СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: СПАМ ТЕМА
Този звучи като брокер
Страхотна следваща работа. Тогава няма да знае къде е имота, но ще знае, че е страхотен и точно за теб 
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
TNT написа:Този звучи като брокерСтрахотна следваща работа. Тогава няма да знае къде е имота, но ще знае, че е страхотен и точно за теб
Всъщност наистина са нещо като брокери понякога - някакви външни фирми са, А1 им дават данните и те се занимават да те убедят, че офертата е супер. После прибират процент вероятно. Като със застраховките горе-долу.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
TNT написа:Този звучи като брокерСтрахотна следваща работа. Тогава няма да знае къде е имота, но ще знае, че е страхотен и точно за теб
Хахаха, нещо такова да!
Тъпото е, че имам доста години стаж в call център, от които 4 години са били да слушам разговори и да "контролирам" дали отдел продажби си спазва скриптовете. Като ми заприказва тоя, все едно се върнах на работа и ми стана чак смешно.

- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Колеги препоръчайте читав гумаджия в Перник за монтаж на зимните гуми, че в София в близкия сервиз ми обявиха 180 лева за 4 гуми 20 цола.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Нормална цена са ти дали...
Онзи ден свалих 23ки, балансирах и качих 21ци на колата (не е имало монтаж/демонтаж на гуми от джанти) и ме обрулиха 160лв
(+140 за хотел на 23ките)
Онзи ден свалих 23ки, балансирах и качих 21ци на колата (не е имало монтаж/демонтаж на гуми от джанти) и ме обрулиха 160лв
(+140 за хотел на 23ките)- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Тия па хептен са се самозабравили 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Според ценоразписа на Маргел, смяната на гуми 20 цола е 52 лв.. Освен обаче ако цената не е на гума щото не пише
В дианата не мисля, че е много по различно. Ако е на гума..тогава 180 лв са добре. На Пежото са 16-ки е под 100 лв цялото нещо...даже под 80 беше май. В Дианата летните от тая година. Зимнити тия дни. Според маргелската таблиза ако е за гума цената излиза над 100 лв, а не съм плащал толкова никога. Та може би си е на комплект
В дианата не мисля, че е много по различно. Ако е на гума..тогава 180 лв са добре. На Пежото са 16-ки е под 100 лв цялото нещо...даже под 80 беше май. В Дианата летните от тая година. Зимнити тия дни. Според маргелската таблиза ако е за гума цената излиза над 100 лв, а не съм плащал толкова никога. Та може би си е на комплект
Последна промяна Моджо на 08 Окт 2025, 12:37, променена общо 1 път
Хм,хм...
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Имаш крава - ринеш ла*на е казал поета
Няма как да отидеш с кола за 300++к и да искаш да ти завъртят гумите за 50лв...по дрехите посрещат
Скоро ходих на един рожден ден и късно вечерта трябваше да купя букет цветя...спирам с джугана, слизам костюмиран, един-единствен работещ цветар на пазара Д. Петков...взимам даже 2 букета, че да изненадам и милото...пробвах да се пазаря и ме съсекоха с думите "ти виждаш ли как си облечен и каква кола караш, та се пазариш за 20лв "

Еdit" Моджо, ако гледаш този ценоразпис https://margel.info/bg/uslugi.html
Разбивката е точно на брой гума, не на комплект..всички гумаджийници са вече така...малко е объркващо ама връзват гащите
Няма как да отидеш с кола за 300++к и да искаш да ти завъртят гумите за 50лв...по дрехите посрещат
Скоро ходих на един рожден ден и късно вечерта трябваше да купя букет цветя...спирам с джугана, слизам костюмиран, един-единствен работещ цветар на пазара Д. Петков...взимам даже 2 букета, че да изненадам и милото...пробвах да се пазаря и ме съсекоха с думите "ти виждаш ли как си облечен и каква кола караш, та се пазариш за 20лв "
Еdit" Моджо, ако гледаш този ценоразпис https://margel.info/bg/uslugi.html
Разбивката е точно на брой гума, не на комплект..всички гумаджийници са вече така...малко е объркващо ама връзват гащите
Последна промяна Don_Diego на 08 Окт 2025, 12:41, променена общо 1 път
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Не знам какво имаш и ринеш, като си има ценоразпис ако щеш иди с на Мъск ракетата се тая.
Ако е на гума ок, тогава 180 е добре. Не знам, то не пише. Като ида да сложа зимните е пиша колко е излязло.
В Маргел съм сменял, ама беше заедно с купуването на нови гуми и не помня колко пари беше. Ще видя в дианата колко е за 20-ки
ПП В Сервиз з гуми Янко маринов е 28 лв на гума 20 цола
) И то е в София като гледам ..така че ...има и не толко скъпо..без да съм търсил кой знае колко...сигурно има още много такива сервизачета
EDIT 1 - в SFA e 100 лв
) за 4 гуми 20 цола без тежести. Дали само за Пежо - не знам.
Ако е на гума ок, тогава 180 е добре. Не знам, то не пише. Като ида да сложа зимните е пиша колко е излязло.
В Маргел съм сменял, ама беше заедно с купуването на нови гуми и не помня колко пари беше. Ще видя в дианата колко е за 20-ки
ПП В Сервиз з гуми Янко маринов е 28 лв на гума 20 цола
EDIT 1 - в SFA e 100 лв
Последна промяна Моджо на 08 Окт 2025, 13:10, променена общо 3 пъти
Хм,хм...
- TNT
- младши ентусиаст
-
Точно
Не съм видял ценоразпис 20-ки за Опел, 20-ки за БМВ, 20-ки за Бентли
А костюмчето понякога помага, понякога пречи.
А костюмчето понякога помага, понякога пречи.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Миналата седмица наминах до едно квартално гаражче за гърнета, генерации и такивИ ми ти работи. Да питам за катализатори да сменям на "Зила" или прави тръби ще да са...
Едно такова неугледно, ръждясало, 'де едвам се вИди от пътя - викам тука ще са ми по-човешки цените вероятно
Огледа пичът "ситуацията", и обеща да пита "негов човек" да обади цена за катализатори + цена от него за монтаж.
Звънна след малко - цената общо щяла да е "между 1800 и 2200лв"
Аз: "да, добре, ама няма да е тая цената"
Той: "то, катализаторите двата (и то само пити някакви) са ти 1400лв"
Аз: "да, бе, да, там някъде ще да са, аз от луната падам"
Намерих си аз тия въпросните "пити" за под 900лв, и то Евро5 с TUV (нищо че съм Евро4, е така да е по-сигурно
).
Та му звъннах да му кажа "да не ги мисли вече каталзаторите, а да мисли за монтаж... ако желае, разбира се"
Ако не желае, има и други, а ако няма ще хващам аргона и отивам в канала при баща ми, и без това ми хваща нещо прах тоя апарат
Бахти, нещо съвсем са почнали да не познават парите майсторчЕтата, направо са ми забавни
Едно такова неугледно, ръждясало, 'де едвам се вИди от пътя - викам тука ще са ми по-човешки цените вероятно
Огледа пичът "ситуацията", и обеща да пита "негов човек" да обади цена за катализатори + цена от него за монтаж.
Звънна след малко - цената общо щяла да е "между 1800 и 2200лв"
Аз: "да, добре, ама няма да е тая цената"
Той: "то, катализаторите двата (и то само пити някакви) са ти 1400лв"
Аз: "да, бе, да, там някъде ще да са, аз от луната падам"
Намерих си аз тия въпросните "пити" за под 900лв, и то Евро5 с TUV (нищо че съм Евро4, е така да е по-сигурно
).Та му звъннах да му кажа "да не ги мисли вече каталзаторите, а да мисли за монтаж... ако желае, разбира се"
Ако не желае, има и други, а ако няма ще хващам аргона и отивам в канала при баща ми, и без това ми хваща нещо прах тоя апарат
Бахти, нещо съвсем са почнали да не познават парите майсторчЕтата, направо са ми забавни
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Nickelback написа:...
Намерих си аз тия въпросните "пити" за под 900лв, и то Евро5 с TUV (нищо че съм Евро4, е така да е по-сигурно)...
Какво взе, че и аз трябва да го играя на е46-цата, че ми омръзна да ме гледат лошо на прегледа.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Lenco написа:Nickelback написа:...
Намерих си аз тия въпросните "пити" за под 900лв, и то Евро5 с TUV (нищо че съм Евро4, е така да е по-сигурно)...
Какво взе, че и аз трябва да го играя на е46-цата, че ми омръзна да ме гледат лошо на прегледа.
RFC - някаква полска "марка", 200 клетки, "спортни" уж
Ако не, просто ще имам едни не евтини, но пък за сметка на това и не толкова добри прости шумозаглушители
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.