СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от kiko » 13 Окт 2025, 14:11

Тая cat women ми напомня за оная изродка от Перник където мъчеше животните :bang: с нея кво стана?

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Окт 2025, 14:26

То какво толкова с тези снимки, ще излезе и ще каже(даже някой друг вместо нея ще каже)че са направени от изкуствен интелект и готово.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Окт 2025, 15:13

че са направени от изкуствен интелект и готово.
Нещо като пачките с евро в шкафчето на тиквата , нали и те бяха правени с изкуствен интелект ... Уж пак от някаква жена котка ?!!! :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Окт 2025, 15:26

Не, това си беше дебилен фейк защото се видя, че по номерата на банкнотите, такива банкноти не съществуват. Тоест остава Боко да е имал фалшиви пари на шкафчето си. :mhihi: И за кюлчетата имаше някакъв тъпизъм, просто да се разбере накрая, че някой се е опитал доста некадърно да сготви Баце. :mhihi: Но тя целта е постигната, ето дори днес ти бълнуваш за пачки евро и кюлчета. :mhihi: Къде го търсите Баце да го ловите на бастун, врял и кипял в престъпните среди. :mhihi:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 13 Окт 2025, 15:30

И оная пловдивската вече съдия мина през местна партия, после всичките от тая партия в ГЕРБ, носила е и тя маска някъде :mhihi: , после в парламента "не пипайте организираната престъпност", там още маска :mhihi: , още много пъти носене на маска :mhihi: и вече е съдийка :ok:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Окт 2025, 15:40

И Иво Сиромахов би шута на чалгаря . Очевидно за пореден път излизат маркери че ИТН е политически инженеринг .
„Телевизията поставя ново начало в славния си път към сърцата на суверена“, написа Сиромахов във Фейсбук. Думите намекват за близост между партията на Трифонов „Има такъв народ“ (ИТН) и „ДПС – Ново начало“ на Делян Пеевски.

https://www.svobodnaevropa.bg/a/ivo-sir ... 57265.html
...Пиша ти тук, за да наруша публично закона ви за личната информация и да имате основание да ме вкарате в затвора за 1 до 6 години.
Все още не мога да повярвам, че точно вашата партийна групичка предлага тази мракобесна поправка в закона, която заплашва със затвор всеки, който пише и говори свободно. Бях останал с усещането, че през годините, в които сме работили заедно, свободата на словото е била важна за вас. Явно съм се заблуждавал.
В какво се превърнахте, откакто влязохте във властта?
Каква работа свършихте за тия няколко години, откакто сте депутати, освен да обиждате младите лекари и да се напъвате да уволнявате оркестъра на националното радио?
Какво стана с обещанията за мажоритарна избирателна система?
За електронно гласуване?
За пряк избор на главния прокурор и полицейските началници?
За намаляване на партийната субсидия на 1 лев?
За намаляване на броя на депутатите от 240 на 120?
Какво стана с клетвите ви – „никога с Борисов, никога с Пеевски“?
Защо излъгахте хората, които гласуваха за вас?
Не ми отговаряй.
Знам отговорите.
И ти ги знаеш...
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 13 Окт 2025, 17:01

Nickelback написа:Миналата седмица наминах до едно квартално гаражче за гърнета, генерации и такивИ ми ти работи. Да питам за катализатори да сменям на "Зила" или прави тръби ще да са... :roll:
Едно такова неугледно, ръждясало, 'де едвам се вИди от пътя - викам тука ще са ми по-човешки цените вероятно :dunno:

Огледа пичът "ситуацията", и обеща да пита "негов човек" да обади цена за катализатори + цена от него за монтаж.
Звънна след малко - цената общо щяла да е "между 1800 и 2200лв" :mhihi:
Аз: "да, добре, ама няма да е тая цената" :mhihi:
Той: "то, катализаторите двата (и то само пити някакви) са ти 1400лв" :roll:
Аз: "да, бе, да, там някъде ще да са, аз от луната падам" :mhihi:

Намерих си аз тия въпросните "пити" за под 900лв, и то Евро5 с TUV (нищо че съм Евро4, е така да е по-сигурно :ok: ).
Та му звъннах да му кажа "да не ги мисли вече катализаторите, а да мисли за монтаж... ако желае, разбира се" :ok:
Ако не желае, има и други, а ако няма ще хващам аргона и отивам в канала при баща ми, и без това ми хваща нещо прах тоя апарат :mhihi:

Бахти, нещо съвсем са почнали да не познават парите майсторчЕтата, направо са ми забавни :mhihi:

Малко follow-up на историята, не друго, ама да знаете още майсторски приоми :ok:

Дойдоха въпросните пити, занесох ги на чиляка и да уговорим финална цена за труда само, понеже отказах неговите златни за 1400 :roll:
Погледа, погледа и рече: "между X и Yлв" за работа :shock:

Можете ли да познаете X и Y колко е вече за 4 шева (понеже ми е сърдит, че не му ща неговите тенекета)?

И колко вие бихте дали за подобна услуга?

:arrow: Да се резнат оригиналните "кюмбета" (дължина 230мм) и тези "пити" (с дължина 100мм), еднакви диаметри - 130мм, да влязат посредата на резнатато кюмбе без да се сваля генерацията. Самият "професионалист" го измисли това като каза, че ще му е най-лесно и ще го направи най-бързо :dunno:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 13 Окт 2025, 17:18

100лв на шев?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 13 Окт 2025, 17:21

1200лв за цялата работа 8)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 13 Окт 2025, 17:24

Nickelback написа:...

Между 1200 и 1800 за работа, ама защото ти е приятел не повече от 1500, но те тези не са правилните, които е трябвало да купиш, и от там става много трудно да се нагодят, но той ще направи всичко възможно.

DIY проект coming?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 13 Окт 2025, 17:50

drifty написа:100лв на шев?

TNT написа:1200лв за цялата работа 8)

Ами чУвеКу рече "между 800 и 1000лв" за работата :ok: Нищо, че преди това си оценяваше труда на "600-800" :mhihi:

driver69 написа:

Между 1200 и 1800 за работа, ама защото ти е приятел не повече от 1500, но те тези не са правилните, които е трябвало да купиш, и от там става много трудно да се нагодят, но той ще направи всичко възможно.

DIY проект coming?

Хах, вероятно и до такива истории щеше да стигне, но не се наложи да се обяснява, понеже му пожелах хубав и безработен ден :yes: Той сервиза празен, он 'илядО лева иска за половин ден да изкарва :kuku:

За съжаление, не знам дали ще имам време аз да се занимавам, пък почва да ми става сравнително спешно. Давам 500, прекосили 600лв - смятам, че там някъде е разумната цена :bchug:

Казвайте някое тръбарно гаражче, дето още познават парите?
Не търся бутикови. За 1000лв имам идея къде да отида, дето ще ми го направят "Инстаграмско" :mhihi: , а няма да ходя в неугледния квартален гараж... баси хората :kuku:
За северна, североизточна, източна София става въпрос - да речем по-общо - северно от диагонала на Цариградско шосе, дето цепи София на две :mhihi:
Бих разгледал и някое селце наоколо, ако пък вече толкова сме задминали ЛондЪн по цени :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 13 Окт 2025, 17:56

За сервизи потърси/попитай по-добре в офроуд-бг форума...
Аз навремето като ми трябваха разни работи по Г класата си намерих специалисти оттам, ама да вероятно няма да са в София. :mrgreen:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 13 Окт 2025, 17:59

Nickelback написа:

Ами чУвеКу рече "между 800 и 1000лв" за работата :ok: Нищо, че преди това си оценяваше труда на "600-800" :mhihi:

Съвсем разумно ми звучи. Щом се навива да работи с твоите материали, от които губи потенциалната печалба, е нормално ти да поемеш разликата. Ако не ти изнася, се оправяш по друг начин, както и става при теб.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 13 Окт 2025, 18:01

Nickelback написа:
drifty написа:100лв на шев?

driver69 написа:

DIY проект coming?

Хах, вероятно и до такива истории щеше да стигне, но не се наложи да се обяснява, понеже му пожелах хубав и безработен ден :yes: Той сервиза празен, он 'илядО лева иска за половин ден да изкарва :kuku:

За съжаление, не знам дали ще имам време аз да се занимавам, пък почва да ми става сравнително спешно. Давам 500, прекосили 600лв - смятам, че там някъде е разумната цена :bchug:

Казвайте някое тръбарно гаражче, дето още познават парите?
Не търся бутикови. За 1000лв имам идея къде да отида, дето ще ми го направят "Инстаграмско" :mhihi: , а няма да ходя в неугледния квартален гараж... баси хората :kuku:
За северна, североизточна, източна София става въпрос - да речем по-общо - северно от диагонала на Цариградско шосе, дето цепи София на две :mhihi:
Бих разгледал и някое селце наоколо, ако пък вече толкова сме задминали ЛондЪн по цени :mhihi:

Тук отиваш
https://maps.app.goo.gl/CTYwrgBjraGLHthb8

Няма ги на гугъл мапс, преди време с бмв-тата ги ползвах за доста неща и цените бяха дооста добри а работата топ.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Окт 2025, 19:32

Гол на легло лесно се такова викаше един мой приятел майстор. Никога не ги забравяйте когато става дума за майстори. Масово са безскрупулни и дори би ги сменил някой само едната пита ако частите са от него, да не говорим, ще има такива, които ще се опитат да ги почистят, позакърпят или каквото може там и реално нищо няма да сменят, но ще вземат парите.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата