Момчета вече ни дават по новините + видео :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 13 Юни 2009, 1:09

Ем дрифта е в дружба щото има условия за това. Драга беше на Божурище ама го затвориха и са е на Бояна ... На никой не му идва на ум, че то тва няма как да се спре. Само може да се отдели от движението ама то тва няма се случи. В София няма едно кьораво спортно съоражение какво остава за писта.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 13 Юни 2009, 1:11

Сутринта си отивам аз на работа цък на метрото взимам едно весниче 19 цък и там за нас пише.... :D
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 13 Юни 2009, 1:40

в кой вестник това :roll:
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 13 Юни 2009, 1:56

spdrrk0 написа:в кой вестник това :roll:

19" (19 минути) е вестника
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 13 Юни 2009, 2:10

Mecho написа:Сутринта си отивам аз на работа цък на метрото взимам едно весниче 19 цък и там за нас пише.... :D

ахам.. а към края беше споменато нещо за бул.възкресение, краснополянско :cop:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 13 Юни 2009, 2:39

Mecho написа:Сутринта си отивам аз на работа цък на метрото взимам едно весниче 19 цък и там за нас пише.... :D

Това и аз го четох .... пишеше ..... "джигити" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 13 Юни 2009, 9:03

Изображение
;)
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 320i coupe

Мнение от Simmargal » 13 Юни 2009, 10:50

Темата много западна. В един момент всички сте фенове, след това ауууу жената, детето!!! Евала им правя на момчетата, аз пък не ммога да взимам завои с вратите напред и тепърва ще се уча. Това си е майсторство да го направиш. Мислите, че тези, които не го правят са безопасни ли?! Пфу. Жена с тико не ми изглежда безопасна. Второто, което е, това се организира точно там веднъж седмично и вие дето се пишете фенове вместо да кажете едно браво, евалата, красиво го правите, почвате да храните за шума. Аз като живея до заимов и прелитат постоянно (само че без почивен ден) самолоети, какво?! да се обадя на 100 медии да издействат промяна на маршрута ли ?! Ма е тва е българина. Когато нападат едни, другите черна следа... фенове...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 13 Юни 2009, 11:26

Simmargal написа:Темата много западна. В един момент всички сте фенове, след това ауууу жената, детето!!! Евала им правя на момчетата, аз пък не ммога да взимам завои с вратите напред и тепърва ще се уча. Това си е майсторство да го направиш. Мислите, че тези, които не го правят са безопасни ли?! Пфу. Жена с тико не ми изглежда безопасна. Второто, което е, това се организира точно там веднъж седмично и вие дето се пишете фенове вместо да кажете едно браво, евалата, красиво го правите, почвате да храните за шума. Аз като живея до заимов и прелитат постоянно (само че без почивен ден) самолоети, какво?! да се обадя на 100 медии да издействат промяна на маршрута ли ?! Ма е тва е българина. Когато нападат едни, другите черна следа... фенове...

Ти това за самолетите сериозно ли го каза? Правиш ли разлика между необходимост и прищявка? :roll:
И като тепърва ще се учиш, аз да питам - на улицата ли ще се учиш? :dummy:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWfenomen » 13 Юни 2009, 11:35

Демирев написа:
BMWfenomen написа:
а в повечето от тез 15-20 че дори и над 25 годишни коли са вкарани пари,части,време и са доста по сигурни на един завои с 15-20 км на врати отколкото една велика 2 годишна корса на правата там :mhihi:

Вкараните пари в 15 годишните Е36 и Е30 за 900 евро са единствено в лепенки и джанти два пъти по-скъпи от целия кошник. :mhihi:

Определено не всички баварци на по 13-15-18 г. са гробници.
7-маците Е38 от 1995 - 1999 г. в по-голямата част са добре поддържани, сигурни и прекрасни возила, също забелязвам и много поддържани в автентичен вид 5-ци Туринг 1999-2000г., но не и Е36 и Е30, за които при 90% от екземплярите се отделя внимание само за о'перничаването им!

демирев не е така....момчетата които познавам с коли е30 са вложили суми надхвърлящи вече едно комби и една стара добре поддържана седмица включително и аз ! Почти сички готини лачени е30ски в софия гонят 10те бона .. Винаги има изключения.....А ти пич ходи ми купи една е30ска за 900 евро регистрираи я плати данака гражданската купи и джанти смени окачването...обслужи я..купи и някви джанти от "тия" купи и някви гуми аиде само отпред нека са нови :mhihi: После земи едно шперче и помисли за смяна на мотора ;) тегли чертата и ела пак да пишеш във форума колко са ни умрели колите :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Simmargal » 13 Юни 2009, 11:41

Fear написа:
Simmargal написа:Темата много западна. В един момент всички сте фенове, след това ауууу жената, детето!!! Евала им правя на момчетата, аз пък не ммога да взимам завои с вратите напред и тепърва ще се уча. Това си е майсторство да го направиш. Мислите, че тези, които не го правят са безопасни ли?! Пфу. Жена с тико не ми изглежда безопасна. Второто, което е, това се организира точно там веднъж седмично и вие дето се пишете фенове вместо да кажете едно браво, евалата, красиво го правите, почвате да храните за шума. Аз като живея до заимов и прелитат постоянно (само че без почивен ден) самолоети, какво?! да се обадя на 100 медии да издействат промяна на маршрута ли ?! Ма е тва е българина. Когато нападат едни, другите черна следа... фенове...

Ти това за самолетите сериозно ли го каза? Правиш ли разлика между необходимост и прищявка? :roll:

Ще изляза на улицата, когато мога да го правя и на места, на които не застрашавам ничий живот!!! А относно прищявките, защо когато някой може да си прави удоволствието два часа да не го направи? Относно самолетите, да сериозна съм. Ние смее в много по-лошо положение от тези в Дружба, но е факт, нали ?! И си свикваме с шума, а там веднъж седмично ги притеснявали и край... трета световна! Нали не са им виснали всеки ден под прозорците 24/7 ?! ако дойде някой такъв сладур пред нас само бих му се радвала... Шумът е нещо повече от нормално в този град. Който не може да го преживее има села, планини, гори...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 13 Юни 2009, 11:52

Simmargal написа: ако дойде някой такъв сладур пред нас само бих му се радвала... Шумът е нещо повече от нормално в този град. Който не може да го преживее има села, планини, гори...

OK, само кажи къде живееш и ще дойда с 2-3ма приятели към 1 през нощта да опъваме пергели, да форсираме колите и т.н. под прозореца ти. За предпочитане ще е, ако следващият ден си на работа рано, имаш изпит или нещо такова. Още по-добре ще е, ако имаш малко дете, което трябва да спи. И ако не можете да го преживеете - взимате палатката и на Витоша, на спокойствие.
Осъзнаваш ли, колко жалки и абсурдни са претенциите ви? :roll:

Аз живея в Дружба и 1-2 пъти съм присъствал, когато BMW феновете се събираха до Дару Кар. Само че там е сравнително далеч от блоковете и не е на улица, ами на нещо като площад. Срещу такива мероприятия, нямам нищо против, когато шума (почти) не пречи и няма опасност да бъде блъснат участник в движението или пешеходец. 8)

Обаче да ми се въртите посред нощите под прозореца, няма да стане. :!:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Simmargal » 13 Юни 2009, 12:00

Fear написа:
Simmargal написа: ако дойде някой такъв сладур пред нас само бих му се радвала... Шумът е нещо повече от нормално в този град. Който не може да го преживее има села, планини, гори...

OK, само кажи къде живееш и ще дойда с 2-3ма приятели към 1 през нощта да опъваме пергели, да форсираме колите и т.н. под прозореца ти. За предпочитане ще е, ако следващият ден си на работа рано, имаш изпит или нещо такова. Още по-добре ще е, ако имаш малко дете, което трябва да спи. И ако не можете да го преживеете - взимате палатката и на Витоша, на спокойствие.
Осъзнаваш ли, колко жалки и абсурдни са ви претенциите? :roll:

Аз живея в Дружба и 1-2 пъти съм присъствал, когато BMW феновете се събираха до Дару Кар. Само че там е сравнително далеч от блоковете и не е на улица, ами на нещо като площад. Срещу такива мероприятия, нямам нищо против, когато шума (почти) не пречи и няма опасност да бъде блъснат участник в движението или пешеходец. 8)

1во- ничии претенции не са жалки и абсурдни. Второ-ако искаш си помъкни цялата банда и заповядайте, ако искате и трапец правете.3-то според мен малко бъркаш за часа. 4то в по-предишния си пост споменах, че дори не мога да въртя, пък камо ли пред хора.Колегите се справят перфектно и го правят красиво.И да смятам да има защитавам претенциите да правят това, което обичат и могат и за което всъщност никой не им е дал място където да го правят. Извинявай много колега, ма шумът ви в дружба само от колите ли идва ?!
Последна промяна Simmargal на 13 Юни 2009, 12:09, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30 touring
Мечтае да кара: М Power
Детайли за колата: черна , М40Б18

Мнение от joepower » 13 Юни 2009, 12:02

Fear написа:

ми ше се учи там кадето са се учили всички именно на улицата нощем когато няма трафик! а относно тва че съм твоя герой ти па си БАТМАН айде всички БМВ ентосиасти един огромен поклон пред БАТМАНА с алфата

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 13 Юни 2009, 12:14

Simmargal написа:
Fear написа:

Осъзнаваш ли, колко жалки и абсурдни са ви претенциите? :roll:

1во- ничии претенции не са жалки и абсурдни. Второ-ако искаш си помъкни цялата банда и заповядайте, ако искате и трапец правете.3-то според мен малко бъркаш за часа. 4то в по-предишния си пост споменах, че дори не мога да въртя, пък камо ли пред хора. Извинявай много колега, ма шумът ви в дружба само от колите ли идва ?!

В интерес на истината, шумът е точно от коли - живея на голяма и сравнително натоварена улица. Обаче прави разлика, ако обичаш, между шум от придвижващи се автомобили и такива, които целенасочено вдигат шум, който е доста по-силен. Толкова ли е трудно да проумеете, че най-малкото пречите на обикновените хора? Да не говорим за опасността да стане някой сакатлък, когато някой "герой", реши да се учи по улиците. :roll:

joepower, много си сладък. :P Трети клас имаш ли завършен, че като ти гледам правописа...

И друг въпрос - защо на улицата, като има достатъчно места, където може да се учиш?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата