Айде да ни е честит новия данък :(
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Айде да ни е честит новия данък :(
dbanchev написа:Пичове решението е лесно ве нема ги плащаме данъците и готово, аз последните 2 год откакто си взех 5цита и данъка и е 200лв ей така просто 'забравих' да я пререгистрирам в данъчното и кат пак ей така 'забравям' да си платя къвто и да е данък за колата, друг е въпроса че колата се води на името на починал отдавна човек та и да търсят данъци ще хванат тръбата.
Ииии,как па можа да го кажеш ся и ти т'ва,тука сички сме за пример,ония ден даже цел ден стоях на една пешеходна пътека да превеждам дедо и баби...некой се дърпаха и нещеха от среща,ама нема неще,а па на магистралата не дигам повече от 90 (градуса на водата)

п/п
на колегата над мен коко...
е като познаваш тоя човек дето дал тея пари-какво направи или те е яд че не си зел нищо...или ся паметник да ти дигнеме

- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
Искам в духа на темата да кажа, че ако някой иска да се отърве от
луксозния си и бърз автомобил навреме аз съм насреща защото:
Бате Бойко и данък ЛУКС дебнат !!!
луксозния си и бърз автомобил навреме аз съм насреща защото:
Бате Бойко и данък ЛУКС дебнат !!!
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
kokobm написа:'начинът' който колегата е избрал е незаконен и подлежи на разследване от съответните органи! Да, ти плащаш, аз плащам, но хиляди НЕ! Всяка по-голяма фирма е с двойно счетоводство, и защо е така, и какво се случваше с тези, които ги хванаха? Аз ще ти кажа, познавам лично човек дал подкуп от 1 000 000 на царя за да не отиде в затвора заради няколко пъти по толкова укрити данъци!!!! Ето това е проблема на държавицата ни - К О Р У П Ц И Я
Спор няма, че е незаконен, ама друг начин ще предложиш ли? И защо онзи с подкупа от 1млн. се е измъкнал, а аз или ти да не можем да се измъкнем от някакви кирливи 200лв.?
Категорично съм против, да се "доят" обикновените хорица, а онези с милионите като твоя познат да се измъкват безнаказано. Искат от нас да си изкарат това, което се краде от големите риби, защото и те са намесени в тези кражби и далавери - това е.
И честно казано, аз освен тотално гражданско неподчинение или бунт, друг начин да се променят нещата не виждам, за съжаление!
Докато си траем, ще ни "таковат" - тъжно, но факт.
Мен пък ми е любопитно, тея в общината малоумниците как точно аджеба ще разберат колко к.с. ти е колата, като са толкова неграмотни и малоумни, че връзките на обувките сигурно не могат да си вържат 

- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
dimithur написа:Мен пък ми е любопитно, тея в общината малоумниците как точно аджеба ще разберат колко к.с. ти е колата, като са толкова неграмотни и малоумни, че връзките на обувките сигурно не могат да си вържат
като направят връзката с КАТ което никога няма да стане
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Е.Димитров написа:dbanchev написа:Пичове решението е лесно ве нема ги плащаме данъците и готово, аз последните 2 год откакто си взех 5цита и данъка и е 200лв ей така просто 'забравих' да я пререгистрирам в данъчното и кат пак ей така 'забравям' да си платя къвто и да е данък за колата, друг е въпроса че колата се води на името на починал отдавна човек та и да търсят данъци ще хванат тръбата.
Ииии,как па можа да го кажеш ся и ти т'ва,тука сички сме за пример,ония ден даже цел ден стоях на една пешеходна пътека да превеждам дедо и баби...некой се дърпаха и нещеха от среща,ама нема неще,а па на магистралата не дигам повече от 90 (градуса на водата)
п/п
е като познаваш тоя човек дето дал тея пари-какво направи или те е яд че не си зел нищо...или ся паметник да ти дигнеме

Е, какво да направя?? Да сезирам прокуратурата ли? Че в държавата има корупция??

А и с 'човека' не мога да кажа, че бяхме в любовни отношения - последните думи, които помня от него бяха 'Man, I know the prime minister (царя), I'll cut you in half!!!'

ZLATEN написа:dimithur написа:Мен пък ми е любопитно, тея в общината малоумниците как точно аджеба ще разберат колко к.с. ти е колата, като са толкова неграмотни и малоумни, че връзките на обувките сигурно не могат да си вържат
като направят връзката с КАТ което никога няма да стане
Ще направят връзка с КАТ, само дано не съм измрели зимата пощенските гълъби, че инак не виждам как ще я направят

Aз искам да разбера как да си регистрирам колата като 136 к.с. Има такъв модел със такава кубатура 136к.с. 
На ЛС ще е добре

На ЛС ще е добре

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
kokobm написа:Е.Димитров написа:dbanchev написа:Пичове решението е лесно ве нема ги плащаме данъците и готово, аз последните 2 год откакто си взех 5цита и данъка и е 200лв ей така просто 'забравих' да я пререгистрирам в данъчното и кат пак ей така 'забравям' да си платя къвто и да е данък за колата, друг е въпроса че колата се води на името на починал отдавна човек та и да търсят данъци ще хванат тръбата.
п/п
![]()
Е, какво да направя?? Да сезирам прокуратурата ли? Че в държавата има корупция??![]()
А и с 'човека' не мога да кажа, че бяхме в любовни отношения - последните думи, които помня от него бяха 'Man, I know the prime minister (царя), I'll cut you in half!!!'![]()
Съкива ли ся,големите не плащат-ние да плащаме-тъцъ,нема да стане,
плащали сме,плащали,пъ тея номера вече не са интересни за приказките за "те старите това,пък ние новите сме супер",за мене са еди и същи-те са на власт аз не съм,значи те да се оправят с кашите без пак да ми искат за едно и също нещо дето после пак го няма,да се разберат със старите,аз не съм изкал да ставам министър,хич не се и натискам,а те като са станали да направят това дето са обещали,не да се оправдават пак за нещо-педерас*ка му работа,гейска
Е.Димитров написа:
Съкива ли ся,големите не плащат-ние да плащаме-тъцъ,нема да стане,
плащали сме,плащали,пъ тея номера вече не са интересни за приказките за "те старите това,пък ние новите сме супер",за мене са еди и същи-те са на власт аз не съм,значи те да се оправят с кашите без пак да ми искат за едно и също нещо дето после пак го няма,да се разберат със старите,аз не съм изкал да ставам министър,хич не се и натискам,а те като са станали да направят това дето са обещали,не да се оправдават пак за нещо-педерас*ка му работа,гейска
Хахах ще се светнете вие

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
kokobm написа:Penchev написа:AGT написа:kokobm написа:
Георги Пенчев
Пенчев, с убеждението съм, че си много интелигенто момче, но да смяташ, че всичко това се прави, защото нямало какво да се краде?????????
Знам, че си видял 'свят' и въпреки това можеш да кажеш, че им завиждаш на всички българи навън??? Аз също съм ги видял, в какви кутийки се блъскат по щатите и в какви квартали живеят, и на много други места, знам как живеят и на острова, макар, че не съм бил там. И да, масово изселение има, ама в обратна посока, щото е лесно да не си излизал от Люлин сити и да говориш колко розово е навън, а съвсем друго е наистина да си бил там, да знаеш как се бачка, как си оставаш никой, колко данъци плащаш ако си легален изобщо и т.н.
Колега, ще ти кажа само , че във франция няма нито пътен данък , нито данък лукс върху автомобилите !
За останалото , което си писал не ми се коментира , има известна доза истина , но не слагай всички имигранти под един знаменател !
Аз лично през живота си не съм срещал прост човек, на който ако му вдигнат данъка (или по друг начин му бръкнат повече в джоба) да не вдигне олелия до небесата.
Обаче се е случвало да говоря с интелигентни хора, които зад непопулярни мерки виждат възможност за дълготрайно оздравяване и подобрение.
Както и никога през живота си не съм срещал прост футболен фен, който да не е бесен от загубата на любимия си отбор (дори да са играли добре и красиво).
Но съм виждал много футболни фенове, които са се гордяли с любимия си отбор в трудни моменти (въпреки, че примерно са загубили или не са станали шампиони).
Обаче се е случвало да говоря с интелигентни хора, които зад непопулярни мерки виждат възможност за дълготрайно оздравяване и подобрение.
Както и никога през живота си не съм срещал прост футболен фен, който да не е бесен от загубата на любимия си отбор (дори да са играли добре и красиво).
Но съм виждал много футболни фенове, които са се гордяли с любимия си отбор в трудни моменти (въпреки, че примерно са загубили или не са станали шампиони).
bum_bum написа:Айде сега си припомнете тази тема и стига ривахте. Сами си избрахте тоя чеп! Тъй като гледам тая тема само аз имам право да рева.![]()
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... D#p1722848
хаахх припомни им темата с акцизите също ...колко щастливи бяха
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
kokobm написа:Абе пичове, аман от демагогия вече!! До вчера, докато се разискваха антикризисните мерки засягащи социално слабите (което си беше чиста провокация) всички бяха против, сега като мерките засягат богатите - пак недоволни!??! Изобщо някой прочете ли статията или само чухте '150 коня' и скочихте като ужилени?!? Повече от ясно беше, че след падането на акциза ще има по-висок данък за по-мощните коли, къде в Европа не е така - Германия, Гърция???
Ето един линк - http://www.kfz-steuer.de/kfz-steuer_pkw.php
Сметката за:
АУДИ А8 4.2 БЕНЗИН 2006 ГОДИНА:
283 евро в ГЕРМАНИЯ
850 ЛЕВА В БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ ДАНЪК ЛУКС !!!!
ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ ЗАЩИТНИЦИ НА ДАНЪКА - АЗ ОТИВАМ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ КОЛАТА В ГЕРМАНИЯ !!!
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Единствената причина да си регистрираш колата в България остана номера, който ще вземеш.....