Под Прикритие - български криминален сериал

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Под Прикритие - български криминален сериал

Мнение от Leon » 17 Яну 2014, 0:21

ogata написа:Ти тва верно ли го каза ?
Христо Мутафчиев, Максим Генчев, Деян Донков, Асен Блатечки, Башар Рахал, Юлиан Вергов
С подходящият сценарии и гардероб, могат да го докарат доста по-ганстерски от 3та група на целодневна детска градина ...

Повечето от тези са заети в други проекти, а и подборът на актьори не е чак толкова елементарен - има вид на еди какъв си и става... комбинирането на актьори също не е лесно. При всичките ми симпатии и уважение към Христо Мутафчиев (председателя на съюза на актьорите), той в каста на Под Прикритие някак не се вписа. Не че е лош актьор, просто не си паснаха.

Сега за тази вечер - този лайв на продукционно ниво беше трагедия, но това не е толкова важно. Първо, Жоро Любенов се справя доста добре с турския и е фен на тяхната култура, така че не се чудете, просто му идва отвътре. Второ, толкова много екшън в Турция, както и тамошни актьори не случайни - фирмата, която прави световно разпространение на сериала е собственост на един доста успял в Холивуд (да, истинският) турски продуцент и кино-дистрибутор. Така се отваря доста сериозен нов пазар за четвърти сезон и т.н. Не мога да коментирам новите актьори все още, но на прима виста Дани от Съклен дом да е наемен убиец на мафията, е нелепо. Все пак, предвид бюджета и хората, които го правят, мисля, че ще се получи добър продукт. Вкарването на реални истории от миналото ще подсили реализма, който доста куцаше, особено в трети сезон. Вече понатрупаха опит, сработиха се, сериала се продаде в чужбина и добиха самочувствие, все важни неща. Стига съм писал, ще коментираме в неделя.
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 17 Яну 2014, 0:28

Тъпо е да - факт е че Дани с детското излъчване не върви въобще да се появява в такъв вид крими-гангстерски сериал!
На Дани му отиват лигавите изпълнения от Стъклен дом.
Усеща се липсата на големите пари за истинските екшън актьори.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 17 Яну 2014, 1:12

Само на мен ли ми прави адски негативно впечатление как се опитват да "рекламират" сериала? :help: Това одеве само започнах да го гледам и го спрях на петата минута, когато почнаха да си разказват сюжета, едва ли не... Мисля, че сериалът стана достатъчно популярен, за да няма нужда от такива изгъзици, само и само да пуснат нещо, да не говорим че е 2 дена преди премиерата на сезона. Отделно, тая интрига, която се опитаха да се заформи, има ли някой умрял от главните персонажи, се изпари още като почнаха да си пускат снимчици и видеота във фейсбук- кеф ти Иво, кеф ти Джаро :kuku: Направо страшно напрежение ще е в първата серия...
Дано е хубав сезона, сериалът е общо взето единственият, който следя от БГ продукциите, но лично на мен щеше да ми е много по-интересно, ако бяха запазили в тайна кой жив, кой умрял, кой е нов персонаж, какво ще прави и т.н. Ще видим в неделя :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Лада 2101
Мечтае да кара: Същата, ама със спирачки
Детайли за колата: BEAMS-а с лошите!

Мнение от integrale4life » 17 Яну 2014, 1:57

Аз хванах последния половин час и определено не ми харесаха тези "жокери", дето Митовски през 30 секунди казваше... Да се надяваме да не се издънят и да направят един доста брутален завършек на сериала.
Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 17 Яну 2014, 8:01

Не съм го гледай тоя "лайф" и май по-добре :mhihi:

Ама айде стига с тоя посерко дани от стъклен дом... Нямал визия на сериен убиец... То и тоя на снимката я няма, ама е един от най-емблематичните...
123.jpg

Като го гледаш все едно току що е хвърлил престилката и е изскочил от лаборатория на БАН през 67-ма, но славата му се носи и днес...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 17 Яну 2014, 8:57

аа тоа кой йе ? :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 17 Яну 2014, 8:58

Той Михаил Билалов си го каза снощи - "Винаги ще има недоволни...", натъжавам се просто, че за такава истински българска продукция, зад която стои труда на толкова хора, се мрънка толкова много... Нека да почне сериала, да видим кой как ще играе и тогава да коментираме... Един от младите нови актъори го гледам често в един театър (където играе такива роли, каквато ще играе в сериала) и определено мога да кажа, че е доста добър.

Аз си признавам, че с нетърпение чакам сериала и си мисля, че този сезон ще е доста интересен, въпреки "жокерите" и трейлърите. :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 17 Яну 2014, 9:05

Някакво видео из нета има ли на този лайв?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 17 Яну 2014, 9:09

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 17 Яну 2014, 9:46

Най-важното което казаха снощи е, че 4ти сезон няма да е последния както била идеята когато са почнали да правят сериала!!! Другото ще видим в неделя.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 17 Яну 2014, 10:14

Ей голямо мрънкане, голямо реване.
Ако разгледате началото на темата пак ще видите, че видиш ли цялата група на Джаро била, ташак, Косъма, Малкият близнак и те големи мутри изглеждат, но после като ги видяхме, че са пищовлии, друга песен се запя.
и аз не харесвам дани и пудела, но що да не са пищовлии или снайперисти примерно, нали не мислите, че всички наемни убийци са като нашите диско бабаити :banghead:
@drago-pavlov - тоя много прилича на Карлос Чакала ?
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 17 Яну 2014, 10:35

Doberman_vas написа:@drago-pavlov - тоя много прилича на Карлос Чакала ?

:yes:
:clap: :clap: :clap:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 17 Яну 2014, 11:04

ogata написа:аа тоа кой йе ? :mhihi:

Илич Рамирес Санчес или по-известен като Карлос чакала
п/п
Той колегата Драго ме е изпреварил :yes:

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 17 Яну 2014, 11:19

gotti88 написа:Той Михаил Билалов си го каза снощи - "Винаги ще има недоволни...", натъжавам се просто, че за такава истински българска продукция, зад която стои труда на толкова хора, се мрънка толкова много...

Обикновено мрънкат и критикуват само тези,които завиждат.
Сериала е добър и аз се надявам идеята за пълен игрален филм за кино да узрее.
А младите актьори нали трябва да участват в роли за да израстват???
Мен и Леонардо ди Каприо ме дразнеше преди 10 години каква визия на дечко има а какви роли му уреждаха,но си признавам че като Уолстрийтския вълк му свалям шапка за играта.
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Яну 2014, 19:57

И в "Генезис" също! И аз му се дразних на Леонардо едно време, ама някак се промени копелето. :mhihi:

Иначе "Дани" снощи беше върха като се обясняваха в онзи "кръвожадния" :mhihi: :mhihi: :mhihi: как все пак имало слаботелесни гангстери в киното(напоследък гледали такива филми за да добиват опит :mhihi: )и викат оня крокодил "ами виж Тони Монтана". :shock: :shock: :shock: Добре, че Данито се усети да каже, че все пак Пачино това онова.
Бахти, от "Белязания" само като се сетя при пристигането му от куба как го питат как се казва и онзи казва "Antonio Montana and you?" и направо си го представям как го сравняват колко слаботелесен бил. :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=bhCI3OyH71g
:bowdown:
Сега само да не кажете, че искам в нашите сериали да има хора като Ал Пачино. :mhihi: Написах този пост защото те даваха пример с него. Иначе човека за мен в този сериал отдавна съм го обявил публично и неслучайно не свалям подписа му толкова време, дори когато никой нищо не говореше за сериала през дългата пауза.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата