СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
Относно ауспуси има един муджахидин Хабиби дето бачка горе в Младост 4.
Мисля ще ти свърши работа.
Сервиза е преди да излезеш на кръговото на околовръстния.
Пробвай да го видиш каква цена ще ти даде.
Вършил ми е работи преди време и не е имало проблеми.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Мерси! Двама станахте с добри отзиви от човека - ще го посетя скороslatanic написа:Относно ауспуси има един муджахидин Хабиби дето бачка горе в Младост 4.

Sent from my 25010PN30G using Tapatalk
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
Georgi_G написа:TheDriver написа:Колеги.....
Няма промяна в реда. Влизаш направо вътре. Ако е пусната бариерата, ще я вдигнат и ще те упътят.
Благодаря!
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Jordana написа:На тоя съм изгледал всички видеа в канала . Правят само корейски двигатели , това което разправя е че имат проблем със сегментите и блоковете и се отнася само за корейските бангии . А катализатора като е горе в колектора се разпрашава и връща керамика в цилиндрите да шлайфа буталата . Затова ги премахва като са горе и слагат на мястото на керамиката патрон заместител ама не е керамика . Тия там в Татарстан нямат проблем с ГТП , просто става шумна колата като е само тръба . И като правят такъв мунинг ли тунинг ли се води , наливат пипнат софт с изрязан катализатор така че не виждам проблем да е имало при него .. Слагат заместител, но обяснява че карат макс 100к км и въпреки това е по-добрия вариант, отколкото без
https://www.youtube.com/watch?v=TK1srjczSTY
Не правят САМО корейски двигатели, а просто най-често за основен ремонт идват такива. При това става въпрос за по-свежи автомобили на по 4-5 години. ВАГ групата и тя е застъпена, но при тях катализаторите в повечето случаи са ОК, щото ги проверяват задължително и му казват на собственика дали е за смяна или не. Моята теория е, че част от проблемите са породени от нискокачествено гориво, там все още има по бензиностанциите 91 октанов бенз.
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Само корейски хващат , тези дето минават с разни вагени и рендета са очевидно някакви техни познати щото така ги представя все едно дошъл някой и закъсал пред сервиза та нямало как да му откаже . И правят само бензинки , но на мен ми омръзна да го гледам щото е еднообразно . Те корейските са едни и същи проблеми - сегментите ремонтни бутала шлайф на цилиндър или нови втулки маслена помпа . Няма интрига ...изводите бързо могат да се направят , че това са дефекти от лошо обслужване и яко юркане в условията на половин година сериозни ниски температуи плюс лошо гориво .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Дано не се счете за реклама, 2 пъти ходя в сервиз АСПО - за заварка на гърнета на Опел.
И двата пъти супер отношение, напълно доволен съм от цената спрямо бързата и коректна работа (не съм се връщал за същото, два автомобила са).
Ако е реклама, нека модератор изтрие/коригира мнението - по принцип мисля че ще е полезно и за другите.
И двата пъти супер отношение, напълно доволен съм от цената спрямо бързата и коректна работа (не съм се връщал за същото, два автомобила са).
Ако е реклама, нека модератор изтрие/коригира мнението - по принцип мисля че ще е полезно и за другите.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Последно време се чудя защо толкова малоумници има по пътищата на Родината, но като видях коментарите на един казус си отговорих на въпроса.
50% са за синия-Аз-червения и 50% за синия-червения-Аз

50% са за синия-Аз-червения и 50% за синия-червения-Аз

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Малко е интересно... Не трябва ли и червения да има знак СТОП ?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Жена ми излиза от нас одеве и говорим по телефона, качва се в колата и вика, че май имало котка вътре защото чува леко мяукане. Ама вика сякаш не е тук, а е тук. Абе я викам слез и отвори предния капак, отваря тя и скок...бяло-черно комшийско коте насадено от едната страна.
Сега вече като се качва ще почуква капака, че да не завърти стартера и да остане някоя опашка. Майстори са ми казвали за такива случаи. Един мой познат така вози котка на 5 км в едната и в другата посока. Спира при мен и чувам аз мяукане, я отваряй капака и бам един пухкав рижко изскочи с 200. 
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
ildivvy написа:Малко е интересно... Не трябва ли и червения да има знак СТОП ?
В реалноста реда е - Аз , Синия ме пуска щото е тясна уличката , Червения ....

Последна промяна Jordana на 15 Окт 2025, 17:52, променена общо 2 пъти
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Top Gun Maverick написа:Жена ми излиза от нас одеве и говорим по телефона, качва се в колата и вика, че май имало котка вътре защото чува леко мяукане. Ама вика сякаш не е тук, а е тук. Абе я викам слез и отвори предния капак, отваря тя и скок...бяло-черно комшийско коте насадено от едната страна.Сега вече като се качва ще почуква капака, че да не завърти стартера и да остане някоя опашка. Майстори са ми казвали за такива случаи. Един мой познат така вози котка на 5 км в едната и в другата посока. Спира при мен и чувам аз мяукане, я отваряй капака и бам един пухкав рижко изскочи с 200.
Бащата вози един кот преди време в моторния отсег на зафирата. Ама за щастие само го повози, без да го осакати.
Иначе за казуса, и аз съм го водил и много хора твърдят, че като имаш знак стоп а отсреща има триъгълник - ти имаш "по-малко" предимство от нямащите предимство в кръстовището.

Стоп-а ви винаги има най- малко предимство един вид защото трябва спре. Левия завой в случая минава първи защото няма знаци (независимо, че на теория трябва да даде предимство на дясно стоящия), след това този със знака да даде предимство и накрая този със стоп-а.
В Щатите такива казуси са решени лесно- има стопове на всичките платна и които спре първи - тръгва първи. Ако спрат едновременно или не е ясно- с жестове и ръкомахания се разбират кой да мине първи и тн…
В Щатите такива казуси са решени лесно- има стопове на всичките платна и които спре първи - тръгва първи. Ако спрат едновременно или не е ясно- с жестове и ръкомахания се разбират кой да мине първи и тн…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Top Gun Maverick написа:Жена ми излиза от нас одеве и говорим по телефона, качва се в колата и вика, че май имало котка вътре защото чува леко мяукане. Ама вика сякаш не е тук, а е тук. Абе я викам слез и отвори предния капак, отваря тя и скок...бяло-черно комшийско коте насадено от едната страна.Сега вече като се качва ще почуква капака, че да не завърти стартера и да остане някоя опашка. Майстори са ми казвали за такива случаи. Един мой познат така вози котка на 5 км в едната и в другата посока. Спира при мен и чувам аз мяукане, я отваряй капака и бам един пухкав рижко изскочи с 200.
Аз наскоро помагах на една девойка да извади едно коте от една чужда тесла, която го беше докарала някъде от събърбите. Беше влязло при задните гуми и окачване и макар и да плачеше много силно, не даваше да го хванем и влизаше навътре. По някое време спира да мяука, но ако ние спрем да говорим и да мушим почваше пак и то силно. Около 30-40 минути се опитвахме безуспешно, но по някое време се сетих да намеря видео на майка котка търси коте и му пуснах и гадината излезе почти веднага, но се шмугна в някаква хонда наблизо. След още 5 минути с видеото и девойката вече почти половината влязла в хондата под бронята и го хвана. Сега си има коте.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Ръкомаха се, щото не знаят, че като стигнат до стопа едновременно важи правилото за дясностоящ 
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Сигналите с ръце и крака са част от теста , що да не махат с ръце ако не могат да се разберат кой минава първи ?
https://www.youtube.com/watch?v=LkTjvkQOEsc
https://www.youtube.com/watch?v=LkTjvkQOEsc