Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
Re: iOS тема
Аз имам 5S 7 месец вече нема ядове нито изтъркано нито подбито имам и 3Gs по здрава от тая машина не съм виждал 7 годишна и бачка.Единственото което съм сменил е кабела 50 кинта 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
При 5S няма проблема с лайстната, но изпуснеш ли го пак ще се подбие гадно. На 4 е метална и няма тоя яд.
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Потвърдено от днес
След сблъсък с плочките, горе-вдясно се подби бая, загуби форма, но поне дисплея е здрав и с леко наместване си влезна обратно
Не намирам нещо да не му работи, пък и късмет, че падна на ръба, не по очи. Първо изпускане му беше, за малко и последно... 

Ми брат сложи си стъклен протектор на екрана 45 лв е но съм 7 месец със него от както съм закупил телефона
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Как точно помага стъкления протектор за изкривена лайстна? Преебал си се леко, струват 3-4лв 

Спада нема нищо общо със боклуците по 5 лв който не са стъкло а анти шок протектор в повечето случай не няма да помогне на лайснста но на екрана ако падне няма да има поражение
Send from iPhone
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Айде да правя разлика между стъкло и фолио
А фолиото не струва левове, а стотинки.
Е ти стъкло за два лева и шейсет стотинки. http://www.ebay.co.uk/itm/Hot-Premium-T ... 3a9ad1ed62
Купувал съм такова и за четворката и за петицата. Четворката е вече на около 100 падания и удара в плочките това отпред е на сол, но екрана е напълно непокътнат. За шестицата взех Спиген за 70лв джам
1:1 като прозрачност и дебелина с китайската пръчка. Направо го продадох и му лепнах протектор Steinheil Ultra Crystal, щото това стъкло дори и много тънко прави бутона да е хлътнал и за мен лично е неприятно.
Спада е марка за мото/вело екипировка аксесоари и компоненти. Това, което показваш е просто китайско стъкло с първата марка, която им е дошла на ум.

Е ти стъкло за два лева и шейсет стотинки. http://www.ebay.co.uk/itm/Hot-Premium-T ... 3a9ad1ed62
Купувал съм такова и за четворката и за петицата. Четворката е вече на около 100 падания и удара в плочките това отпред е на сол, но екрана е напълно непокътнат. За шестицата взех Спиген за 70лв джам

Спада е марка за мото/вело екипировка аксесоари и компоненти. Това, което показваш е просто китайско стъкло с първата марка, която им е дошла на ум.

Немско пише че е но се прави в турция марката има и външни батерии както и да е върши ми работа вече много време важно е човек да е доволен
майка ми е със шок протектор от 5 лв ти много добре знаеш че тоя шок резист не е много добър както стъкло китайско стъкло също имаше майка ми и има разлика от лада до бмв
Send from iPhone

Send from iPhone
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Сега ако ще и титаниев протектор на екрана да му сложа- все тая. А и той си е здрав, ще преживея че ми е крив ръба на телефона, не ми се дават 100тина лв за целия панел. Първоначално и аз си го бях налепил с протектори, отпред-отзад, а-у... и след известно време ги изхвърлих. Екранът не се драска, ако се експлоатира правилно, а ако падне- фолиото няма да помогне с нищо. Такива стъклени неща не бих си сложил по телефона- вече сте споменали за ID бутона, че потъва, но и усещането от екрана тотално се губи, все едно си натискам старата нокиа
Наистина в началото се бях ентусиазирал по тия протекции, имам и пластмасов кейс (изкарах няколко дни и сега събира прах), но вече не му треперя толкова, просто гледам да не го изпускам. Освен днес, ми се получава 

- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Някой знае ли дали и през втората година от гаранцията Мтел заменят телефони?
Мисля, че първата само го осигурява това. Втората е за отстраняване на повреди, но без замяна..ако греша се извинявам, но с такова впечатление съм останал.
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
През целия срок на гаранцията се заменят. Но по-добре от Криейтив. Мтел не стават и за чеп за зеле. На мен два пъти ми отказваха замяна, която беше направена после от други фирми.
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Мога ли да отида направо в криейтив и да питам като гаранцията ми е от Мтел? 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
stocky написа:Мога ли да отида направо в криейтив и да питам като гаранцията ми е от Мтел?
Като трябваше да сменям моя им звъннах на тях първо. Накратко ми казаха при Мтелци да си ходя, щом телефона е от тях.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Мен петицата щяха да ми я сменят те, а 4-ката фо смениха от Германос въпреки че и двата са от Мтел.