Киномания
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Киномания
_galio_ написа:acho.rs написа: Ясно може да се отчете и как убиват някого точно няколко серии, след като са накрали хората да го харесат![]()
... за липсата на екшън и претупването на всяка масовка, също .
ГОТ се гледа / чете заради реализма на образите и ситуациите. Живият живот помни далеч по-големи драми, включително и писаната история на българите.
Както каза и колегата по-горе - който иска да гледа за птички, пчелички, еднорози, розови понита, междукласови любовни истории или ревизирани версии на "Пепеляшка" и "Принцът и просякът" - Холивуд работи денонощно за него.
Да слагате "Гладиатор" и ГОТ на една плоскост е като да сравнявате произволен турски сериал с "Време разделно" или "Мера според мера".
ГОТ се гледа / чете заради реализма на образите и ситуациите.
абе адски реализъм братче , направо се познах

Както каза и колегата по-горе - който иска да гледа за птички, пчелички, еднорози, розови понита, междукласови любовни истории или ревизирани версии на "Пепеляшка" и "Принцът и просякът" - Холивуд работи денонощно за него.
Да слагате "Гладиатор" и ГОТ на една плоскост е като да сравнявате произволен турски сериал с "Време разделно" или "Мера според мера".
Много киселяшки пост - уникален ценител си

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
9ти епизод на 4ти сезон , ме върна към филма - евала

- integrale4life
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Лада 2101
- Мечтае да кара: Същата, ама със спирачки
- Детайли за колата: BEAMS-а с лошите!
Колеги, някой дали е гледал "22 jump street"? Искам да разбера дали си заслужава да ходя да го гледам на кино или да изчакам да се появи в замунда. 

Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! 

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Разцепих се да се хиля! Тия изроди изригнаха направо 

Only dead fish follow the stream...
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Не ви харесва ГОТ, защото са убили любимия ви актьор и защото има много брутални сцени? А случайно най-добрата ви приятелка да си е взела рокличката, която вие толкова сте си харесали, но не сте се решили да си купите?!
Стегнете се бе хора! Не ви харесва сериала, ок, на едни им харесва - на други не. Във филма има милион неща, които са "по-измислени" от това как планината пръсна главата на гейчето. Щом това ви.. отвращава не знам за какво гледате 4ти сезон?!
Кажете мнение за сериала Кухня? Гледах игралния филм и ми допадна. Сериала на подобно ниво ли е?
Стегнете се бе хора! Не ви харесва сериала, ок, на едни им харесва - на други не. Във филма има милион неща, които са "по-измислени" от това как планината пръсна главата на гейчето. Щом това ви.. отвращава не знам за какво гледате 4ти сезон?!
Кажете мнение за сериала Кухня? Гледах игралния филм и ми допадна. Сериала на подобно ниво ли е?
Сериала на моменти е доста по-добър от филма. Но иначе казано е като филма само че три сезона.
Sent from my Kraden Phone using Stanga
Sent from my Kraden Phone using Stanga
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
ylaine написа: "по-измислени" от това как планината пръсна главата на гейчето
Между другото актьора дето играе Планината е станал 2-ри на "Най-силен мъж на планетата" или нещо от тоя сорт. Висок 212, тежащ 190 кила и имаше клип как дига 600 кила мъртва тяга, така че като нищо и да може да смаже така нечия глава

Иначе от сегашните заглавия е това ми се струва най-забавно

Vanqu1sh написа:ylaine написа: "по-измислени" от това как планината пръсна главата на гейчето
Между другото актьора дето играе Планината е станал 2-ри на "Най-силен мъж на планетата" или нещо от тоя сорт. Висок 212, тежащ 190 кила и имаше клип как дига 600 кила мъртва тяга, така че като нищо и да може да смаже така нечия глава![]()
![]()
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
[quote="Fixxxer]...[/quote]
Какви са тия на последната снимка? те трябва да са по 230 см ... !
Какви са тия на последната снимка? те трябва да са по 230 см ... !
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Виждал съм на живо човек 222см и си беше потресаващо
А планинката май е взел яка хЕмия

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Vanqu1sh написа:ylaine написа: "по-измислени" от това как планината пръсна главата на гейчето
Между другото актьора дето играе Планината е станал 2-ри на "Най-силен мъж на планетата" или нещо от тоя сорт. Висок 212, тежащ 190 кила и имаше клип как дига 600 кила мъртва тяга, така че като нищо и да може да смаже така нечия глава![]()
![]()
Иначе от сегашните заглавия е това ми се струва най-забавно
Тия циркаджийски номера с кашкавелния лост и 5см ход у америка вървят ... реално дали ще опъне и 400кг - нищо не е

- integrale4life
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Лада 2101
- Мечтае да кара: Същата, ама със спирачки
- Детайли за колата: BEAMS-а с лошите!
Аз не гледам GOT, но ми стана интересно преди време за "планината" и прочетох на бързо за него в уикипедия. Преди е бил баскетболист. Като ги гледам тия на последната снимка чак и аз бих се почувствал нисък, дето съм 201 см. 

Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! 

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Vanqu1sh написа:Иначе от сегашните заглавия е това ми се струва най-забавно
Спокойно може да го пропуснете ...
Даже не ми беше и смешно

Edge е много интересен филм !

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Събота нощес сме на това :

Бал съм ви тъпите слашъри , пукания на черепи и кланета на бременни девойки и други плодове на болни мозъци -в аймакса ДОБРИТЕ щЕ ПОБЕДЯТ

Бал съм ви тъпите слашъри , пукания на черепи и кланета на бременни девойки и други плодове на болни мозъци -в аймакса ДОБРИТЕ щЕ ПОБЕДЯТ