Земеделска тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Земеделска тема

Мнение от enigma » 23 Апр 2026, 23:29

Всъщност излъгах, имам и една голяма ливада около 16 декара, която я кося с трактора :ok:
Навремето в БГ също съм косил с коса лятото, ама това ми идва много вече :mhihi:

IMG_5787.jpeg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 25 Апр 2026, 17:23

Съвременен вариант на

Изображение
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: RX350 awd / E450 all terrain

Мнение от peshehodetz » 28 Апр 2026, 16:21

enigma написа:Не се занимавай с глупости, косенето е много добро упражнение :ok:

На мен и пари да ми предлагат - няма да дам на никой да ми коси тревата :mhihi:

Това е защото не живееш в Тексас. Като те удари жегата и влагата няма и да си помислиш за косена. Аз лично не съм косил трева от лятото на 2006. Мексиканците я вършат тази работа перфектно (почти ) за без пари.
keep walking

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 28 Апр 2026, 18:15

Е, живял съм в Каролините и Джорджия - свиква се. Рано сутрин или вечер - до 90 градуса с влага не ми е проблем. Косенето ми е последната грижа там всъщност - най-голямата мъка ми е карането на мотор по такива места - ама затова и не съм там. :lol:

Виж в Канада ако живея няма да си помисля за косене, или каквото и да е друго навън като е замръзнало всичко :mrgreen:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 29 Апр 2026, 0:57

enigma написа:Е, живял съм в Каролините и Джорджия - свиква се. Рано сутрин или вечер - до 90 градуса с влага не ми е проблем. Косенето ми е последната грижа там всъщност - най-голямата мъка ми е карането на мотор по такива места - ама затова и не съм там. :lol:

Виж в Канада ако живея няма да си помисля за косене, или каквото и да е друго навън като е замръзнало всичко :mrgreen:

А какво ще правиш през другите два месеца от годината?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 29 Апр 2026, 1:27

Не знам, има си чар ама ... не са за мен такива екстремни климати.
2 седмици ако не мога да излезна с мотора все едно са ми отрязани крилцата :lol:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 29 Апр 2026, 10:09

enigma написа:Не знам, има си чар ама ... не са за мен такива екстремни климати.
2 седмици ако не мога да излезна с мотора все едно са ми отрязани крилцата :lol:

Ти караш кавазаки, той бута роторен снегорин, дръжките изглеждат еднакви. :mhihi:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 29 Апр 2026, 18:04

Верно, може и на снегорина да боднеш едно екранче с ПОВ видеа от мотора като на пелотоните, да си представяш, че караш някъде на топло :ok:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

Предишна

Назад към Извън Темата