СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от ildivvy » 09 Яну 2026, 17:42

Spunky написа:
ildivvy написа:Ако искам да отида на екскурзия да разгледам Аляска, трябва да си извадя виза за щатите, нали така? За Канада трябва ли ми нещо, предвид, че се минава през нея на път за Аляска?

Ако имаш американска виза и искаш да влезеш през Канадия, не ти трябва виза, но ти трябва електронна авторизация(еТА). Ако влезеш от щатите сухопътно или по вода ти трябва виза.

Т.е. ако кацна в щатите и тръгна за Аляска, ми трябва и канадска виза..? А издават ли я по-лесно, ако имам американска или?
Последна промяна ildivvy на 09 Яну 2026, 17:42, променена общо 1 път
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 09 Яну 2026, 17:42

Все едно да си вземеш м3-ка да я караш по горите и да си недоволен че не ставала :mhihi: Съшата работа е Г-класа по магистралата. Говоря за старите.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 09 Яну 2026, 17:54

ildivvy написа:
Т.е. ако кацна в щатите и тръгна за Аляска, ми трябва и канадска виза..? А издават ли я по-лесно, ако имам американска или?

Предполагам, че да, но не знам. Щом не ти трябва виза да кацнеш там, ако имаш американска, трябва да е само формалност.

Потребител
Аватар

Мнение от Spunky » 09 Яну 2026, 17:59

dhtj написа:
Мислех че е тясна, шумна и некараема на магистрала... или впечатленията ми важат само за старите модели?

Старите са военна/селскостопанска техника, новите са ок и понеже не ги прави МБ а Магна, са и добре сглобени.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Яну 2026, 18:01

Spunky написа:Може би и ламбо джиБката.

гегата я познават всички и отдалече- дори тези дето не разбират от коли. икона е която някои мразят, други обичат, но индиферентни много рядко можеш да срещнеш. поляризираща е. хората които разбират от коли я обичат заради трите диференциала, клирънса, ъглите на приближаване и отминаване и факта, относителната надеждност и че в амг формат е 13 секундна чепата, сополива тухла с характер... тези които не разбират от коли я познават защото са гледали филми един вид и знаят, че е кола на "лошите с пари".

майбаха е мъни граб премерен в новоизлюпените парвенюта... хора които не разбират от коли, но искат да имат нещо "различно" ама тези дето разбират знаят колко различно е всъщност. същото важи и за ламбо джип-а ... порше кайен с червило.. аз лично дори като ги видя ако не видя муцуната или емблемата отзад не го познавам а си мисля, че е някакъв кайен... ама нали е ламбо... да цъкат хората дето не разбират...

с две думи - не долюбвам "супер лъскави" марки които имат по-така корени. някак си ми се струват като фалшиви претенденти за нещо за което не са били смятани и са предназначени за клиенти които гледат само да впечатляват тълпите.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 09 Яну 2026, 18:07

driver69 написа:Каква по-интересна кола бихте притежавали - и с какви причини?

А за хората, които вече притежават - каква беше мотивацията да изберете конкретната?

Аз лично със сегашната ми ситуация в живота бих залитнал към някой мустанг с неоправдано много коне само на задно предаване, като нито имам уменията, нито желанието да взема всичко от него - по-скоро удоволствието от постигнатата детска мечта. Говоря за реалистично възможна кола за удоволствие, вписваща се в бюджета, но дори и да не е така - все пак мотивацията за притежание на "по-така" кола ще е интересна при различните хора.

П.П.: Сега се замислих, че ако парите не са фактор, вероятно не бих карал нещо особено по-различно като автомобил, по-скоро модификация и евентуално поколение (под въпрос).

Аз честно казано доста време исках челинджър и сега когато го имам, ами изобщо не ми омръзва а мина над година, но не е от най практичните автомобили и ако ми затрябва нещо по-практично бих се огледал за cadillac escalade mansory от предпоследния модел, а ако не гоня практичност 911 задължително с най-големия възможен мотор за годината, или отново бих взел челинджър но този път най назобания възможен, не че сегашния (v8) не ми стига, но бих опитал да видя какво е да притежавам голямата котка с червеното око :mhihi:
Защо го правя -ами доставя ми удоволствие, просто като седна зад волана и ходя до някъде, колкото и да не ми се ходи се наслаждавам на времето прекаравно в автомобила, това беше нещо което търсих от доста време.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Потребител
Аватар

Мнение от Spunky » 09 Яну 2026, 18:12

Бе да ама са малко хората разбиращи от коли дето си купуват геги, иначе съм съгласен. Профила на масовия клиент е един и същ и на тях и на ламбото и на бентлейтата и на майбасите. Последните, не мисля, че имат проблемите с хейт и даване на предимство, щото за нормалния човек са просто ес-класи и си мислят, че е някой зъболекар. От там ми е тъжно за тия, защото хем са парвенюта и искат да се показват и са дали много пари, хем не получават желания ефект :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Spunky » 09 Яну 2026, 18:15

ivanski_2 написа:mansory

А за тия ми е най-тъжно :cry:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 09 Яну 2026, 19:21

ivanski_2 написа:Защо го правя -ами доставя ми удоволствие, просто като седна зад волана и ходя до някъде, колкото и да не ми се ходи се наслаждавам на времето прекаравно в автомобила, това беше нещо което търсих от доста време.

Много добре казано :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 09 Яну 2026, 23:20

alx написа:с две думи - не долюбвам "супер лъскави" марки които имат по-така корени. някак си ми се струват като фалшиви претенденти за нещо за което не са били смятани и са предназначени за клиенти които гледат само да впечатляват тълпите.

Автомобилна парвенющина :lol:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 10 Яну 2026, 3:26

Spunky написа:

те си имат клиентелата - когато имаш пари и на всяка цена трябва да си различен ама нямаш баш пари за бугати дет се вика- дори цената да е "кич" и риск да станеш за смях... си взимаш мансори. та има само една култура които ги поръчват и купуват тия нови - арабите. в дубай последния път като бях се нагледах на разни мансори-та за цял живот... страшен кич- ама там всеки дето има пари тренира само един спорт- да показва на другите и да си купува неща дето са "редки". демек като родината, ама с повече хора с пари... и става един панаир на суетата на които само арабите са способни.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Яну 2026, 10:28

Не ги бях чувал тези, а те наводнили пазара: :mhihi:
https://youtube.com/shorts/DvwIfekCkgA? ... jNAjt3Op1d
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 10 Яну 2026, 14:42

alx написа:
Spunky написа:

те си имат клиентелата - когато имаш пари и на всяка цена трябва да си различен ама нямаш баш пари за бугати дет се вика- дори цената да е "кич" и риск да станеш за смях... си взимаш мансори. та има само една култура които ги поръчват и купуват тия нови - арабите. в дубай последния път като бях се нагледах на разни мансори-та за цял живот... страшен кич- ама там всеки дето има пари тренира само един спорт- да показва на другите и да си купува неща дето са "редки". демек като родината, ама с повече хора с пари... и става един панаир на суетата на които само арабите са способни.

Ами мислиш ли че в родината има някой който като го види това
(https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag ... xk3ea5Nw&s)
да разбере дали е mansory или не, аз го възприемам като да имаш 330д и 330д с М пакет :dunno:
Само ти си знаеш че си го имаш и само теб си те кефи :dunno:
Все едно да сложа би турбо на доджа ... who cares .... само аз си знам ...
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Предишна

Назад към Извън Темата