СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Re: СПАМ ТЕМА
Пичове, сегашните ми слушалки вече са доста изтормозени, от които съм ултра доволен! (soundcore anker liberty 3 pro)
Скоро ще трябва да си купя нови, препоръчайте нещо много добро, или по-добро от сегашните ми слушалки, задължително тип тапи!
За сега се спрях на Sony WF-1000XM5 и Technics EAH-AZ100, готов съм и на други предложения. Най-важното е да прилягат добре на ушите и да са с ултра добро качество на звука! 90% ще се използват по време на фитнес, не ме интересува с колко микрофона са и т.н..
П.п Боклуците на Апъл не ме интересуват, въпреки че ще се използват с Айфон.
Скоро ще трябва да си купя нови, препоръчайте нещо много добро, или по-добро от сегашните ми слушалки, задължително тип тапи!
За сега се спрях на Sony WF-1000XM5 и Technics EAH-AZ100, готов съм и на други предложения. Най-важното е да прилягат добре на ушите и да са с ултра добро качество на звука! 90% ще се използват по време на фитнес, не ме интересува с колко микрофона са и т.н..
П.п Боклуците на Апъл не ме интересуват, въпреки че ще се използват с Айфон.
Последна промяна Exclusive89 на 06 Окт 2025, 22:22, променена общо 1 път
Exclusive89 написа:Пичове, сегашните ми слушалки вече са доста изтормозени, от които съм ултра доволен! (soundcore anker liberty 3 pro)
П.п Боклуците на Апъл не ме интересуват, въпреки че ще използват с Айфон.
Гледаш в грешната посока колега…
Взимаш най скъпите тапи на Сенхайзер и си ти.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Exclusive89 написа: ултра добро качество на звука! 90% ще се използват по време на фитнес, не ме интересува с колко микрофона са и т.н..
Ако искаш "ултразвук добро качество на звука", не става с безжични слушалки. Ти искаш добро качество на звука реално. Новите ерподс про са ти най-добрия вариант, колкото и да не ги искаш. Всичко останало ще е компромис.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Съгласен, ако си iPhone пробвай airpods pro 2 или 3, мисля че бая ще се изненадаш, иначе sony-то е твоя избор според мен.
Мачкат от много години в шумозаглушаването, но мислчя че новите airpods pro 3 ще ги сплескат.
Имам и доста по- ааа ууу слушалки (примерно дт 1770 про), но напоследък се усещам, че само слушам с airpods...
Мачкат от много години в шумозаглушаването, но мислчя че новите airpods pro 3 ще ги сплескат.
Имам и доста по- ааа ууу слушалки (примерно дт 1770 про), но напоследък се усещам, че само слушам с airpods...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
Spunky написа:Exclusive89 написа: ултра добро качество на звука! 90% ще се използват по време на фитнес, не ме интересува с колко микрофона са и т.н..
Ако искаш "ултразвук добро качество на звука", не става с безжични слушалки. Ти искаш добро качество на звука реално. Новите ерподс про са ти най-добрия вариант, колкото и да не ги искаш. Всичко останало ще е компромис.
Недей. Блутуут 5 бле си подържа 1.5 мбита без проблеми. Едно хубаво цд е 1.411 мбита (повечето са 700-800 килобита) и точно се вписва. Блутуут-а отдавна не е “тясното”… проблема със тапите е малката площ на диафрагмите и от там лошия риспонс в ниските. Затова като цяло тапи и супер звук не се слагат в едно изречение. Новите еърподове про са хубави за всичко. Но специално като звук за музика Сенхайзерите са по- добри.
Но всеки си има истина… да отиде някъде където може да ги чуе и да взима тия дето най го кефят.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Благодаря за насоките и отговорите
Аirpods pro 3, мога да тествам още тази седмица.
Тук има интересно сравнение между Sony и Technics.
https://www.rtings.com/headphones/tools ... 8974/88498
Чета разни статии, че Sony щели да пускат нов модел (xm6) до края годината или в началото на следващата.
Тук има интересно сравнение между Sony и Technics.
https://www.rtings.com/headphones/tools ... 8974/88498
Чета разни статии, че Sony щели да пускат нов модел (xm6) до края годината или в началото на следващата.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз пък точно за фитнеса си взех по-евтинки Soundcore , Sport X20 или нещо подобно е модела. 90 и няколко лева от алиекспрес (тука са 150+ ) - топ са
За всичко друго имам големи Сони слушалки. От тапички няма кво толкова да се иска. Да не говорим и че по мое впечатление се развалят доста. Дали щото падат повече
или нещо друго, но да ми изкарат години... само едни Beats. Я батерия ще сгъне, я ще спрат да се зареждат, я нещо друго. На жената подарих някакви Сони - не избутаха 2 години, като 90% се ползваха вкъщи. Даже видях, че си имали масов проблем с батериите.
За всичко друго имам големи Сони слушалки. От тапички няма кво толкова да се иска. Да не говорим и че по мое впечатление се развалят доста. Дали щото падат повече - Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Пуу...дай тва да ти дадем, дай онова...ма само 2 лв повече, ма само 5 лв повече...2 месеца ме изтормозиха..ти му викаш не ща нищо повече от което имам те пак. Накрая "комплемент" запазваме старите условия...ама имало телефон примоция..та се навих за още +2 лв за скорост /която не ми трябва/ ама заради телефона. A56 Zte нещо си...нищо и никакво, ама като за 20 лв екстра. Ще го подаря на майка.
Кой па изобщо ще си купи такъв телефон...даже и за 20 лв
) са ще го заредя да видим колко изкарва батерията, като няма да го ползвам ще да е много.
Кой па изобщо ще си купи такъв телефон...даже и за 20 лв
Хм,хм...
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
На баничарката сложих зимни гуми.
Казват че щяло да има още топли дни но страх лозе пази.
За първи път ще карам със Semperit
Казват че щяло да има още топли дни но страх лозе пази.
За първи път ще карам със Semperit

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Моджо написа:Пуу...дай тва да ти дадем, дай онова...ма само 2 лв повече, ма само 5 лв повече...2 месеца ме изтормозиха..ти му викаш не ща нищо повече от което имам те пак. Накрая "комплемент" запазваме старите условия...ама имало телефон примоция..та се навих за още +2 лв за скорост /която не ми трябва/ ама заради телефона. A56 Zte нещо си...нищо и никакво, ама като за 20 лв екстра. Ще го подаря на майка.
Кой па изобщо ще си купи такъв телефон...даже и за 20 лв) са ще го заредя да видим колко изкарва батерията, като няма да го ползвам ще да е много.
Погледна ли какви ще са цените на месечната такса след края на договора? На тях това им е целта! И като не ти харесат, заповядай за нов договор, който пак ще е на цени, които няма да ти харесват... Шанс, какво да правиш?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Скоро четох някъде как някакъв пич с 300 зора си прехвърлил абонаментния договор на предплатен с ваучер. Само Йетел се съгласили да го вземат на ваучер
Цъка си през апп-а къвто пакет му трябва, минути, интернет, роуминги - квото му е кеф и над 20лв на месец не е отивал, някои месеци е под 10лв
Ся минуса е, че трябва да следиш дали си заредил пакети
Иначе аз от години вероятно се оправям с под 100 минути на месец, да не кажа под 50. Интернет повече от 2-3гб ползвам само покрай почивки/екскурзии. То вкъщи съм на WiFi, в офиса на WiFi... Като ми изтече договора ще проверя пак каква е ситуацията и като нищо ще пробвам да се завъртя към предплатен. Дори в Револют като гледам еСим за интернет само, 3гб = 8лв , 5гб + 12,50лв за 30 дена, под 20лв спокойно на месец.
Иначе аз от години вероятно се оправям с под 100 минути на месец, да не кажа под 50. Интернет повече от 2-3гб ползвам само покрай почивки/екскурзии. То вкъщи съм на WiFi, в офиса на WiFi... Като ми изтече договора ще проверя пак каква е ситуацията и като нищо ще пробвам да се завъртя към предплатен. Дори в Револют като гледам еСим за интернет само, 3гб = 8лв , 5гб + 12,50лв за 30 дена, под 20лв спокойно на месец.Re: СПАМ ТЕМА
Exclusive89 написа:Чета разни статии, че Sony щели да пускат нов модел (xm6) до края годината или в началото на следващата.
И старите XM3 да вземеш, пак няма да сбъркаш. Брутални слушалки, във всяко едно отношение.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
Моя договор изтече миналия месец и мисля да го оставя безсрочен. Така или иначе не могат да ми предложат добра цена от А1. Досега бяха 26 лв, станаха 27. Вярно, падна нета от неограничен на 7 ГБ месечно и ми е леко тегаво, ама ще свикна. Загледах си доскорошното потребление и се оказа към 50 ГБ месечно, но пък и wifi не ползвах изобщо. Преди 2 години успях да се преборя таксата след изтичане на договора да се вдигне символично и сега ще го духат, никакво подписване
Освен ако не ми дадат 1:1 същите условия, иначе не.
Освен ако не ми дадат 1:1 същите условия, иначе не.The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Ще ти направят комплимент
) Всъщност ако не бях предподписал щях да плащам повече с 10-на лв (че са два договора) ама е така на инат не исках, щото комуникацията ме дразни изключително много. Първия път като се обадиха , казах да ми пратят договора а моят а1 да го разгледам и да видя дали ще го подпиша, като изрично им казах че не го искам с куриер...пратиха го, че и 6 лв искаха да си ги платя...няма с кой да се свържеш...писах жалба, почнаха да ми се обясяват че такава е процедурата...ама не ми ги фактурираха де. Ся пак..викам, девойко, качи го в а1, ще го разгледам и ще го подпиша...евентуално. Па същото..пратили го по еконт заедно с апарата. На сичко отгоре в еконтата подписваш нещо на таблета 100 пъти, ама какво подписваш никой не знае. Дори и да го прочета каквото са пратили като договор, на таблета аз не виждам какво подписвам.
Искам да си сваля стария договор от сайта да го разгледам - ХОЙ. Искам да му видя параметрите - ХОЙ... добре че си го пазя на пощата. А иначе главно ми трябва интернета и роуминга...телефонни бля бля разговори не обичам и я имам 10 минути разговори в месеца , я не
). Разните му "услуги" па хептен не ги искам...мюзиккол и подобни...
Най-ме дразни това, че ако искаш нещо да питаш, да обсъдиш..не можеш да се обадиш...те те търсят, когато на тях им е удобно...ай дейва. А това не беше така до преди 2 години примерно.
Искам да си сваля стария договор от сайта да го разгледам - ХОЙ. Искам да му видя параметрите - ХОЙ... добре че си го пазя на пощата. А иначе главно ми трябва интернета и роуминга...телефонни бля бля разговори не обичам и я имам 10 минути разговори в месеца , я не
Най-ме дразни това, че ако искаш нещо да питаш, да обсъдиш..не можеш да се обадиш...те те търсят, когато на тях им е удобно...ай дейва. А това не беше така до преди 2 години примерно.
Хм,хм...
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
На мен наскоро ми звъняха от А1 - тежко заучен скрипт, едно мазно, обяснява се, вика сигурно желаеш тази оферта и т.н. На мен ми е 27лв таксата, с една допълнителна усулуга отива към 29лв някъде. Той ми вика 32лв, почти същото било. После смъкна на 30, пак било почти същото и била топ оферта. Като ги питам каква е разликата с моя план, щото аз не му помня точните параметри - знам, че не мисля за интернет, минути, роумнинг, интернет в ЕС и т.н - нямали достъп. АМА иначе офертата била почти същата като цена. Голям праз. Даже не може да ми каже кога ми изтича договора, ама бил за предподписване. Следващия, който ми звънне от А1 ще му тегля една майна.