Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
Re: iOS тема
Ако има активен iCloud акаунт би могъл да го използваш за всичко друго, но не и като телефон
Собственика може да го заключи и не знам дали откриха някакво отключване. Може и да има, но при всички положения ще струва повече от 200лв колкото мислиш да дадеш за телефон
Като вземеш да го разгледаш правиш рестор, ако се включи и поиска акаунт - не го купуваш

Като вземеш да го разгледаш правиш рестор, ако се включи и поиска акаунт - не го купуваш
- feron
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 dA Touring
- Мечтае да кара: BMW F11
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Проблемите с обхвата са от Теленор. Аз минах на Виваком и вече нямам проблеми
Преди даже в Кауфланд се губеше 

- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
И аз в Кауфланд нямам обхват на Мтел. И сега с iP5, и преди със SGS.
TNT написа:Проблемите с обхвата са от Теленор. Аз минах на Виваком и вече нямам проблемиПреди даже в Кауфланд се губеше
Колега ако е към мене това насочено няма никаква логика с нокиа 100 да имам обхват там където с айфона нямам и аз говоря само като пътувам (в движение се губи).

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

© написа:Ако има активен iCloud акаунт би могъл да го използваш за всичко друго, но не и като телефонСобственика може да го заключи и не знам дали откриха някакво отключване. Може и да има, но при всички положения ще струва повече от 200лв колкото мислиш да дадеш за телефон
Това с рестора в всички случай ли важи, че ще е по-удобно просто да го ресторна отколкото да търся интернет за сайта за проверка. Току що пробвах с IMEI-a на 2G и ми изписа: Device:Off. Предполагам и на 4-ката това трябва да пише

..Bayerische Motoren Werke..

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
От последните 6 мнения разбрах,че ако имаш обхват в кауфланд значи телефона е хубав. 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
В Младост има ли още Кауфланд да си проверя телефона как е 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
Device:Off по-скоро означава, че в момента устройството е изключено.
Аз не съм се интересувал скоро, може би има промяна, по-скоро трябва да погледнеш по специализираните форуми. Ако има въведен e-mail по някое време собственика може да заключи дистанционно телефона и да се наложи да го ползваш за части. Има вариант e-mail-а да е въведен, но все пак собственика да не си издирва телефона т.е. разделил се е легално с него, тогава имаше някакви такси за премахването му. Във форумите обсъждаха и някакъв такъв вариат при който не виждаш въведен имейл, но след рестор телефона си го търси и тогава се заключва
Иначе в кауфланд и аз имам тук-там обхват. На глобул съм и редовно си ги псувам, така че това съм нямал някъде обхват въобще не ме учудва. С нетъпрение чакам да ми свърши договора и да се върна към Виваком, които имат обхват навсякъде
Аз не съм се интересувал скоро, може би има промяна, по-скоро трябва да погледнеш по специализираните форуми. Ако има въведен e-mail по някое време собственика може да заключи дистанционно телефона и да се наложи да го ползваш за части. Има вариант e-mail-а да е въведен, но все пак собственика да не си издирва телефона т.е. разделил се е легално с него, тогава имаше някакви такси за премахването му. Във форумите обсъждаха и някакъв такъв вариат при който не виждаш въведен имейл, но след рестор телефона си го търси и тогава се заключва
Иначе в кауфланд и аз имам тук-там обхват. На глобул съм и редовно си ги псувам, така че това съм нямал някъде обхват въобще не ме учудва. С нетъпрение чакам да ми свърши договора и да се върна към Виваком, които имат обхват навсякъде
steeN написа:В Младост има ли още Кауфланд да си проверя телефона как е
E, e, e, са ш' са обиждаме ли, имало ли още кауфланд в младост

Майтапа настрана в кауфланд покрива е проблема. Аз съм нямал обхват и с най-обикновени пръчки Nokia 1616, Nokia 100 и т.н. и на ментел, и на грабул, и на свиваком. Много специфично е накривен метала и пречи на сигнала. В Метро на цариградско/горубляне пак така съм губил обхват с обикновените пръчки. Тествайте айфоните и там за по-сигурно

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
steeN написа:В Младост има ли още Кауфланд да си проверя телефона как е
Точно там мойта 5ца на ментел само минава на Edge, иначе има 2-3 чертички, колкото да говориш.
nsfw написа:steeN написа:В Младост има ли още Кауфланд да си проверя телефона как е
E, e, e, са ш' са обиждаме ли, имало ли още кауфланд в младостЗакъде сме без него
![]()
Майтапа настрана в кауфланд покрива е проблема. Аз съм нямал обхват и с най-обикновени пръчки Nokia 1616, Nokia 100 и т.н. и на ментел, и на грабул, и на свиваком. Много специфично е накривен метала и пречи на сигнала. В Метро на цариградско/горубляне пак така съм губил обхват с обикновените пръчки. Тествайте айфоните и там за по-сигурно
На кауфланд трябва да сложат една табела - "Внимание! С айфон до тук", на метро може да пише "Тест полигон за айфон"

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
На Глобул кво EDGE... като стигна до щанда с пържолите и ми прекъсва разговора
Вкъщи също имах проблеми. И не е, щото е айфон. С Нокиа 101 и едно галакси също имах проблеми. По магистралата Пловдив/София също абсурд да си ползвам телефона. Тука има, тука нема е
С Виваком най-много да изгуби 3G.

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Аз па имам проблеми в офиса на Сливница и Опълченска. Колегите също имат оплаквания, така че не е от телефона. За ментел иде реч
- hpnotic2
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 320d e90
- Мечтае да кара: m5
С iphone 5s пътувам София-Пловдив доста често и нямам кой знае какви проблеми.Пуснал съм си youtube playlist да ми върви и си карам.Само по някое време от магистралата за 20-30 минути 3G-то е мираж.