СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: СПАМ ТЕМА
Ко стана
Не за друго, ама да питам, да почваме ли да горим пейките

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
За 4 години война успяха да си отвоюват обратно някакво градче - нормално е да иде да се снима, човек трябва да се радва на всяка победа в тоя живот, независимо колко малка е тя 
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
streetz написа:За 4 години война успяха да си отвоюват обратно някакво градче - нормално е да иде да се снима, човек трябва да се радва на всяка победа в тоя живот, независимо колко малка е тя
Заки пак не е в настроение и пак си го изкарва тук. Шутът милиардер се е снимал ето тук

Със същият успех аз мога да се снимам пред табелата "София" на влизане от Владая и да обясня, че всичко зад мен е под контрол. Пълно е с подигравки, че всичко е спряло, докато тоя си направи селфитата и си иде.
Тази година май се прескочи темата със сланината

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
BMW_POWER написа:Тази година май се прескочи темата със сланината
Снабдителя го няма вече. Но пък ако някой посети коледния базар пред НДК препоръчвам павильона на Бредас - странджанското дядо е топ, поне на вкус и вид е като истинското. Снощи отнесох два броя и ако остане време утре ще намина за още няколко.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
Аз си купих малко (около 500гр) за мезе на червеното вино (много обичам тази комбинация). Утре ще правя свинско с кисело зеле (зелето и то е готово за празниците) и ще сложа малко от нея вътре. Пушената сланина придава страхотен вкус, особено в комбинация със свинска мас в манджата. Довлякох си едно гърне в ръчния багаж тази година. Слагам всичко вътре и след 3-4 часа на бавен огън във фурната е топ.
Правя го по рецептата на един сърбин. Мас, после ред месо, ред зеле, месо, зеле (зависи, колко ви е голям съда) и най-отгоре едно вурстче. То пуска леко сок и ммммм....
Сланината я режа на много тънки парченса и тя се разтваря. На един приятел жената нарича това "енергийна бомба"
Ето как изглеждаше миналата година, преди да влезе във фурната

На 180С за поне три часа.
Правя го по рецептата на един сърбин. Мас, после ред месо, ред зеле, месо, зеле (зависи, колко ви е голям съда) и най-отгоре едно вурстче. То пуска леко сок и ммммм....
Сланината я режа на много тънки парченса и тя се разтваря. На един приятел жената нарича това "енергийна бомба"
Ето как изглеждаше миналата година, преди да влезе във фурната

На 180С за поне три часа.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:
Млян червен пипер там нямате ли, че не слагаш?
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Сигурно си го декларирал като примитивно африканско изкуство ....иначе не знам на канадската митница как е минало това ??!!Довлякох си едно гърне в ръчния багаж тази година.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Подправки всеки слага по вкуса си
И от това не разбираш, Джорданкаааааа
Гърнето то първата снимка е мексиканско и се нарича "Barro".

Тази година си домъкнах и българско гюведже. Проблемът не е, как ще го вкараш, а как ще го изкараш. Изришно питах на летището, дали ще ми разрешат да го кача с ръчния багаш. Все пак е голямо, тежко и ако се начупи на парчета си е и опасно.

Jordana написа:Сигурно си го декларирал като примитивно африканско изкуство ....иначе не знам на канадската митница как е минало това ??!!Довлякох си едно гърне в ръчния багаж тази година.
И от това не разбираш, Джорданкаааааа

Тази година си домъкнах и българско гюведже. Проблемът не е, как ще го вкараш, а как ще го изкараш. Изришно питах на летището, дали ще ми разрешат да го кача с ръчния багаш. Все пак е голямо, тежко и ако се начупи на парчета си е и опасно.

- bereta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F07, 258 k.с. Bang & Olufsen
- Мечтае да кара: Към следващия концерт на AC/DC
streetz написа:За 4 години война успяха да си отвоюват обратно някакво градче - нормално е да иде да се снима, човек трябва да се радва на всяка победа в тоя живот, независимо колко малка е тя
Е то па другите от три дни СВО го докараха до четри години позорна война. Едните си защитават и малкото което имат, а другите колкото и да имат все им е малко.
Ride on