СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от ivanski_2 » 03 Яну 2026, 11:49

Don_Diego написа:Последни часове София да е празна :cry:
Мен много ме кефят като започнат да се напъват “аз съм кореняк от София “, а то през комунизма дали на баба му панелка в Люлин 16 и нашия се бие в гърдите че е гражданин вече хахахах , и като го питаш коя му е фамилията и рода да видим в книгата за родовете през 1878 дали е вписан и мига неразбирайки какво му говориш :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 03 Яну 2026, 16:55

Разликата в манталитета който се предава на покленията м/у това баба ти да е живяла в люлин 16 и от това баба ти да е ходила до тоалетна в другия край на двора е огромна :winky: Разбира се има и изключения и аз познавам такива, но за жалост са много малко в сравнение с новите граждани.
пс. това е много дъвкана тема и няма сми да се задълбава наново

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Яну 2026, 17:16

Това си е национална черта да се плюят "не софиянците". Едно време и аз се смеех на тези шеги, преди време даже на изхода за Тракия имаше надпис "довиждане селяни(мисля това бяха думите)и не се връщайте". И явно се харесваше на управата защото никой не го махаше понеже го боли...нали. Чудя се колко ли от тези граждани са се замисляли, че точно тези селяни им вдигнаха стандарта така в тази София като отиваха все повече и повече да работят и живеят там? Дали в Ню Йорк на някой му дреме дали си раждан там, дали майка ти е раждана там, дали баба ти е раждана там или дали ти има фамилията някъде от времето на първите преселници? :mhihi: Тази столица стана такава благодарение на целия народ, иначе се вижда, че като няма хора от провинцията желаещи да живеят вече на това място, почват да внасят автобусни шофьори от Индия примерно. :dunno: Та не знам, явно кореняк софиянец значи синя кръв. :dunno:

Ако кореняците софиянци не предлагаха такива пари и постоянно да ги вдигат за да привличат още хора от всякъде, нямаше да има тези проблеми там. На нас ни е хубаво на село и в София гледаме да ходим когато всеки е на почивка :mhihi: така ги няма хем "не софиянците", хем баш софиянците, които се кефят колко е празно по празниците, все едно те не ходят по почивки. :mhihi:

Айде малко по-ведро, какво прави Е30-ката, почти е невероятно:
https://youtube.com/shorts/oYPetju1z2Q? ... _M9SldaOvp
:mhihi:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 03 Яну 2026, 17:22

Аз никъде, нищо не съм казал против “не-софиянците”…не знам защо всички я подхванаха тая тема :dunno:

Просто констатирах, че след часове града отново ще бъде задръстен и ще се виси с часове в трафика

Днес за сефте през шофьорския си стаж пръсвам гума от дупка… :banghead: :oops:
Последна промяна Don_Diego на 03 Яну 2026, 17:53, променена общо 1 път
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 03 Яну 2026, 17:52

Почина легендата на българския футбол Димитър Пенев

:bowdown:
Не съм бил никога ЦСКА-р, но тоя човек някак си постигна нещо, което никой, никога няма да постигне.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 03 Яну 2026, 17:57

Познавам доста свестни софиянци/столичани , истински готини хора :yes: Ама май има и доста с тежки комплекси :mhihi: Е, не е леко да се живее в пренаселен град с мръсен въздух ,тежък трафик , задръствания ,липса на парко места , камари неизхвърлен боклук и т.н. То столичанин произлиза от стоик май .И какво ти остава - да се биеш в гърдите , че си софиянец и си синя кръв:mhihi: Поклон пред героизма на кореняците със синя кръв , те наистина са по висши от жалките селяни и провинциалисти :bowdown: .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Яну 2026, 18:03

Това си е национална черта да се плюят "не софиянците"
А откъде са дошли първите софиянци ? От село ! Всяка столица първо е била село после става голямо село после столица . Но после от столица също може да стане село както стана със София ...Но пак първо е селото после столицата после пак селото ! :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 03 Яну 2026, 18:12

ivanski_2 написа:Мен много ме кефят като започнат да се напъват “аз съм кореняк от София “, а то през комунизма дали на баба му панелка в Люлин 16 и нашия се бие в гърдите че е гражданин вече хахахах , и като го питаш коя му е фамилията и рода да видим в книгата за родовете през 1878 дали е вписан и мига неразбирайки какво му говориш :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Алеле какво си лонаби. Хем смешно, хем яко кирндж.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 03 Яну 2026, 18:36

Тая война София срещу провинцията се води от тежки комплексари и от двете страни на барикадата, не се поддавайте да ви въвлекат в нея :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 03 Яну 2026, 19:11

b_u_b_o написа:Тая война София срещу провинцията се води от тежки комплексари и от двете страни на барикадата, не се поддавайте да ви въвлекат в нея :mhihi:

:yes: Най мъдрия пост по темата , и дано да е последен.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 03 Яну 2026, 19:59

Don_Diego написа:Аз никъде, нищо не съм казал против “не-софиянците”…не знам защо всички я подхванаха тая тема :dunno:

Просто констатирах, че след часове града отново ще бъде задръстен и ще се виси с часове в трафика

Просто го споменах че гледам в фейсбук днес една камара такива постове.

Spunky, не е добре да спиш на отворен прозорец, понеже много ти личи :mhihi:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 03 Яну 2026, 20:04

Това е спам тема!Как така да спират? :ok:
Иначе "по темата" дойдоха си гражданите! :mhihi:
Мислех да изляза с мотора преди няколко часа в предвид топлото време,но така и така открих сезона на първи по стара традиция реших да измия новата придобивка и дане се бутам в трафика.
Братята хамериканци не са жалили парафина.Рота дюзата свърши доста работа,но си иска пароструйка и още доста бой.
Утре заминава на бояджия и ще го чакам за технотест и регистрация.
Което ми напомня,че другата ми тема за антикорозионните покрития не върви.
Тук сте повече спамери та спамете кой доволен и кой недоволен от някоя фирма за обработка на шасита.
Понеже си взех от Данубия препарати за миене,кърпи и гъба...еми доволен съм от всичко.
За домашно миене ще ми изкарат доста време.Също доволен и от нещата на Сонакс за алкантара и за вътре като цяло.
Имам подготвени и разни вакси,но като им дойде реда ще споделя.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Яну 2026, 20:17

Шшшш, я не обиждай, аз не съм спамер. :mhihi:

Тъкмо бях заспал два часа, събуждам се, то писано във всяка тема, как да ги обиколя всичките сега? :dummy: :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 03 Яну 2026, 20:29

ivanski_2 написа:
Don_Diego написа:Аз никъде, нищо не съм казал против “не-софиянците”…не знам защо всички я подхванаха тая тема :dunno:

Просто го споменах че гледам в фейсбук днес една камара такива постове.:

Нямам facebook, та нямам представа кой какво пише там, още по-слабо пък ме интересува.

Споделих личните си впечатления: сега по празниците от единия до другия край на града стигам за 15-20 минути…., от понеделник пътуването става 40+ минути.
Разхода даже няма да го коментирам, че още съм шокиран какво стойности виждам и засичам на това V12 :paranoid: :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 03 Яну 2026, 21:43

Don_Diego написа:Разхода даже няма да го коментирам, че още съм шокиран какво стойности виждам и засичам на това V12 :paranoid: :kuku:

Е, спОдели де! Интересно ни е на хората с малолитражките! :bchug:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата