СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от zAcK » 12 Дек 2025, 16:53

Ко стана :ok: :mhihi: Не за друго, ама да питам, да почваме ли да горим пейките :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: B48B20А

Мнение от streetz » 13 Дек 2025, 9:44

За 4 години война успяха да си отвоюват обратно някакво градче - нормално е да иде да се снима, човек трябва да се радва на всяка победа в тоя живот, независимо колко малка е тя :lol:
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Дек 2025, 16:24

streetz написа:За 4 години война успяха да си отвоюват обратно някакво градче - нормално е да иде да се снима, човек трябва да се радва на всяка победа в тоя живот, независимо колко малка е тя :lol:

Заки пак не е в настроение и пак си го изкарва тук. Шутът милиардер се е снимал ето тук

Изображение

Със същият успех аз мога да се снимам пред табелата "София" на влизане от Владая и да обясня, че всичко зад мен е под контрол. Пълно е с подигравки, че всичко е спряло, докато тоя си направи селфитата и си иде.

Тази година май се прескочи темата със сланината :OT:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: B48B20А

Мнение от streetz » 13 Дек 2025, 17:06

BMW_POWER написа:Тази година май се прескочи темата със сланината

Снабдителя го няма вече. Но пък ако някой посети коледния базар пред НДК препоръчвам павильона на Бредас - странджанското дядо е топ, поне на вкус и вид е като истинското. Снощи отнесох два броя и ако остане време утре ще намина за още няколко.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Дек 2025, 18:00

Аз си купих малко (около 500гр) за мезе на червеното вино (много обичам тази комбинация). Утре ще правя свинско с кисело зеле (зелето и то е готово за празниците) и ще сложа малко от нея вътре. Пушената сланина придава страхотен вкус, особено в комбинация със свинска мас в манджата. Довлякох си едно гърне в ръчния багаж тази година. Слагам всичко вътре и след 3-4 часа на бавен огън във фурната е топ.
Правя го по рецептата на един сърбин. Мас, после ред месо, ред зеле, месо, зеле (зависи, колко ви е голям съда) и най-отгоре едно вурстче. То пуска леко сок и ммммм....
Сланината я режа на много тънки парченса и тя се разтваря. На един приятел жената нарича това "енергийна бомба" :mhihi:
Ето как изглеждаше миналата година, преди да влезе във фурната

Изображение

На 180С за поне три часа.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 13 Дек 2025, 22:08

BMW_POWER написа:

Млян червен пипер там нямате ли, че не слагаш?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Дек 2025, 22:13

Довлякох си едно гърне в ръчния багаж тази година.
Сигурно си го декларирал като примитивно африканско изкуство ....иначе не знам на канадската митница как е минало това ??!! :roll:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 14 Дек 2025, 0:08

Подправки всеки слага по вкуса си :ok:

Jordana написа:
Довлякох си едно гърне в ръчния багаж тази година.
Сигурно си го декларирал като примитивно африканско изкуство ....иначе не знам на канадската митница как е минало това ??!! :roll:

И от това не разбираш, Джорданкаааааа :mhihi: :mhihi: :mhihi: Гърнето то първата снимка е мексиканско и се нарича "Barro".

Изображение

Тази година си домъкнах и българско гюведже. Проблемът не е, как ще го вкараш, а как ще го изкараш. Изришно питах на летището, дали ще ми разрешат да го кача с ръчния багаш. Все пак е голямо, тежко и ако се начупи на парчета си е и опасно.

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F07, 258 k.с. Bang & Olufsen
Мечтае да кара: Към следващия концерт на AC/DC

Мнение от bereta » 14 Дек 2025, 21:10

streetz написа:За 4 години война успяха да си отвоюват обратно някакво градче - нормално е да иде да се снима, човек трябва да се радва на всяка победа в тоя живот, независимо колко малка е тя :lol:

Е то па другите от три дни СВО го докараха до четри години позорна война. Едните си защитават и малкото което имат, а другите колкото и да имат все им е малко.
Ride on

Предишна

Назад към Извън Темата