Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Re: Киномания

Мнение от ((:BuKcu:)) » 16 Мар 2014, 11:03

Need for speed e задължително за гледане! Доста по-добър от последния Бързи и яростни, има много екшън, много емоции и разбира се хубави коли.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 16 Мар 2014, 13:57

((:BuKcu:)) написа:Need for speed e задължително за гледане! Доста по-добър от последния Бързи и яростни, има много екшън, много емоции и разбира се хубави коли.

тъкмо да питам, дали си заслужава 50те лева за кино :ok:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Мар 2014, 16:32

Абе какви 50 лева и ти, на 4дх ли ще го гледаш? :mhihi:
Не се занимавай с глупости, отивай на едно обикновено кино, тъкмо ще имаш повече шанс да се концентрираш върху филма. Иначе ще има да ти пускат тоци, да те друсат, то бахти изнасилването с тия корита. :mhihi:
В четвъртъците даже може да хванеш намалената прожекция. :mhihi:
Както писах и назад, на главният артист от филма щели да му дават ролята на Пол Уокър в следващата част от сагата "Междугалактически рацери с ултимативни оръжия". :mhihi: Редно беше въпросната поредица да свърши с Пол Уокър поради ред причини, а смъртта му дойде като бонус за извинение да го направят, понеже вече само развалят нещата. Трябваше да си се впуснат в някой нов проект, но ето, че други не ги чакаха и си направиха Нийд Фор Спийд. Сега само трябва някой да пусне и Гран Туризмо. :ok:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 16 Мар 2014, 17:43

BMW Power ACM написа:Абе какви 50 лева и ти, на 4дх ли ще го гледаш? :mhihi:
Не се занимавай с глупости, отивай на едно обикновено кино, тъкмо ще имаш повече шанс да се концентрираш върху филма. Иначе ще има да ти пускат тоци, да те друсат, то бахти изнасилването с тия корита. :mhihi:
В четвъртъците даже може да хванеш намалената прожекция. :mhihi:
Както писах и назад, на главният артист от филма щели да му дават ролята на Пол Уокър в следващата част от сагата "Междугалактически рацери с ултимативни оръжия". :mhihi: Редно беше въпросната поредица да свърши с Пол Уокър поради ред причини, а смъртта му дойде като бонус за извинение да го направят, понеже вече само развалят нещата. Трябваше да си се впуснат в някой нов проект, но ето, че други не ги чакаха и си направиха Нийд Фор Спийд. Сега само трябва някой да пусне и Гран Туризмо. :ok:

За друго освен 4Х или 3Д пари не давам . Билета е 15 лева - 2х15 + бира и пуканки = 50 леа :lol:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Мар 2014, 17:47

Аз пък в 3д-то не намирам особено голям смисъл, дори е дразнещо когато е със субтитри защото те са долу под носа ти, а филма е някъде там напред. На всичко отгоре тормози очите, а самите ефекти за твърде малко. На 3д бих гледал само филми като "Трон" примерно. Но такива обикновени където в целия филм 3д ефекта ще е само някой докосващ носа ти пистолет или сабя...не мерси. Само се развалят филмите така. Те затова и спряха доста от големите прожекции без куп анимирани неща вътре да ги пускат на 3д.
2д-то си е класика. :yes:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 16 Мар 2014, 18:04

acho.rs написа:
((:BuKcu:)) написа:Need for speed e задължително за гледане! Доста по-добър от последния Бързи и яростни, има много екшън, много емоции и разбира се хубави коли.

Заслужава си на 100%! :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 16 Мар 2014, 18:27

BMW Power ACM написа:Аз пък в 3д-то не намирам особено голям смисъл,

и кво па като не намираш :mhihi:
((:BuKcu:)) написа:
acho.rs написа:

Ще чакам да минат 1-2 седмици, малко да се успокоят децата и ще се ходи на късна прожекция , белкем фенбойчетата са по-малко .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 16 Мар 2014, 18:36

acho.rs написа:
BMW Power ACM написа:Аз пък в 3д-то не намирам особено голям смисъл,

и кво па като не намираш :mhihi:
((:BuKcu:)) написа:
acho.rs написа:

Ще чакам да минат 1-2 седмици, малко да се успокоят децата и ще се ходи на късна прожекция , белкем фенбойчетата са по-малко .

Аз вчера бях на що-годе късна прожекция (19,50), децата липсваха, въпреки че беше пълна залата :) Ако ходиш през седмицата, може да е по-спокойно.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 20 Мар 2014, 1:52

enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 23 Мар 2014, 21:32

Аз също адски се изкефих на NFS филма! Преди да го гледам бях супер скептично настроен и мислех, че ще е някаква пълна пародия по играта. Но бях опроверган доволно :D Всъщност аз съм пристрастен и вероятно това е замъглило възприятията ми :mhihi: Така като се замисля не съм гледал друг филм, в който така сериозно да е застъпен звука на добрия стар (и не дотам стар) веосмак и неговата красота :ok: Имаше сериозни драматични моменти, весели майтапи и от всичко по-малко и за всеки :) Въобще сюжета вървеше доста непредвидимо на моменти, а и устатата мацка си я биваше :ok:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 24 Мар 2014, 23:37

.
Последна промяна doomy525 на 25 Мар 2014, 12:39, променена общо 1 път
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 25 Мар 2014, 11:46

BMW Power ACM написа:Както писах и назад, на главният артист от филма щели да му дават ролята на Пол Уокър в следващата част от сагата "Междугалактически рацери с ултимативни оръжия". :mhihi: Редно беше въпросната поредица да свърши с Пол Уокър поради ред причини, а смъртта му дойде като бонус за извинение да го направят, понеже вече само развалят нещата. :

Абе май искат да го направят пак с Пол Уокър.. http://topgear.bg/?go=article&p=detail& ... cleId=5354

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 25 Мар 2014, 13:12

Аз пък от Need for Speed не съм много доволен :mhihi: Очаквах доста повече, а ми приличаше на поредната холивудска боза, която със сигурност няма да се запомни дълго, както примерно бяха първите бързи и яростни.

П.С.: На 4dx го гледах.
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 25 Мар 2014, 13:18

Rainbow написа: която със сигурност няма да се запомни дълго, както примерно бяха първите бързи и яростни.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 30 Мар 2014, 6:38

Днес мисля да гледам НОЙ ще пиша отзиви
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата