Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от don_gori » 27 Мар 2020, 9:14

Защо ни е статистика :dunno: Нали идеята на това масово тестване е да се изолират заразените от здравите. Сега като проверим от 1000 човека че 40 са болни и какво, ще заключим че от 5 000 000 болните са 200 000 :mhihi:
Масово по интернет и медия се изказват хора, които си нямат хал хабер или пък са прочели нещо и професора в тях се е обадил :mhihi: Аз вярвам, че единственото добро нещо при нас за момента е че генерала се оказа читав и най-важното начетен човек, който дава и предлага що годе адекватни мерки и съвети. Като гледам всички наши съседки броят се повишава доста по-бързо спрямо нас, ама айде сега пак ше кажете ние сме най-откъсаните, ок.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 27 Мар 2020, 9:17

zAcK написа:80% от бързите тестове в Чехия са дали грешен резултат. След Испания и Чехия са тотално прецакани от тези бързи тестове.
Генерал Мутафчийски се оказа най-дорият избор за ръководител на щаба, а тия дето плямпат по телезията за бързи тестове са пълни малоумници :!:

Друго си е да се наблюдава и разсъждава и да се отчитат по 20 души на ден! Ние сме богопомазани и не ни хваща нищо и някои си вярват, разни градове-държави в Европа имат в пъти повече болни от нас...
Другите с фалшивите тестове са с фалшиви болни явно и фалшиви умрели, ама болниците са задръстени и лежат по земята, а разни спортни съоръжения като ледени пързалки ги направиха във временни морги и събират труповете. :wave:

Иначе отново в чуждото канче се гледа, типично за нас.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 27 Мар 2020, 9:20

Jordana написа: Макар аз лично да не съм съгласен с теорията му за маските дето не вършат работа :mhihi:

Човек, който на първата си пресконференци започва със заяждане, а не по същество не ми го хвали! Имал капацитет...

alekangg написа: ама болниците са задръстени и лежат по земята, а разни спортни съоръжения като ледени пързалки ги направиха във временни морги и събират труповете. :wave:

Аз не съм видял Ариана да е полева болница, а ти? Или нещо някъде при нас да се запълнило! Или да има повишаване на броя на тези с респираторни проблеми! Но ти явно имаш друга инфорамция, която може да споделиш, да я имаме и ние!
Последна промяна zAcK на 27 Мар 2020, 9:55, променена общо 3 пъти
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 27 Мар 2020, 9:21

Тестовете не отхвърлят карантината , двете неща като мерки в борбата с вируса нямат нищо общо . Засега ние правим само карантина , мозъчния тръст предлага да правим и тестване . Не виждам кое тука вбеси щаба , но явно има някаква заровена томахавка . Обаче бързо ги парираха , с тоя мозъчен тръст дето им го пришиха реално им запушиха устата да не пламяпат по медиите . Годжи е доволен , мозъчния тръст е доволен и вожда е доволен че племето няма да се паникьоса заради междуособиците на старейшините :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Мар 2020, 9:25

don_gori написа:...

И според мен генерала е изненадващо адекватен. Но всички искат да блеснат и се чувстват задължени да му опонират поради някаква причина.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 27 Мар 2020, 9:25

zAcK написа:
Jordana написа: Макар аз лично да не съм съгласен с теорията му за маските дето не вършат работа :mhihi:

Човек, който на първата си пресконференци започва със заяждане, а не по същество не ми го хвали! Имал капацитет :banghead: За простотии... :banghead: Толкова за тоза Мангъзов... :banghead:

alekangg написа: ама болниците са задръстени и лежат по земята, а разни спортни съоръжения като ледени пързалки ги направиха във временни морги и събират труповете. :wave:

Аз не съм видял Ариана да е полева болница, а ти? Или нещо някъде при нас да се запълнило! Или да има повишаване на броя на тези с респираторни проблеми! Но ти явно имаш друга инфорамция, която може да споделиш, да я имаме и ние!

С две думи у нас има 200 заразени нали? И всички са спокойни, че генералът ни пази от лошото.

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 27 Мар 2020, 9:28

alekangg написа:
zAcK написа:

Човек, който на първата си пресконференци започва със заяждане, а не по същество не ми го хвали! Имал капацитет :banghead: За простотии... :banghead: Толкова за тоза Мангъзов... :banghead:

С две думи у нас има 200 заразени нали? И всички са спокойни, че генералът ни пази от лошото.

А не можеш ли сам да си отговориш, че при 40 хоспитализирани с при липса на бум на респираторните, сигурно положението не е като в Италия, Испания и т.н. :dunno: Ако не можеш, явно няма смисъл...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 27 Мар 2020, 9:32

Сигурно не е като там, ама ние сме страната с най-малко заразени в Европа-говоря като процент от населението. Е има и по-малко по света в разни страни от третия свят, Русия и др

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 27 Мар 2020, 9:34

Правете разлика между тежко болни и заразени. Тежко болните според теб ги крият в България ли?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 335i n55
Мечтае да кара: Това, което кара;)
Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j

Мнение от choio » 27 Мар 2020, 9:45

zAcK написа:

Ти познаваш ли доц. Мангъров? Аз го познавам лично, ще ти кажа няколко неща без да св заяждам от първо лице. На няколко пъти ми е оправял децата от кофти заболявания,огромен професионалист е,не е паникьор има огромен опит специално с вируси и грипове...и всякакви такива нещица,винаги ме успокоявал супер бързо за квото и да било свързано със забилявания на децата ми,в никскъв случай не търси некви медийни изяви...до колкото го познавам. Специално за скрининха с тея тестове се търсят не заразени а хора прекарали го без да са разбрали или без усложненията за това и двата теста нямат много общо,поне аз така го разбрах. Що се отнася до това, че се заяжда...той така си говори по принцип, предполагам на базата на опита си ...без лоши чуства :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 27 Мар 2020, 9:46

steeN написа:Правете разлика между тежко болни и заразени. Тежко болните според теб ги крият в България ли?
Разбир се, че говоря за заразени

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 27 Мар 2020, 9:49

choio написа: Специално за скрининха с тея тестове се търсят не заразени а хора прекарали го без да са разбрали или без усложненията за това и двата теста нямат много общо,поне аз така го разбрах.

Това вече има логика, защото тестовете за антитела са точно затова. Джордана пак пише наизуст явно.
"Пълния" тест тества за наличие на РНК-то на вируса.

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 27 Мар 2020, 9:54

choio написа:Ти познаваш ли доц. Мангъров?

Не, не го познавам. Първите ми впечатления са от медиите, когато обяснява как ще къса някой на изпит :conf:
Не може по време на пандемия, извънредно пололожение и т.н. да излизаш и да се заяждаш с колегите си.
Може и да са ми грешни впечатленията, може и да съм уцелил неподходящия момент, но това за мен не е правилно :dunno:

P.S. Наистина не го разбирам :dunno: Да всяваш недоверие в щаба за борба с пандемията в национален ефир, нещо не ми се връзва за нормално :!:
Последна промяна zAcK на 27 Мар 2020, 9:59, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 27 Мар 2020, 9:55

alekangg написа:С две думи у нас има 200 заразени нали? И всички са спокойни, че генералът ни пази от лошото.

Аз да питам по друг начин, това че някоя страна с 50М население има 6000 заразени това означава ли че няма други ? Най-важното в случая е колко са тежко болните, които имат нужда от медицинска помощ, за щастие при нас това са доста малко хора, ако заразените при нас бяха не 200 ами 20 000 както се тиражира навсякъде не мислиш ли че критичните случай щяха да са доста повече от тези 4 в момента ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 27 Мар 2020, 10:03

Кой те праща на при страните с милионно население?
Изрично казах градове държави с населени по няколко стотин хиляди - Люксембург, Монако, Андора и подобни имат повече заразени от нас..

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата