Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
JOTTO_DEL написа:Колеги никой ли не е пробвал "Nutrex Hemo Rage Black"![]()
Много силен продукт, доста напопващ, действа като ефедрин преди тренировка, след това може би няма мнг стягащ ефект, но помпа нормално. Има други продукти, които помпат повече, но пък този дава зверска сила.
Maverick_VS - ако първата кутия Animal Cut не ти повлияе въобще не взимай втора. Пробвай или VPX Red Line или Ripped Freak или Xenadrine.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
spower написа:
Като даваш съвети за клен-а, по-добре казвай и кви са страничните ефекти.... но дори кленбутерол-а няма да го обсъждаме в тая тема. Може да не е зоб, ама има достатъчно странични ефекти, които да откажат маса хора... ще спомена само тремор на ръцете, вдигане на температура и дори високо кръвно налягане.... и дотук бяхме с кленбутерол-а.

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Като даваш съвети за клен-а, по-добре казвай и кви са страничните ефекти.... но дори кленбутерол-а няма да го обсъждаме в тая тема. Може да не е зоб, ама има достатъчно странични ефекти, които да откажат маса хора... ще спомена само тремор на ръцете, вдигане на температура и дори високо кръвно налягане.... и дотук бяхме с кленбутерол-а.
Към заглавието трябва да добавим в скобичките и бета блокери

Само да допълня като се качи телесната температура започва горенето на мазнините, отделно вдига силата и увеличава дебелината на мускулните влакна, както и втвърдява скелетната мускулатура. За кръвното найстина го вдига както и стеройдите, ставаш и по раздразнителен, не е за буйни натури

Изписва се за хора с астма и асматични пристъпи освен таблетна форма която беше спряна за известно време има и на сироп, но не е така ефективен.
Приключваме въпроса с кленбутерола!
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Арни е бил голям.
http://www.youtube.com/watch?v=my6IroYc ... _embedded#!
http://www.youtube.com/watch?v=142NUWCR ... re=related
Преди е бил по атлетичен боди билдинга, сега май повече на здравата маса се набляга.
http://www.youtube.com/watch?v=my6IroYc ... _embedded#!
http://www.youtube.com/watch?v=142NUWCR ... re=related
Преди е бил по атлетичен боди билдинга, сега май повече на здравата маса се набляга.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
За фетбърнърите - май най-ефективно при мен се оказа пиенето на бирена мая... пих няколко месеца и ефекта беше, че постоянно съм гладен
, метаболизма ми се засили и мисля, че преработката на храните стана по-ефективна. Тия дни пак почвам да тренирам и ще си взема пак + едни хубави витаминчета.

Si non confectus, non reficiat.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Е тя бирента мая са предимно витамини бре човек
Даже изрично си пише да не се комбинира със спортни мултивитамини.
Купи си едни Daily Vits на NOW и си свиркай. Те даже излизат по-изгодно от немската бирена мая

Даже изрично си пише да не се комбинира със спортни мултивитамини.
Купи си едни Daily Vits на NOW и си свиркай. Те даже излизат по-изгодно от немската бирена мая
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Абе не е само витамини... но има и витамини. А това за комбинирането не го бях чувал 

Si non confectus, non reficiat.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
http://www.youtube.com/watch?v=ruR1HLYL ... re=related
тази тренировка според вас добра ли е за гърди, и не е ли обратното, трябва да почваш с леко и да качваш Кг. или със тежко към сваляне.
тази тренировка според вас добра ли е за гърди, и не е ли обратното, трябва да почваш с леко и да качваш Кг. или със тежко към сваляне.
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Фет-бърнър : USP Labs OxyELITE Pro
Изгодни и добри мултивитамини : Dymatize - Super Multi ; )
Изгодни и добри мултивитамини : Dymatize - Super Multi ; )
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Здравейте колеги на 18 съм и съм 73 кг в момента лятото тренирах някаде около 4, 5 месеца и качих малко около 3 4 кг, но после спрях и сега мисля пак да почвам и въпроса ми е може ли да ми препоръчате нещо за маса

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Radoslav318i написа:Здравейте колеги на 18 съм и съм 73 кг в момента лятото тренирах някаде около 4, 5 месеца и качих малко около 3 4 кг, но после спрях и сега мисля пак да почвам и въпроса ми е може ли да ми препоръчате нещо за маса![]()
И аз съм на подобно положение и ще се радвам за същите съвети, само годините са някоя друга отгоре и ръста е 190+ и ми се ще да кача поне до към 80-90кг. Какво може да се вкара към тренировките? Става ли бирена мая, гейнър и креатин примерно и кои бихте препоръчали? За хранителен режим знам, че най-много помага, но нито време ще има, нито пари

bum_bum написа:Пържоли!

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
И аз си мислех за нещо от рода на геинър.. само не и креатин 

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Rainbow написа:Radoslav318i написа:Здравейте колеги на 18 съм и съм 73 кг в момента лятото тренирах някаде около 4, 5 месеца и качих малко около 3 4 кг, но после спрях и сега мисля пак да почвам и въпроса ми е може ли да ми препоръчате нещо за маса![]()
И аз съм на подобно положение и ще се радвам за същите съвети, само годините са някоя друга отгоре и ръста е 190+ и ми се ще да кача поне до към 80-90кг. Какво може да се вкара към тренировките? Става ли бирена мая, гейнър и креатин примерно и кои бихте препоръчали? За хранителен режим знам, че най-много помага, но нито време ще има, нито париЗа програмка мисля някаква стандарта с по 8 повторения и с повече кг. (така ме беше учил един преподавател, че трябва за маса, не както е масовото 10 или пък 14+ за релеф).
bum_bum написа:Пържоли!
освен тях (все пак от време на време обичаме и боба, леба и ...
)
Проблемът е във вашия телевизор. От там нататък, гейнъри, мейнъри, все тая. А колегата какво против има креатина?
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
В крайна сметка някой ще каже ли нещо смислено по въпроса или тъпотий пак само