Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Аз с нетърпение очаквам развръзката на случая с магистралата, но да видим дали ще я дочакам и дали тези боклуци от Нова телевизия ще покажат цялата истина като разберат каква простотия е извършило тяхното операторче! Два дни слушам невероятни простотии и се убеждавам, че наистина по-гнусно животно от българския журналист няма! Нулева обективност - 100% пристрастност. Кенефи. Лично познавам Румбата и съм убеден в правотата си. А дори и да не го познавах някак си не върви обяснението - "Аз си изпреварвам по магистралата и ме застигат две коли с мутри и ме отбиват в аварийната и после бой!" Е как бе байчо, как стават тия работи бе олигофрен?! Пу...
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Е са, ако имаше една каска с видеорегистратор, всичко щеше да е ясно
Иначе и аз не се връзвам на версията, че докато се прибирал в лентата, натиснал леко спирачката да отбие от скоростта. По-скоро им е направил brake check.

Иначе и аз не се връзвам на версията, че докато се прибирал в лентата, натиснал леко спирачката да отбие от скоростта. По-скоро им е направил brake check.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Тия пернишките... голфа си беше с доста превишена скорост. А този възрастния, не мога да си обясня каква маневра се опитваше да направи, защото въобще не беше в лентата за ляв завой. За мен и двамата си го диреха, но 23-годишният трябва да получи сериозно наказание и цял живот да работи и плаща кръвнина.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Днес слушах по радиото как някакви се обърнали на магистралата и после като излезнали от колата и стояли на платното, друг ги прегазил. Толкова малоумно нещо просто не вярвах, че може да се случи. В интерес на истината и аз съм правил една огромна глупост като бях на 20. Тогава в България много се търсеха стари гуми джанти от Европата и понеже там хората яко ги изхвърляха, ние тираджиите ги мъкнехме насам. Та намерих веднъж в една гумаджийница четири гуми с джанти от Бмв, железни джанти. Явно италианеца си беше купил ляти и тези отиваха за боклука. Прибрах ги аз, гумаджиите само ме изгледаха, че им ровя из боклуците и вътрешно се зарадваха, че няма те да ги носят на боклука. Аз, тъпото момченце, ги вързах с един колан под ремаркето през централния отвор и си тръгнах. След 20-30-50 км, подострените ръбове срязаха колана, четирите напомпани гуми с джанти хвръкнаха изпод ремаркето, счупиха ми спирачния кран "пълно/празно", едната се шибна в сенника на една пътна помощ, а другите изпитаха способностите на останалите шофьори. Аз спрях на няколко километра по натам на касите за плащане на магистралата, махнах остатъка от колана и след малко долетя пътната помощ със счупен сенник и пукнато предно стъкло, шофьорът беше напълно спокоен, викна полиция, полицаите напълно ми повярваха, че гумите са били на пътя и аз съм ги настъпил и затова са се разхвърчали, казаха ми да си оправя крана и да внимавам, да си гледам за боклуци по пътя и ме изпроводиха. Не повярвах, че ми се размина толкова лесно, но ми беше страшна обица на ухото.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
момчето е от Враца... жалко за него и човека от поддръжката...
момичето е добре
аз също съм спирал на магистралата в аварийното, но хич не се чувствах спокоен и постоянно настоявах да тръгваме...
п.с. Бог да ги прости
момичето е добре
аз също съм спирал на магистралата в аварийното, но хич не се чувствах спокоен и постоянно настоявах да тръгваме...
п.с. Бог да ги прости

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Малко е шибана тая история с хората от Мездра, поне така разбрах(булката и тъща са от там били) , ама жена му ..мъка е, ама при полжение, че точно преди малко са били на таван в канфката...и ги връхлита друг, да казва карат като ненормални....???.. по-скоро ..квото ти е писано ти е писано.
Пак да повторим, утре има акция за скорост, на враца с 62 пускат фишове..служебни. Нема да се учудя ако не пуснат и за 55км..се пак 15лв.

Мордехай написа:Тия пернишките... голфа си беше с доста превишена скорост. А този възрастния, не мога да си обясня каква маневра се опитваше да направи, защото въобще не беше в лентата за ляв завой. За мен и двамата си го диреха, но 23-годишният трябва да получи сериозно наказание и цял живот да работи и плаща кръвнина.
Според мен човечеца с пасата е направил опит да избегне удара, за съжаление в грешната посока. Няма логика да започне да завива наляво от това място.
Последните дни показаха, че на нас война не ни трябва, че да се затрием сами по пътя. Толкова много безсмъртни има по пътя, че направо е страшно.
Полицията и журналистите трябва да дават повече гласност за причините за тези катастрофи. Да престанат само с несъобразената скорост да оправдават всичко. С хората от Мездра най-вероятно всичко става заради аквапланинг,
който в комбинация с висока скорост и лоша преценка на шофьорите е довел до трагедията. И точно тук е момента да обяснят публично подценяването на дъжда при амортизираната ни пътна мрежа до какво може да доведе.
Белким някой се замисли следващия път като кара на дъжд с над 100 км/ч.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
E34 написа:Аз с нетърпение очаквам развръзката на случая с магистралата, но да видим дали ще я дочакам и дали тези боклуци от Нова телевизия ще покажат цялата истина като разберат каква простотия е извършило тяхното операторче! Два дни слушам невероятни простотии и се убеждавам, че наистина по-гнусно животно от българския журналист няма! Нулева обективност - 100% пристрастност. Кенефи. Лично познавам Румбата и съм убеден в правотата си. А дори и да не го познавах някак си не върви обяснението - "Аз си изпреварвам по магистралата и ме застигат две коли с мутри и ме отбиват в аварийната и после бой!" Е как бе байчо, как стават тия работи бе олигофрен?! Пу...
Дори тия от нова да са виновни, другите нямат право да запушват магистралата и да ги бият. Иначе засече те някой, той е виновен, слизаш и го пребиваш. Къде ще му излезе края...

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
blackgod написа:Полицията и журналистите трябва да дават повече гласност за причините за тези катастрофи. Да престанат само с несъобразената скорост да оправдават всичко. С хората от Мездра най-вероятно всичко става заради аквапланинг,
който в комбинация с висока скорост и лоша преценка на шофьорите е довел до трагедията. И точно тук е момента да обяснят публично подценяването на дъжда при амортизираната ни пътна мрежа до какво може да доведе.
Белким някой се замисли следващия път като кара на дъжд с над 100 км/ч.
Едва ли е аквапланинг... Минах от там скоро след катастрофата - магистралата беше суха.
По-скоро е било заради състезателите, дето карат като във Ф1...
Малко преди катастрофата ме задмина от дясно някакъв бял пасат комби. Бяхме две колони - едната в дясната лента с около 100, друга в лявата с колко 120-130. Тоя цървул с пасата изпреварваше от дясно и през аварийната лента, шареше като пиян по платното със 140-150... И точно след един от завоите задръстване заради катастрофата - чист късмет, че и тоя лайнар с пасата не се наши в някой спрял

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Гледах репортажа с жената на загиналия шофьор, и тя каза че локва в коловозите на дясната лента ги е завъртяла.
Последна промяна blackgod на 19 Апр 2017, 10:15, променена общо 1 път
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
blackgod написа:Гледах репортажа с жената на загиналия шофьор, и тя каза че локва в коловозите на дясната лента ги е забъртяла.
В коловозите може и да е имало локва, доколкото знам катастрофата е станала около 9:00. Но лявата лента беше суха като минах към 11:00.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
E34 написа:Аз с нетърпение очаквам развръзката на случая с магистралата, но да видим дали ще я дочакам и дали тези боклуци от Нова телевизия ще покажат цялата истина като разберат каква простотия е извършило тяхното операторче! Два дни слушам невероятни простотии и се убеждавам, че наистина по-гнусно животно от българския журналист няма! Нулева обективност - 100% пристрастност. Кенефи. Лично познавам Румбата и съм убеден в правотата си. А дори и да не го познавах някак си не върви обяснението - "Аз си изпреварвам по магистралата и ме застигат две коли с мутри и ме отбиват в аварийната и после бой!" Е как бе байчо, как стават тия работи бе олигофрен?! Пу...
Че се крие нещо, се крие,но какво ли????
Случката си има предистория, но едва ли ще лъсне.
А на скапаната журналя винаги има е късно, и винаги има е малко!!!!!
Измет долна.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
wladio написа:А на скапаната журналя винаги има е късно, и винаги има е малко!!!!!
Измет долна.
Каква е тая злоба към журналистите не разбирам...

При положение, че в милата родина, именно те вършат половината работа на полиция и прокуратура...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
adovet написа:Хаос написа:На видеото горе малко не си личи, но ниско прелитащия пернишки кенеф , тоест голф , изпреварва през насрещното и водача на другия автомобил вижда как срещу него лети кенеф на колела и се опитва да избегне сблъсъка.
Видача на подвижния нужник едвам се прибира в неговата си лента и съответно удар с другия.
Там няма къде да направи ляв завой освен в тревата и дървото...
В грешка си. Точно там има лента за завой на ляво, просто този с пасата си е мислел че ще мине. Има и видимост от близо половин км. сигурно. Иначе голфа си кара точно в неговата лента и не изпреварва в насрещното, а е заобиколил преди това спящ полицай, но пак си е в неговото платно
И аз си мислех така, но като прочетох мнението на Хаос се загледах във видеото и е точно така. Малоумника с голфа, се прибира в последния момент, вижда се на видеото как завива на дясно, а тоя с Пасата като го е видял как лети срещу него се е шашнал явно (възрастен човек е бил), че няма да успее и навива ляв да избегне удара. Като гледам тия новини със скорошните инциденти лошо ми става, може от нищото човек да си замине в тая държава, само от простотията на околните.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
wladio написа:E34 написа:Аз с нетърпение очаквам развръзката на случая с магистралата, но да видим дали ще я дочакам и дали тези боклуци от Нова телевизия ще покажат цялата истина като разберат каква простотия е извършило тяхното операторче! Два дни слушам невероятни простотии и се убеждавам, че наистина по-гнусно животно от българския журналист няма! Нулева обективност - 100% пристрастност. Кенефи. Лично познавам Румбата и съм убеден в правотата си. А дори и да не го познавах някак си не върви обяснението - "Аз си изпреварвам по магистралата и ме застигат две коли с мутри и ме отбиват в аварийната и после бой!" Е как бе байчо, как стават тия работи бе олигофрен?! Пу...
Че се крие нещо, се крие,но какво ли????
Случката си има предистория, но едва ли ще лъсне.
А на скапаната журналя винаги има е късно, и винаги има е малко!!!!!
Измет долна.
Аз не знам за скапаните журналя, кво се крие, но тука по принцип доста се прокламира тоя тип дървене, "непускане", "чукване на спирачки" и тн. ...
Та внимавайте, колеги, че за едната чест на пътя си еб@ло фестивала ...
Отделно много ми е интересно с какво биха могли да заслужат изобщо да ги спрат на магистралата да ги бият?
Дори и умишлено да са ги предизвикали или нещо, тия бабанките нещо са си в правото да пребият всеки, който им каже копче ли?

Бахти мутрафонската история нещастна

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...