СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: СПАМ ТЕМА
Как ви се струват като цени 50лв квадрат за плочки от най високото качество ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Има плочки, плочки и плочки. Ако ти харесват, няма какво да коментираме. Най-малкото - какъв размер са? Имаш ли представа дали и колко има брак (счупени или криви) от модела по принцип?
Ако пък говорим за цена за редене (труд) /км2 - скачай!
---
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
theraven_nz написа:Има плочки, плочки и плочки. Ако ти харесват, няма какво да коментираме. Най-малкото - какъв размер са? Имаш ли представа дали и колко има брак (счупени или криви) от модела по принцип?
Само за плочки, за това колко брак и счупени криви има си имат различни сертификати и класове, тези са най-високия.
Интересно ми е хората които са купували скоро тези цени конкурентни ли им се струват.
Като размери има всякакви каквито му трябват на човек.
Чакат се малко повече ( 2 месеца ) това е единствения минус май
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Какво става с Маверик, къде се изгуби ? Вече два дни не е писал никъде из форумите.

keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Тук съм бе, следя зорко. 
Според приятел, който 20 години продава плочки, внася и зарежда дори големи вериги магазини в цялата страна, това е ниска цена и класа ти няма да е най-висок, а висок, понеже цената на най-висок била 30 евро в завода без ДДС и транспорт. Което не прави твоите лоши де, но явно има и по-висок.
ivanski_2 написа:Как ви се струват като цени 50лв квадрат за плочки от най високото качество ?
Според приятел, който 20 години продава плочки, внася и зарежда дори големи вериги магазини в цялата страна, това е ниска цена и класа ти няма да е най-висок, а висок, понеже цената на най-висок била 30 евро в завода без ДДС и транспорт. Което не прави твоите лоши де, но явно има и по-висок.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Питай го кой му е най високия клас и да му покажа документ
Не знам защо човек занимаващ се години с нещо съди така бързо , може би е свикнал че като него всички работят на четворни и петорни маржове
Не знам защо човек занимаващ се години с нещо съди така бързо , може би е свикнал че като него всички работят на четворни и петорни маржове
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Абе има и скъпички
)
https://www.keramo-bg.com/granitogres-z ... -STATUARIO
материал, за баня ли са, за стена ли са, за под ли са... набързо прегледано цената е добра към висока даже.
https://www.keramo-bg.com/granitogres-z ... -STATUARIO
материал, за баня ли са, за стена ли са, за под ли са... набързо прегледано цената е добра към висока даже.
Хм,хм...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
То като се търси качество е добре да се види реално тия плочки какво представляват . Да се наредят няколко да ги види тоя дето ще ги лепи криви прави фуги колко остават и т.н . Щото качеството при такъв тип материали е усреднено въху цялата партида и доста относително . И екстра качеството винаги има отклонения , въпроса е колко ..
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
Ако беше някъде в района щях да те пратя да си говорите за плочки, ама да го питам само заради някакъв спор, няма смисъл. Цени има всякакви, ама за дадена плочка трудно правят неговите някъде. Казвам ти, че зарежда на едро много от магазините, да речем Мосю Бриколаж като за пример. Отделно десетки други в големите градове. Явно понятието най-висок клас е разтегливо понятие, но иначе каза, че цената ти е много добра ако наистина е хубава плочката.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
Аз бих питал майстора дето ще лепи какви са му наблюденията, щото реално той е човека, през чиито ръце са минали тонове плочки и знае кои производители са читави и кои не. На "сертификати" и хвърчащи хартийки не вярвам - в България сме 
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Ако беше някъде в района щях да те пратя да си говорите за плочки, ама да го питам само заради някакъв спор, няма смисъл. Цени има всякакви, ама за дадена плочка трудно правят неговите някъде. Казвам ти, че зарежда на едро много от магазините, да речем Мосю Бриколаж като за пример. Отделно десетки други в големите градове. Явно понятието най-висок клас е разтегливо понятие, но иначе каза, че цената ти е много добра ако наистина е хубава плочката.
Прав си няма смисъл да го занимаваш с такива неща ...
Тук изникват и други въпроси от къде внася той, тези са от Китай, може би говори за цената в Европа.
Но относно качеството най важно са 2 неща, пропускливост и колко дефекти има там на колко броя беше, има си исо-та разни и това е , друго не мисля че има но може и да греша.
streetz, ако е от София да му покажа мостри на тези и да си каже мнението, ще му платя за това разбира се.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
От Полша внасяше бая време, после каза, че силно е ограничил вноса от там защото нямат цена сравнимо с българските и трудно се продават, от Турция също внасяше, има и някакви италиански мисля, ама обикновено за коли и други неща говорим, рядко за плочки.
За Китай не внася, на мен лично не ми е ясно по кое се определя една плочка каква е, но да, предполагам майсторите са наясно с характеристиките.
Дословно цитирам - топ качество са Италия и Испания. Явно не харесва другите.
За Китай не внася, на мен лично не ми е ясно по кое се определя една плочка каква е, но да, предполагам майсторите са наясно с характеристиките.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Хах парадокс имам познати които внасят от Китай в Испания и продават за цял святTop Gun Maverick написа:От Полша внасяше бая време, после каза, че силно е ограничил вноса от там защото нямат цена сравнимо с българските и трудно се продават, от Турция също внасяше, има и някакви италиански мисля, ама обикновено за коли и други неща говорим, рядко за плочки.![]()
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
Това нещо като внесения петрол от Русия чрез трети страни в ЕС.
Но предполагам има начин да се знае къде е произведена плочката когато работиш директно със завода, освен ако този завод не иска да си плюе на реномето.
Иначе отдавна Китай прави достатъчно качествени неща на страхотни цени.
Скоро ще видим автомобилите им дали ще ни наводнят пазара.
Но предполагам има начин да се знае къде е произведена плочката когато работиш директно със завода, освен ако този завод не иска да си плюе на реномето.
Иначе отдавна Китай прави достатъчно качествени неща на страхотни цени.
Скоро ще видим автомобилите им дали ще ни наводнят пазара.
Top Gun Maverick написа:За Китай не внася, на мен лично не ми е ясно по кое се определя една плочка каква е, но да, предполагам майсторите са наясно с характеристиките.
Ето в Щатите как се определя коя плочка става
https://youtu.be/6QCf-tNu51Y
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ