СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Re: СПАМ ТЕМА
ildivvy написа:Аз поръчах през другия сайт, "авточастионлайн24", но май аутодок е 'оригинала', въпреки, че ги има и двете версии и в другите страни в Европа. Нещата са повечко, дано няма обърквания, но само една бутилка сп.течност е възможно да претърпи повреди. Ако има липса (възможно ли е), както при теб с объркания амортисьор - връщат парите и поръчваш на ново, така ли? И как доказвам, че нещо липсва, ако са го забравили?
Като си връщал през БГ-Пощи, как им казваш, че е безплатно за теб? Кой и как им плаща?
Щях да кажа, че липси не съм имал досега, но се сетих за едни подгревни свещи.. Бях поръчал 6, дойдоха 6 кутийки и 5 свещи.
А връщането през бг пощи става като залепиш един лист на колета, там пише че таксата е платена от аутодок.
Бе общо взето май е по-добре да имаш приятел в интеркарс/косер/аутопро, да ти прави отстъпки и да си взимаш частите на същия ден или на следващия...
Аз имам такива приятели, но са на 50км от мен и за неща, които не са спешни предпочитам аутодока да ми ги докара до вратата, вместо да загубя 2 часа в каране до магазина и обратно. И в магазина е едно чакане на опашка да кажеш кво искаш, после чакане да ти извадят частта от склада...