Под Прикритие - български криминален сериал
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: Под Прикритие - български криминален сериал
Серията почна доста силно. Боя между Иво и онези кабриолети беше доста добре направен, чак се зачудих дали е БГ това. Ииии... дотам. Нито дадоха как Джаро е избягал през баира до Турция, нито Марто как така не го стигна(ако помните се чуха някакви изстрели и се очакваше някой да е умрял или поне ранен)нито Куката как отиде до Испания, защо го убиха баш пък неговото семейство след като вече го няма на сцената, как се върна в БГ, как така реши пък, че точно тия на 100%-та са отговорни за убийствата.
Онзи новия помощник на Иво...мале, мале. Няма такъв ПОДАРЕН в тоя филм досега. Говори като програмиран, има доста женствено излъчване и глас, абе направо не ми се продължава да го описвам.
Пуделът пък направо го игра страхотния гангстер, особено като вървеше след дебелия башибозук на кея, някакъв прегърбен такъв...абе не разбраха ли, че на тоя идеалната роля би му била наркоман?
На фона на всички тия двамата идиоти, Марто чак изглеждаше на сериозен актьор. Това селско изпълнение с масата на Иво обаче не знам как го измислиха. Уж тука някои спореха за реалност в този сезон, как били нещата 1 към 1 с мафиотските среди...къде ще ти дойде ченгето в клуба на мутрата, ще му счупи масата с чашата, ще го заплаши, че ще го пребие и ще си тръгне все едно е Стивън Сегал? Не стават така нещата бе хораааа, това НИКЪДЕ го няма, няма такова ченге, каму ли в БГ. Някой трябва да го обясни на онази бъчва със смешната прическа, която не спря да парадира колко реално щели да представят нещата. Не е истина как може да го развалят този сериал, а колко добър беше и без тези преигравания. Да не говорим за изпълнението на Марто над Дансаджията. Това също е мега-реално.
Убийствата на куката пък бяха прекалено голям смях дори за неговите пресилени умения. Влиза и гърми по 38 патрона с едни пълнител, с някаква смешна влиз аи никой не му обръща сериозно внимание, само някакво шу-шу по предавателите, той избива всички и вместо да се отърве от маската, той влиза отива с нея после и прави второ показно престъпление.
Онзи манго 100 милиграма и той го пуснали да пее на плейбек и да показва лъщящите вериги по сцената, куката гърми наред, ама оня продължава да "пее"...ужас, ужас.
Най-добрия момент в серията след първата сцена с Иво и кабриолетите, които искаха да го убият беше как Близнака първо се обръща на другата страна като вижда Марто и после как му показва среден пръст.
Онзи новия помощник на Иво...мале, мале. Няма такъв ПОДАРЕН в тоя филм досега. Говори като програмиран, има доста женствено излъчване и глас, абе направо не ми се продължава да го описвам.
Пуделът пък направо го игра страхотния гангстер, особено като вървеше след дебелия башибозук на кея, някакъв прегърбен такъв...абе не разбраха ли, че на тоя идеалната роля би му била наркоман?

На фона на всички тия двамата идиоти, Марто чак изглеждаше на сериозен актьор. Това селско изпълнение с масата на Иво обаче не знам как го измислиха. Уж тука някои спореха за реалност в този сезон, как били нещата 1 към 1 с мафиотските среди...къде ще ти дойде ченгето в клуба на мутрата, ще му счупи масата с чашата, ще го заплаши, че ще го пребие и ще си тръгне все едно е Стивън Сегал? Не стават така нещата бе хораааа, това НИКЪДЕ го няма, няма такова ченге, каму ли в БГ. Някой трябва да го обясни на онази бъчва със смешната прическа, която не спря да парадира колко реално щели да представят нещата. Не е истина как може да го развалят този сериал, а колко добър беше и без тези преигравания. Да не говорим за изпълнението на Марто над Дансаджията. Това също е мега-реално.

Убийствата на куката пък бяха прекалено голям смях дори за неговите пресилени умения. Влиза и гърми по 38 патрона с едни пълнител, с някаква смешна влиз аи никой не му обръща сериозно внимание, само някакво шу-шу по предавателите, той избива всички и вместо да се отърве от маската, той влиза отива с нея после и прави второ показно престъпление.

Онзи манго 100 милиграма и той го пуснали да пее на плейбек и да показва лъщящите вериги по сцената, куката гърми наред, ама оня продължава да "пее"...ужас, ужас.
Най-добрия момент в серията след първата сцена с Иво и кабриолетите, които искаха да го убият беше как Близнака първо се обръща на другата страна като вижда Марто и после как му показва среден пръст.
integrale4life написа:
Иначе добре започна сезона. Чак ми дойде малко в повечко напрежението в началото. Гледам в другия епизод ще има и GT-R (явно Гущера ще пристигне с него). Добър старт, големи са!!!
ГТРа е само за една сцена
няма да го има по-нататък във филма

No bling at the Ring
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Ние в чужбина пък се гордеем с този сериал.Даже в Холандия и Германия се говори позитивно за него.Което значи че е ОК.
Ако някой има нещо по-добро за гледане да го даде да видим и да коментираме и неговата продукция.
Ако някой има нещо по-добро за гледане да го даде да видим и да коментираме и неговата продукция.
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Само да вметна по темата за реализма и сцените с екшъна- вие гледали ли сте "Агент 007", "Мисията Невъзможна", "Умирай Трудно", "Смъртоносно Оръжие" и т.н. та да мрънкате?Със сигурност сте, и тук следва въпроса, защо мрънкате като уж искате да имаме филм като от Холивуд, и в следващия момент веднага пискаме.Има сега 1 нов сериал по бТВ, "Север и Юг" се казва, гледаите го него.Там поне нещата са по-реални.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Kuncavia написа:ГАНГСТЕР под 100 кила няма.
Признавам те за разбирач

Като цяло темата е доста забавна.
А специално за тези дето коментират реализма, да си пуснат "гениалния шедьовър" на Скорсезе, Помияра от Уолстрийт, и да гледат реализъм в действията на надрусаните наркомани

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Гангстер под 100 кила може да има, но поне тия които вършат работа да изглеждат малко по-заплашително, а не като представители на козметични фирми
Иначе бива, доста са се постарали със сцените, макар че тия с Куката са прекалено нереални

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Kuncavia написа:Ужасен епизод, изсра се на всичко доега. Ще ми вкарват връзкаря Бахаров, тоя педераст от снимката и онова лекенце от стъкленд ом да ми се правят на гангстери. ГАНГСТЕР под 100 кила няма. Епизода беше и уникално тъп заради това, че не разказа какво се е случило между Мартин (най-големия връзкар, който не го убиват вече 4 сезона, за разлика от също толкова неадекватната Съни) и Джаро, как Иво се оказа изведнъж свободен като пиленце, въпреки, че не трябваше да излезне от затвора, как Близнака му помага, как Куката отива в Испания и ред такива интересни подробности. За мен сезон 4 епизод 1 е пълна скръб. Дано епизод 2 е по-добре. БЕСЕН СЪМ БЕЕ турски педерасти !!!
Толкова чакане за нищо, а представям си колко зле ще е сезон 5 ... (аз съм един от най-големите фенове на този сериал. Гледал съм го над 5 пъти цели и над 20 последния епизод на сезон 3. Но такава гавра не бях виждал![]()
Колега, много гняв за един сериал... Бахаров играе сина на турския бос, няма нужда да е 100 кила. Дани ще играе наемен убиец, там също килата не са важни. А критиката ти към историята е несъстоятелна. Майсторската история (не казвам, че ще е непременно такава) разкрива връзката между двата сезона малко по малко (мога да ти дам десетки примери с добри американски сериали или 1-2 книги за сценарно писане) и според мен това ще направят. Даже ще върнат Косъма в някаква ретроспекция. За вкарването на турската сюжетна линия написах - сериалът става продаваем, по-мащабен и се вкарва цяла нова интрига. Турските търговци на дрога присъстваха и предните сезони, не виждам какво те изненадва. Стартът на сезона беше доста силен (за разлика от партито на БНТ за премиерата

Never mistake motion for action...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
BadAngel написа:integrale4life написа:
Иначе добре започна сезона. Чак ми дойде малко в повечко напрежението в началото. Гледам в другия епизод ще има и GT-R (явно Гущера ще пристигне с него). Добър старт, големи са!!!
ГТРа е само за една сцена
няма да го има по-нататък във филма
Ти ли няма да си наясно с ГТР-а

Пфффф някои хора много се вживявате нещо
Под 100 кила гангстер нямало, реализъм нямало, ма тва, ма онова
Аре стига глупости. Големите световноизвестни кинокритици. Като сте толкова отворени, ходете и си предложете услугите, като сценаристи, режисьори или кастинг супервайзори. Добре, че хората не слушат такива мрънкала, че ни Под прикритие, ни над прикритие щяхме да видим. И все пак да кажа на ограничените коне с капаци къде много лаят, ма иначе не могат да навържат две и две четири - връзката между последната сцена от последния епизод в 3-ти сезон със събитията в първи епизод на 4-ти сезон т.е. как Джаро се озовава в Истанбул, Куката в Барселона и Андонов на свобода ще се изясни малко по малко на порции през целия сегашен сезон. Мода, заета от щатските сериали. Прави се огромен гап между последен и първи сезон и после с флашбекове или нещо друго малко по малко за всеки отделен герой се стъкмяват нещата.

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Мен ме изгубиха за целия сезон още с първия епизод.
Екшън в добрите холивудски традиции от 80-те; Мартин е още по-зле, боксирането в чувала беше пълен смях (дори не са им казали, че в чувал се работи с уредни ръкавици), опитва се да играе мъж, но става съвсем нелепо; ценното на Куката бяха лафовете, те са ги разкарали и го бутат за чистач, при това религиозен; и най-вече - ТУРСКИ.
Българският сериал стана турска сапунка. Честито на печелившите.
Екшън в добрите холивудски традиции от 80-те; Мартин е още по-зле, боксирането в чувала беше пълен смях (дори не са им казали, че в чувал се работи с уредни ръкавици), опитва се да играе мъж, но става съвсем нелепо; ценното на Куката бяха лафовете, те са ги разкарали и го бутат за чистач, при това религиозен; и най-вече - ТУРСКИ.
Българският сериал стана турска сапунка. Честито на печелившите.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Брутален първи епизод, нямам търпение за следващите... Не се хващайте за всяко дребно нещо... 

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Първият епизод беше изтекъл в HD torrents и го гледах предпремиерно
Епизода не беше лош , а точно това че оставиха една голяма дупка не ми хареса , явно ще има ретроспекции на случилото се ( и да разберем за битката в планината и прострелването в корема на Мартин). До трети сезон нещата ми приличаха на историите писани от Георги Стоев за българската мафия , даже някои убийства бяха направени точно както той ги беше описал в книгите му , оприличавам героя на Джаро с Младен Михалев "Маджо" , а генерал Пенев с Любен Гоцев . Но сега нещата са се променили , поне с такова впечатление останах , но ще разберем в следващите серии . 

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
integrale4life написа: Иво куца и пие хапчета като д-р Хаус. Куката влиза с маска и пистолет в столичен клуб (не знам как биха го пуснали с тая маска, да не говорим за претърсване за оръжия), в който случайно е 100 кила, на който по време на престрелката продължава да му свири плейбека. Куката изстреля 54^816 патрона без да презарежда в онзи хотел, Тишо не знае какво да прави с наденичките...![]()
+1
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
под 100 кила гангстер нямало
Добре почна ама тоя турски ми дойде в повече
Мен пък куката ма накефи как ги изпотрепа
Чакам другата серия с нетърпение!

Добре почна ама тоя турски ми дойде в повече

Чакам другата серия с нетърпение!
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- TNT
- младши ентусиаст