СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: СПАМ ТЕМА
А аз за първи път виждам ти да не си компетентен за нещо
от астрономия до зоология, една проста газирана вода ти се опря

от астрономия до зоология, една проста газирана вода ти се опря
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Невероятно, но факт! По Коледа стават чудеса
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
Колеги, към днешна дата, ако трябва да си отворите нов ФИРМЕН имейл към кой домейн бихте се обърнали?
Аз съм към ABV обаче са слаба работа.
Ползвам Андроид устройства и най-логично е да се ориентирам към Gmail но все пак?
Аз съм към ABV обаче са слаба работа.
Ползвам Андроид устройства и най-логично е да се ориентирам към Gmail но все пак?
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Към който си платиш/купиш/ и си го кръстиш как си искаш.
Поне на мен ми е смешно фирмен имeйл да е в абв или mail.bg...някак си....егати фирмата дето няма 30 лв да си купи домейн.
Gmail по става. Ако ще е от "безплатно".
Поне на мен ми е смешно фирмен имeйл да е в абв или mail.bg...някак си....егати фирмата дето няма 30 лв да си купи домейн.
Хм,хм...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
drifty написа:Каква е тази "мода" да се пие газирана вода, вместо нормална? Напоследък все повече приятели като се виждаме пият газирана вода. Даже като идват у нас и си носят.
Сигурно гледат Андрю Тейт
Аз винаги съм обичал газирана вода, не е нещо ново при мен, но наистина забелязвам нова мода. Може би идва от това, че хората са си свикнали да пият газирани, но осъзнаха, че захарта и боята е вредна

Не съм пробвал с домашната машинка и някакъв сироп ала кока-кола/пепси, щото кола пия веднъж на 1-2 месеца.
- barty
- старши ентусиаст
-
Моджо написа:Към който си платиш/купиш/ и си го кръстиш как си искаш.
Не е въпрос за 30 лв а за удобство. Gmail се отваря през всяко устройство.
Преди имах фирмен имейл, с който имах трудности с отварянето на различни устройства. Да, това беше отдавна.
Докато Gmail тръгва навсякъде....
Yahoo по едно време много го хакваха

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст

-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Ти си на абв, ама се тревожиш че яху ги хаквали?
По-зле от абв няма, страшна пародия са, не ми го побира главата как оцеляха толкова години. Gmail за мен е най-удачният вариант.
А за газираната вода, и аз обичам от малък. Дълги години не пиех, защото ме дразнеше колко пластмаса трябваше да изхвърлям заради един гъдел като това. Докато не видях в един лидъл в австрия да продават машинка за газиране. Не си купих тогава защото не знаех тук има ли къде да зареждам бутилките, ама като се прибрах веднага проверих и като видях, че има веднага си поръчах. И от тогава вече 6-7 години си пия с кеф газирана вода, разбира се не само, но просто ми е по-вкусна от нормалната.
А за газираната вода, и аз обичам от малък. Дълги години не пиех, защото ме дразнеше колко пластмаса трябваше да изхвърлям заради един гъдел като това. Докато не видях в един лидъл в австрия да продават машинка за газиране. Не си купих тогава защото не знаех тук има ли къде да зареждам бутилките, ама като се прибрах веднага проверих и като видях, че има веднага си поръчах. И от тогава вече 6-7 години си пия с кеф газирана вода, разбира се не само, но просто ми е по-вкусна от нормалната.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Точно въпрос за 30 лв е. Чие удобство да питам? Във всеки случай не е за клиента. А тъндърбърд и аутлук ги има като мобилни приложения. Видя ли безплатен хостинг имам винаги едно наум. Като клиент, нали. Това обаче си е мое мнение. Джимейла само дето не пускаше някави файлове иначе си е ок. Иначе моята лична си е била винаги в мейл.бг сигурно 25 години вече и съм си доволен.
Хм,хм...
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
barty написа:Моджо написа:Към който си платиш/купиш/ и си го кръстиш как си искаш.
Не е въпрос за 30 лв а за удобство. Gmail се отваря през всяко устройство.
Преди имах фирмен имейл, с който имах трудности с отварянето на различни устройства. Да, това беше отдавна.
Докато Gmail тръгва навсякъде....
Yahoo по едно време много го хакваха
Много отдавна всеки домейн се настройва на всяко устройство за под 2 минути. Вече даже настройките на сървърите си ги прави автоматично.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
@barty, ако освен мейл ти трябва и фирмено пространство (разбирай дават ти се малко повече пари), горещо препоръчвам Google Workspaces!
Наред с G-мейла имаш Drive, както и цялата плеяда Google услуги, които напоследък са доста удобни с Gemini-то
Дават ти домейн и хостинг за твой си сайт през тях (плаща се отделно).
В Chrome можеш да имаш едновременно сесии, както от личния ти Google акаунт, така и от служебния. Имаш "служебен" YouTube акаунт и канал и т.н.
Аз така работя с мои клиенти, от поне 2-3 отделни устройства, и е супер удобно, особено за бумажтината
Sent from my 25010PN30G using Tapatalk
Наред с G-мейла имаш Drive, както и цялата плеяда Google услуги, които напоследък са доста удобни с Gemini-то
В Chrome можеш да имаш едновременно сесии, както от личния ти Google акаунт, така и от служебния. Имаш "служебен" YouTube акаунт и канал и т.н.
Аз така работя с мои клиенти, от поне 2-3 отделни устройства, и е супер удобно, особено за бумажтината
Последна промяна Nickelback на 05 Яну 2026, 18:11, променена общо 1 път
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Да и това е вариант, на Гугъл услугите са доста добри и са улеснение. И мозилата вече може с различни акаунти.
Хм,хм...
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
По Нова година си бях дръпнал малко пари в брой, бяха ми останали около 180лв кеш, да имам ако трябва да плащам нещо. Бях си и напазарувал, та чак днес ми се наложи да стъпя в магазин, купих това онова в два магазина и те 100лв заминаха. В единия магазин платих точно, в другия ми върнаха ресто, в лева, та още нямам ни евроцент в мен
.
Почвам пак да си плащам с карта и тия левчета лека полека ще заминат тук там, където още не приемат картови плащания.
Почвам пак да си плащам с карта и тия левчета лека полека ще заминат тук там, където още не приемат картови плащания.

- barty
- старши ентусиаст
-
Nickelback написа:@barty, ако освен мейл ти трябва и фирмено пространство (разбирай дават ти се малко повече пари), горещо препоръчвам Google Workspaces!
Именно за това питах.
Като цяло бизнеса ми е елементарен, не изисква кой знае какво но са удобства, с които лесно се работи.
Благодаря за насоките.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Jordana написа:За първи път чувам газираната вода да е полезна за нещо ?
kiko написа:А аз за първи път виждам ти да не си компетентен за нещо![]()
от астрономия до зоология, една проста газирана вода ти се опря![]()
drago_pavlov написа::ahah:![]()
![]()
Невероятно, но факт! По Коледа стават чудеса
Как ще ме излагаш бе Джордане?
Газираната вода е добър начин за хидратация, но има някои специфики. Ето най-важното:
Ползи
Хидратация: Хидратира тялото толкова добре, колкото и обикновената вода.
Храносмилане: Може да помогне при запек и подобрява способността за преглъщане.
Ситност: Мехурчетата създават чувство за ситост, което може да помогне при диети.
Алтернатива: Отличен заместител на сладките газирани напитки.
Вреди и рискове
Подуване: Може да предизвика газове и дискомфорт в корема.
Ерозия на емайла: Малко по-киселинна е от обикновената вода, което в големи количества може да отслаби зъбния емайл (особено ако е ароматизирана със захар или лимон).
Калций: Някои изследвания сочат, че много газирани напитки пречат на усвояването на калция, но това се отнася предимно за фосфорната киселина в колата, а не за чистата газирана вода.
Накратко: Чистата газирана вода (без захар) е полезна, стига да не прекалявате, ако имате чувствителен стомах.
Искаш ли да ти предложа здравословни идеи как да я овкусяваш без захар?
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ежедневното лочене на газирана води причинява увреждане на черния дроб , така наречения гъши черен дроб . Предизвиква и гастрит , а като се стигне до симптомите мандалото вече е лопнало . Това да се надуеш като риба фугу с газирана вода и после да кажеш с уригня "Али Баба и четиредесете разбоийници " е най големия бонус от газираната вода за здравето на човека 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...