България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Според мен просто не си гледат огледалата
Няма шанс виждайки, че приближава кола с включен ляв мигач дори не много бързо идваща ти да не предприемеш маневра. Те си гледат напред ил ив телефона, знаейки че няма кола зад тях...в следващия момент поглежда и О, Изненада, има кола, стряскат се, скачат на спирачката инстинктивно и се местят
.
Има и такива дето рязко скачат в другата лента...после викат има ниско летящи
А другия феномен как ще го коментираме: караш си на темпомат 140-145, настигаш някой и почва гоненица: изпреварваш го и той ти се лепва, правиш му място, минава и се прибира пред теб и намалява. Изпреварваш пак и така няколко пъти докато не ти писне и не ускориш за да направиш разлика или тоя се усети, че е малоумен
Няма шанс виждайки, че приближава кола с включен ляв мигач дори не много бързо идваща ти да не предприемеш маневра. Те си гледат напред ил ив телефона, знаейки че няма кола зад тях...в следващия момент поглежда и О, Изненада, има кола, стряскат се, скачат на спирачката инстинктивно и се местят
.Има и такива дето рязко скачат в другата лента...после викат има ниско летящи
А другия феномен как ще го коментираме: караш си на темпомат 140-145, настигаш някой и почва гоненица: изпреварваш го и той ти се лепва, правиш му място, минава и се прибира пред теб и намалява. Изпреварваш пак и така няколко пъти докато не ти писне и не ускориш за да направиш разлика или тоя се усети, че е малоумен

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Супер често ми се случва. В рамките на 100км например се разминаваме поне 5-6 пъти
Даже в един момент почва да ми става забавно 
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Качил съм малко по-красиви снимки и клипчета.
https://www.facebook.com/groups/2979168 ... 046183300/

https://www.facebook.com/groups/2979168 ... 046183300/