Киномания
Модератор: Общи модератори
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Киномания
Kris написа:cod-cdbp написа:Gqbriel написа:Аз се разтоватвам напоследък с един руски сериал - Кухня![]()
Страхотен е, изгледал съм го вече целия, но бих повторил.
И аз го изгледах, но сега чакам филма с хубаво качество. Защото не ми се вярва да го пуснат по нашите кина.
Не го намирам.А ще е голяма забава с идиотии те

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Gqbriel написа:Kris написа:cod-cdbp написа:Gqbriel написа:Аз се разтоватвам напоследък с един руски сериал - Кухня![]()
И аз го изгледах, но сега чакам филма с хубаво качество. Защото не ми се вярва да го пуснат по нашите кина.
Сега излезе с малко по-добро качество, но ще видим.
http://zelka.org/details.php?id=394093
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Kris написа:Gqbriel написа:Kris написа:cod-cdbp написа:Gqbriel написа:Аз се разтоватвам напоследък с един руски сериал - Кухня![]()
Сега излезе с малко по-добро качество, но ще видим.
http://zelka.org/details.php?id=394093
И трите сезона съм ги изгледал. Уникално сериалче

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Не го препоръчвам - мързи ме да пиша сега, но да речем че опита да се върнат към корените е неуспешен.( За качеството на картината на кино няма да коментирам, да речем само, че отново се убеждавам, че филм с тъмни сцени не се за големия екран.)
Лична оценка 5,5/10 .
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
acho.rs написа:
Не го препоръчвам - мързи ме да пиша сега, но да речем че опита да се върнат към корените е неуспешен.( За качеството на картината на кино няма да коментирам, да речем само, че отново се убеждавам, че филм с тъмни сцени не се за големия екран.)
Лична оценка 5,5/10 .
Да не сме били в един и същи салон, аз го гледах днес и също не ми харесва, точно заради тъмницата и откровените тъпотии и клишета на ниво сценарий на моменти.. хем ми казаха, че не струва..

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
BMW_RIDER написа:
Мнението ми е малко пристрастно, защото съм супер фен на поредицата, но тази част направо кърти а чакаме и следваща. Браян Сингър определено е режисиора за Х-мен яд ме е ,че не режисира той Last Stand и филмите за Върколака.
Така ,че феновете на Марвел, фентъзитата и ефектите -заминавайте на кино, а и стойте след надписите има сцена.
Направо чакам 2016та
Преди малко го гледах и доста ми хареса, само че не ми се стоеше за след надписите. За какво става на въпрос в тази сцена?
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
DriftoMania написа:acho.rs написа:
Лична оценка 5,5/10 .
Да не сме били в един и същи салон, аз го гледах днес и също не ми харесва, точно заради тъмницата и откровените тъпотии и клишета на ниво сценарий на моменти.. хем ми казаха, че не струва..
Аз ходих в неделя последната прожекция в парадайс център ...
И да за да не съм тотален оф , да споделя крайното си разочарование от Игра На Тронове . Имах един братовчед,който беше започнал да чете книгите като тръгна сериала и един път сподели - "спирам с тази сага, на автора очевадно му доставя удоволствие да измъчва читателя " . Пуска се един образ, кара се в случая зрителя да го обикне, веднага след това се коле по най-бруталния начин . Епизод 8 ми дойде в повече

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Vanqu1sh написа:Преди малко го гледах и доста ми хареса, само че не ми се стоеше за след надписите. За какво става на въпрос в тази сцена?
Ако цъкнеш в Youtube : x men days of future past post credits scene ше ти излезе и сцената и обяснението за нея.
И да за да не съм тотален оф , да споделя крайното си разочарование от Игра На Тронове . Имах един братовчед,който беше започнал да чете книгите като тръгна сериала и един път сподели - "спирам с тази сага, на автора очевадно му доставя удоволствие да измъчва читателя " . Пуска се един образ, кара се в случая зрителя да го обикне, веднага след това се коле по най-бруталния начин . Епизод 8 ми дойде в повече![]()
![]()
Е има сериали за розовото пони ако не те кефи.
Точно това му е различното същото е и примерно в Walking dead - главните герои умират и добри и лоши-такава е реалноста, това е истинска драма.
Да иначе действително беше брутално като му сплеска главата оня....
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
BMW_RIDER написа:Vanqu1sh написа:Преди малко го гледах и доста ми хареса, само че не ми се стоеше за след надписите. За какво става на въпрос в тази сцена?
Ако цъкнеш в Youtube : x men days of future past post credits scene ше ти излезе и сцената и обяснението за нея.И да за да не съм тотален оф , да споделя крайното си разочарование от Игра На Тронове . Имах един братовчед,който беше започнал да чете книгите като тръгна сериала и един път сподели - "спирам с тази сага, на автора очевадно му доставя удоволствие да измъчва читателя " . Пуска се един образ, кара се в случая зрителя да го обикне, веднага след това се коле по най-бруталния начин . Епизод 8 ми дойде в повече![]()
![]()
Е има сериали за розовото пони ако не те кефи.
Точно това му е различното същото е и примерно в Walking dead - главните герои умират и добри и лоши-такава е реалноста, това е истинска драма.
Да иначе действително беше брутално като му сплеска главата оня....
... и как "планината" ясно обясни, че след като е заклал децата на сестра я е изнасилил и е СПЛЕСКАЛ ГЛАВАТА и ТОЧНО ТАКА

Умират и добри и лоши и галдиатор-а (Ръсел Кроу) умря, ама намери 3те разлики в смъртта на единия и на другия .
Опит за слашър е ГОТ. За болезнено отегчителните монолози, които заемат половината филм няма да коментирам... за липсата на екшън и претупването на всяка масовка, също .
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Остана ми в главата името на сериала Кухня и днеска като видях статията се сетих за тук
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4124836

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4124836
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда

Готин филм .. Интересен

Само по някое време може да ви омръзне от "преражданията" ... За кратко е, но

Заслужава си оценката в imbd

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
X-Men Последната,гледах го,разбира се интересен,но малко да бяха пипнали детайлите...
Почвам от самолета дето летяха в миналото,коя година беше-някъде седемдесетте мисля,забележете крилата как са извити в края-тази извивка започва да се слага на самолетите доста по-късно!
Другото,значи технологиите още не са се развили,ползват някакви лампови приемници,обаче лабораторията на професора от вън със сканиране на ретината и гласов контрол,от вътре някакви скали и копчета....
Почвам от самолета дето летяха в миналото,коя година беше-някъде седемдесетте мисля,забележете крилата как са извити в края-тази извивка започва да се слага на самолетите доста по-късно!
Другото,значи технологиите още не са се развили,ползват някакви лампови приемници,обаче лабораторията на професора от вън със сканиране на ретината и гласов контрол,от вътре някакви скали и копчета....
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
acho.rs написа: Ясно може да се отчете и как убиват някого точно няколко серии, след като са накрали хората да го харесат![]()
... за липсата на екшън и претупването на всяка масовка, също .
ГОТ се гледа / чете заради реализма на образите и ситуациите. Живият живот помни далеч по-големи драми, включително и писаната история на българите.
Както каза и колегата по-горе - който иска да гледа за птички, пчелички, еднорози, розови понита, междукласови любовни истории или ревизирани версии на "Пепеляшка" и "Принцът и просякът" - Холивуд работи денонощно за него.
Да слагате "Гладиатор" и ГОТ на една плоскост е като да сравнявате произволен турски сериал с "Време разделно" или "Мера според мера".
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911