Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Re: Киномания

Мнение от Gqbriel » 01 Юни 2014, 14:07

Kris написа:
cod-cdbp написа:
Gqbriel написа:Аз се разтоватвам напоследък с един руски сериал - Кухня :)

Страхотен е, изгледал съм го вече целия, но бих повторил. :yes:

И аз го изгледах, но сега чакам филма с хубаво качество. Защото не ми се вярва да го пуснат по нашите кина.

Не го намирам.А ще е голяма забава с идиотии те :)
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 01 Юни 2014, 14:22

Gqbriel написа:
Kris написа:
cod-cdbp написа:

И аз го изгледах, но сега чакам филма с хубаво качество. Защото не ми се вярва да го пуснат по нашите кина.

Сега излезе с малко по-добро качество, но ще видим.

http://zelka.org/details.php?id=394093

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 01 Юни 2014, 19:25

Kris написа:
Gqbriel написа:
Kris написа:
cod-cdbp написа:

Сега излезе с малко по-добро качество, но ще видим.

http://zelka.org/details.php?id=394093

И трите сезона съм ги изгледал. Уникално сериалче :ok: Още не съм гледал филма, но сега ще го изтегля дано да е добър като сериала.
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 03 Юни 2014, 20:37

Изображение

Не го препоръчвам - мързи ме да пиша сега, но да речем че опита да се върнат към корените е неуспешен.( За качеството на картината на кино няма да коментирам, да речем само, че отново се убеждавам, че филм с тъмни сцени не се за големия екран.)
Лична оценка 5,5/10 .

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 03 Юни 2014, 22:10

acho.rs написа:Изображение

Не го препоръчвам - мързи ме да пиша сега, но да речем че опита да се върнат към корените е неуспешен.( За качеството на картината на кино няма да коментирам, да речем само, че отново се убеждавам, че филм с тъмни сцени не се за големия екран.)
Лична оценка 5,5/10 .

Да не сме били в един и същи салон, аз го гледах днес и също не ми харесва, точно заради тъмницата и откровените тъпотии и клишета на ниво сценарий на моменти.. хем ми казаха, че не струва..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 04 Юни 2014, 0:38

BMW_RIDER написа:Изображение

Мнението ми е малко пристрастно, защото съм супер фен на поредицата, но тази част направо кърти а чакаме и следваща. Браян Сингър определено е режисиора за Х-мен яд ме е ,че не режисира той Last Stand и филмите за Върколака.

Така ,че феновете на Марвел, фентъзитата и ефектите -заминавайте на кино, а и стойте след надписите има сцена.

Направо чакам 2016та

Преди малко го гледах и доста ми хареса, само че не ми се стоеше за след надписите. За какво става на въпрос в тази сцена?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 04 Юни 2014, 17:28

DriftoMania написа:
acho.rs написа:Изображение

Лична оценка 5,5/10 .

Да не сме били в един и същи салон, аз го гледах днес и също не ми харесва, точно заради тъмницата и откровените тъпотии и клишета на ниво сценарий на моменти.. хем ми казаха, че не струва..

Аз ходих в неделя последната прожекция в парадайс център ...

И да за да не съм тотален оф , да споделя крайното си разочарование от Игра На Тронове . Имах един братовчед,който беше започнал да чете книгите като тръгна сериала и един път сподели - "спирам с тази сага, на автора очевадно му доставя удоволствие да измъчва читателя " . Пуска се един образ, кара се в случая зрителя да го обикне, веднага след това се коле по най-бруталния начин . Епизод 8 ми дойде в повече :no: :no: :no:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 04 Юни 2014, 18:31

Vanqu1sh написа:Преди малко го гледах и доста ми хареса, само че не ми се стоеше за след надписите. За какво става на въпрос в тази сцена?

Ако цъкнеш в Youtube : x men days of future past post credits scene ше ти излезе и сцената и обяснението за нея.

И да за да не съм тотален оф , да споделя крайното си разочарование от Игра На Тронове . Имах един братовчед,който беше започнал да чете книгите като тръгна сериала и един път сподели - "спирам с тази сага, на автора очевадно му доставя удоволствие да измъчва читателя " . Пуска се един образ, кара се в случая зрителя да го обикне, веднага след това се коле по най-бруталния начин . Епизод 8 ми дойде в повече :no: :no: :no:

Е има сериали за розовото пони ако не те кефи.
Точно това му е различното същото е и примерно в Walking dead - главните герои умират и добри и лоши-такава е реалноста, това е истинска драма.
Да иначе действително беше брутално като му сплеска главата оня....
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 04 Юни 2014, 18:58

BMW_RIDER написа:
Vanqu1sh написа:Преди малко го гледах и доста ми хареса, само че не ми се стоеше за след надписите. За какво става на въпрос в тази сцена?

Ако цъкнеш в Youtube : x men days of future past post credits scene ше ти излезе и сцената и обяснението за нея.

Е има сериали за розовото пони ако не те кефи.
Точно това му е различното същото е и примерно в Walking dead - главните герои умират и добри и лоши-такава е реалноста, това е истинска драма.
Да иначе действително беше брутално като му сплеска главата оня....

... и как "планината" ясно обясни, че след като е заклал децата на сестра я е изнасилил и е СПЛЕСКАЛ ГЛАВАТА и ТОЧНО ТАКА :banghead: :no: Плод на болен мозък е тоя епос . Също както нагледно представиха, как кормят бременна жена в (примерно) 8мия месец :banghead: Ясно може да се отчете и как убиват някого точно няколко серии, след като са накрали хората да го харесат :kuku:
Умират и добри и лоши и галдиатор-а (Ръсел Кроу) умря, ама намери 3те разлики в смъртта на единия и на другия .
Опит за слашър е ГОТ. За болезнено отегчителните монолози, които заемат половината филм няма да коментирам... за липсата на екшън и претупването на всяка масовка, също .

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 04 Юни 2014, 19:53

Е в Ханибал има и по-големи бруталности :mhihi: "Изяж си носа" :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 07 Юни 2014, 15:34

Остана ми в главата името на сериала Кухня и днеска като видях статията се сетих за тук :lol:

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4124836
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 18 Юни 2014, 8:42

Изображение

Готин филм .. Интересен :) Круз не ми е любим актьор, но прави силна "роля" !
Само по някое време може да ви омръзне от "преражданията" ... За кратко е, но :yes:
Заслужава си оценката в imbd :)
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Юни 2014, 9:08

X-Men Последната,гледах го,разбира се интересен,но малко да бяха пипнали детайлите...
Почвам от самолета дето летяха в миналото,коя година беше-някъде седемдесетте мисля,забележете крилата как са извити в края-тази извивка започва да се слага на самолетите доста по-късно!
Другото,значи технологиите още не са се развили,ползват някакви лампови приемници,обаче лабораторията на професора от вън със сканиране на ретината и гласов контрол,от вътре някакви скали и копчета....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 18 Юни 2014, 9:28

acho.rs написа: Ясно може да се отчете и как убиват някого точно няколко серии, след като са накрали хората да го харесат :kuku:

... за липсата на екшън и претупването на всяка масовка, също .

ГОТ се гледа / чете заради реализма на образите и ситуациите. Живият живот помни далеч по-големи драми, включително и писаната история на българите.

Както каза и колегата по-горе - който иска да гледа за птички, пчелички, еднорози, розови понита, междукласови любовни истории или ревизирани версии на "Пепеляшка" и "Принцът и просякът" - Холивуд работи денонощно за него.

Да слагате "Гладиатор" и ГОТ на една плоскост е като да сравнявате произволен турски сериал с "Време разделно" или "Мера според мера".
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 18 Юни 2014, 10:16

Изображение :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата