СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от kiko » 05 Яну 2026, 12:17

А аз за първи път виждам ти да не си компетентен за нещо :shock:
от астрономия до зоология, една проста газирана вода ти се опря :shock: :shock:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 05 Яну 2026, 12:42

:ahah: :ahah: :ahah:
Невероятно, но факт! По Коледа стават чудеса :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: Skoda oStavia

Мнение от barty » 05 Яну 2026, 13:58

Колеги, към днешна дата, ако трябва да си отворите нов ФИРМЕН имейл към кой домейн бихте се обърнали?
Аз съм към ABV обаче са слаба работа.
Ползвам Андроид устройства и най-логично е да се ориентирам към Gmail но все пак?
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 05 Яну 2026, 14:03

Към който си платиш/купиш/ и си го кръстиш как си искаш.
Поне на мен ми е смешно фирмен имeйл да е в абв или mail.bg...някак си....егати фирмата дето няма 30 лв да си купи домейн.
Gmail по става. Ако ще е от "безплатно".
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 05 Яну 2026, 14:07

drifty написа:Каква е тази "мода" да се пие газирана вода, вместо нормална? Напоследък все повече приятели като се виждаме пият газирана вода. Даже като идват у нас и си носят. :dunno:

Сигурно гледат Андрю Тейт :mhihi: :mhihi: :mhihi: Един приятел (който също като мен много обича газирана вода, винаги е било), ми прати клипче на тоя охлюв как обяснява как това била вода за "богатите" и ако не обичаш газирана вода - значи те е страх от балончетата :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз винаги съм обичал газирана вода, не е нещо ново при мен, но наистина забелязвам нова мода. Може би идва от това, че хората са си свикнали да пият газирани, но осъзнаха, че захарта и боята е вредна :dunno:

Не съм пробвал с домашната машинка и някакъв сироп ала кока-кола/пепси, щото кола пия веднъж на 1-2 месеца.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от barty » 05 Яну 2026, 16:13

Моджо написа:Към който си платиш/купиш/ и си го кръстиш как си искаш.
Поне на мен ми е смешно фирмен имeйл да е в абв или mail.bg...някак си....егати фирмата дето няма 30 лв да си купи домейн.

Не е въпрос за 30 лв а за удобство. Gmail се отваря през всяко устройство.
Преди имах фирмен имейл, с който имах трудности с отварянето на различни устройства. Да, това беше отдавна.
Докато Gmail тръгва навсякъде....

Yahoo по едно време много го хакваха :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 05 Яну 2026, 16:33

Ти си на абв, ама се тревожиш че яху ги хаквали? :mhihi: По-зле от абв няма, страшна пародия са, не ми го побира главата как оцеляха толкова години. Gmail за мен е най-удачният вариант.

А за газираната вода, и аз обичам от малък. Дълги години не пиех, защото ме дразнеше колко пластмаса трябваше да изхвърлям заради един гъдел като това. Докато не видях в един лидъл в австрия да продават машинка за газиране. Не си купих тогава защото не знаех тук има ли къде да зареждам бутилките, ама като се прибрах веднага проверих и като видях, че има веднага си поръчах. И от тогава вече 6-7 години си пия с кеф газирана вода, разбира се не само, но просто ми е по-вкусна от нормалната.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 05 Яну 2026, 17:02

Точно въпрос за 30 лв е. Чие удобство да питам? Във всеки случай не е за клиента. А тъндърбърд и аутлук ги има като мобилни приложения. Видя ли безплатен хостинг имам винаги едно наум. Като клиент, нали. Това обаче си е мое мнение. Джимейла само дето не пускаше някави файлове иначе си е ок. Иначе моята лична си е била винаги в мейл.бг сигурно 25 години вече и съм си доволен.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 05 Яну 2026, 17:24

barty написа:
Моджо написа:Към който си платиш/купиш/ и си го кръстиш как си искаш.

Не е въпрос за 30 лв а за удобство. Gmail се отваря през всяко устройство.
Преди имах фирмен имейл, с който имах трудности с отварянето на различни устройства. Да, това беше отдавна.
Докато Gmail тръгва навсякъде....

Yahoo по едно време много го хакваха :dunno:

Много отдавна всеки домейн се настройва на всяко устройство за под 2 минути. Вече даже настройките на сървърите си ги прави автоматично.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 05 Яну 2026, 18:08

@barty, ако освен мейл ти трябва и фирмено пространство (разбирай дават ти се малко повече пари), горещо препоръчвам Google Workspaces!
Наред с G-мейла имаш Drive, както и цялата плеяда Google услуги, които напоследък са доста удобни с Gemini-то :)
Дават ти домейн и хостинг за твой си сайт през тях (плаща се отделно).
В Chrome можеш да имаш едновременно сесии, както от личния ти Google акаунт, така и от служебния. Имаш "служебен" YouTube акаунт и канал и т.н.
Аз така работя с мои клиенти, от поне 2-3 отделни устройства, и е супер удобно, особено за бумажтината :yes:

Sent from my 25010PN30G using Tapatalk
Последна промяна Nickelback на 05 Яну 2026, 18:11, променена общо 1 път
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 05 Яну 2026, 18:10

Да и това е вариант, на Гугъл услугите са доста добри и са улеснение. И мозилата вече може с различни акаунти.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 05 Яну 2026, 21:55

По Нова година си бях дръпнал малко пари в брой, бяха ми останали около 180лв кеш, да имам ако трябва да плащам нещо. Бях си и напазарувал, та чак днес ми се наложи да стъпя в магазин, купих това онова в два магазина и те 100лв заминаха. В единия магазин платих точно, в другия ми върнаха ресто, в лева, та още нямам ни евроцент в мен :D.

Почвам пак да си плащам с карта и тия левчета лека полека ще заминат тук там, където още не приемат картови плащания.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от barty » 05 Яну 2026, 22:07

Nickelback написа:@barty, ако освен мейл ти трябва и фирмено пространство (разбирай дават ти се малко повече пари), горещо препоръчвам Google Workspaces!
Наред с G-мейла имаш Drive, както и цялата плеяда Google услуги, които напоследък са доста удобни с Gemini-то :)
Дават ти домейн и хостинг за твой си сайт през тях (плаща се отделно).
В Chrome можеш да имаш едновременно сесии, както от личния ти Google акаунт, така и от служебния. Имаш "служебен" YouTube акаунт и канал и т.н.
Аз така работя с мои клиенти, от поне 2-3 отделни устройства, и е супер удобно, особено за бумажтината :yes:

Sent from my 25010PN30G using Tapatalk

Именно за това питах.
Като цяло бизнеса ми е елементарен, не изисква кой знае какво но са удобства, с които лесно се работи.
Благодаря за насоките.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Яну 2026, 23:16

Jordana написа:За първи път чувам газираната вода да е полезна за нещо ? :shock:

kiko написа:А аз за първи път виждам ти да не си компетентен за нещо :shock:
от астрономия до зоология, една проста газирана вода ти се опря :shock: :shock:

drago_pavlov написа::ahah: :ahah: :ahah:
Невероятно, но факт! По Коледа стават чудеса :mhihi:

Как ще ме излагаш бе Джордане? :shock: :mhihi: И аз не бях чувал, ама я да видим интелекта какво казва: :mhihi:
Газираната вода е добър начин за хидратация, но има някои специфики. Ето най-важното:

Ползи
Хидратация: Хидратира тялото толкова добре, колкото и обикновената вода.

Храносмилане: Може да помогне при запек и подобрява способността за преглъщане.

Ситност: Мехурчетата създават чувство за ситост, което може да помогне при диети.

Алтернатива: Отличен заместител на сладките газирани напитки.

Вреди и рискове
Подуване: Може да предизвика газове и дискомфорт в корема.

Ерозия на емайла: Малко по-киселинна е от обикновената вода, което в големи количества може да отслаби зъбния емайл (особено ако е ароматизирана със захар или лимон).

Калций: Някои изследвания сочат, че много газирани напитки пречат на усвояването на калция, но това се отнася предимно за фосфорната киселина в колата, а не за чистата газирана вода.

Накратко: Чистата газирана вода (без захар) е полезна, стига да не прекалявате, ако имате чувствителен стомах.

Искаш ли да ти предложа здравословни идеи как да я овкусяваш без захар?
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 05 Яну 2026, 23:59

Ежедневното лочене на газирана води причинява увреждане на черния дроб , така наречения гъши черен дроб . Предизвиква и гастрит , а като се стигне до симптомите мандалото вече е лопнало . Това да се надуеш като риба фугу с газирана вода и после да кажеш с уригня "Али Баба и четиредесете разбоийници " е най големия бонус от газираната вода за здравето на човека :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата