите да паднат или друга подобна прогноза...
Пък и ти ще се извъдиш голям читател на Файненшъл таймс....
п/п
Аз не смятам че съм единственият в този форум който смята че ти си с инфантилно държание и разсъждения,"помисли" (ако можеш) върху този факт...младежоо!

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 25 Яну 2013, 12:55

аз малко не ви разбирам колеги. за какво спорите?
дори и да има някаква световна конспирация, вас какво ви засяга. никой не се интересува от България и българите в нея.
не работите в големи корпорации, не правите големи пари, не управлявате съдби на милони.
За какво се притеснявате тогава?
Ако мислите че кока-колата е отровна, не я пийте. ако смятате че от месото по магазинте се хваща рак, яжте само от село.

силно се съмнявам, че който и да било от нас един ден ще стане обект на интерес на силните на деня. ще си живеем, работим и умрем в кочинката си. а това дали ще сме тук една или две години повече или по-малко заради това, че ядем антифриз и дишаме катран, не мисля че е важно.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 25 Яну 2013, 14:04

Е.Димитров написа:всичките ти знания са до това което си видял в някаква пропаганда,Куба една от най-развитата медицина но зарежи това,ти ходил ли си в Куба,да,скъпичко е,към 5000 лева излиза 2 седмици почивка там,ти познаваш ли хората так и каква им е нагласата и мнението за диктатурата там и въобще дали самите те смятат че е диктатура,Куба бледни ми момък е в сегашното си положение само заради САЩ от сила номер едно по износ на някой неща до затворена от ембарго държава,хората там обаче са със съвсем друга нагласа,имат различно мислене и поглед върху живота,а за северна корея,там ходил ли си,щото ми се струва че цялата информация от там е супер филтрирана и се предлага чужда пропаганда и смисъл,предполагам че е тежко положението там но хора дето са ходили в северна корея по работа (да,оказва се че търсели специалисти от чужбина и плащали добре,оказвало се пречката от западните съседи и други западни държави ,които после подлагали на доста разпити тези дето ходили там) и аз лично познавам и са ми казвали че имали големи магазини за хранителни стоки,хората съвсем не гладували в градовете,нямало някакви авант постове и прочие неща,дето ги дават по телевизията и хората си живеели добре...
А за Файненшъл таймс,кой го списва бе момче,кой прави анализите вътре,да не мислиш че някога ще откриеш статия че примерно любимият ти "фейсбук" има затруднения и е ВЪЗМОЖНО акциите да паднат или друга подобна прогноза...

Абе с 2 думи никой не е бил в Куба, никой не е бил в Северна Корея - и затова всички сляпо вярваме на титани на мисълта като теб (които също не са били, но се изживяват като месии, които са пътеводна светлина и говорят единствената истина на света [без да се аргументират] и които ще извадят бедното човечество от повсеместната гнаст, в която живее) :winky: Просто не мога да се сдържа пак да не те цитирам :ok:
Е.Димитров написа:не смятам че съм единственият в този форум който смята че ти си с инфантилно държание и разсъждения

Petrolhead написа:Ако мислите че кока-колата е отровна, не я пийте. ако смятате че от месото по магазинте се хваща рак, яжте само от село.

:yes: Кратко, ясно и [за съжаление на конспиративно настроените :mhihi: ] съвсем неконспиративно! :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Яну 2013, 14:32

Флейм,
обясних ти някой елементарни неща,нито съм месия нито желая да ти повдигам умственият кръгозор ,обясних ти и то с пример конкретен за Северна Корея и без личен пример за Куба,обаче "то рупа ли рупа"
Хубаво,мен да ти кажа лично ти никак не ме интересуваш нито какво ти е менталното състояние нито физическото,че да се интересувам от душевността дето носиш.
Това е положението,конспирация или не (за мен конспирация няма,всичко е наслагване на събития които водят до определени решения) съществуват определени интереси и тези интереси по един или друг начин биват налагани,разбира се най-лесно при хора като "Флейм" и по-трудно при други хора,за съжаление овчедушието е масово явление не само в нас ами в повечето държави.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 25 Яну 2013, 15:15

Е.Димитров написа:конспирация или не (за мен конспирация няма,всичко е наслагване на събития които водят до определени решения) съществуват определени интереси и тези интереси по един или друг начин биват налагани

Аууу, можело значи - кратко, ясно и на разбираем език :winky: Може би трябваше да започнеш с това, за да не остават колегите с погрешни впечатления за твоята светла личност :mhihi:

ПС Моето мнение е същото :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 25 Яну 2013, 17:14

Абе хора..за кво изобщо е спора ?
Въпроса кой да управлява света е мътил главите на много велики владетели като почнеш от Чингиз хан и Ксеркс Ал.Македонски и да не ги изброяваме та до Хитлер в наши дни.Обратното пък на тая кауза са дигани въстания водени войни и въобще същите атрибути.В наши дни по малко се води конвенционална война повече икономическа.Целта е един единствен човек да управлява света.Една корпорация един консорциум и т.н.
На чело на борда на директорите обаче пак стои накой болен за власт мозък.
Кво има да го спорите за корпорации икономика и други такива като то прозира отвсякъде че някой ги насочва и целта е само една -повече власт монопол и повече пазари и пак повече власт пари и още повече пазари докато няма кой да им се опре и останат единствени.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 25 Яну 2013, 18:50

На 11 800м :mhihi: :mhihi: :mhihi: ( А че ни следят с дрончетата..или и тва не е верно :mhihi: )
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 26 Яну 2013, 0:46

И къде е тайния заговор при безпилотните самолети ? Нито са тайна, нито някой твърди че се използват за нещо друго. Що си мислиш, че същата работа не я вършели с обикновенни самолети преди. Сега просто е по-ефтино.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 26 Яну 2013, 14:29

Не съм казал, че е таен заговор, но е някак си не нормално да възприемаш за нормално, че съвсем спокойно могат да си думкат който си поискат само под предлог, че били терористи примерно...дори от ббс имаше отворено писмо към САЩ...С какво право убиват без съд и присъда и безнаказано, приемрите бяха за Пакистан.

А има много други примери...да летят до самолета, да ти наблюдават града и т.н.....просто според мен не е нормално.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 27 Яну 2013, 3:31

Ти засягаш въпрос, които няма връзка с естеството на темата, а и аз никъде не съм изразил мнение дали го приемам или не. Нали за друго си говорим тук.

Sent using Tapatalk 2

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 27 Яну 2013, 16:19

Защо да няма връзка и към заглавието има, има и към това за което се говори също. За безнаказаност и не спазване на световните порядки...та даже и икономическите такива. САЩ декември май трябваше да е по-зле от Гърция, а кво стана ...увеличаваме си тавана на дълга и всичко ток и жица. Нали понеже те налагат уж демокрация, пазарна икономика..ала бала глупости.

Нещата за храните бяха споменати, но дори и това се приема за нормално вече. Но и самите животни се хранят с "стандартизирани" фуражи, така че и от село се незнае.

Един въпрос, към steeN и Аlx ..до другата година задължително трябва да сте под EHR (electronic health records) може да си изберете или ID или да се "чипосате" (както задължиха да си чипосаме дом любимци)...и това ли е нормално....дайте повече инфо за това и вярно ли е, че така могат да се свързват директно с банковите ви сметки и примерно при дадено лечение, автоматично ви се взимат парите за лечение или автоматично ви се трупа дълг?

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 27 Яну 2013, 19:02

:OT:

Aбе тия -> http://vbox7.com/play:b8e60b0246 да не би също да разнасят chemtrails :mhihi:
Изображение
E34, E38

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата