Бъдещето на ЕС?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

...

армия, полиция и съд
10
29%
редуциране до зона за свободна търговия
11
32%
повече от а, п и с
8
24%
няма бъдеще (след като се изгорят пейките)
5
15%

Общо гласове : 34
младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Бъдещето на ЕС?

Мнение от TNT » 16 Апр 2025, 15:43

Вучич ще отиде на парата според мен и нещата в Сърбия ще станат още по-грозни.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 16 Апр 2025, 17:41

Демокрация баце :mhihi:
Аз , когато казвам, че комсомола си е същият, само доктрината е (същата) друга!
Ей ги комсомолците, кривата линия на партията е най-правата линия и направо се просълзяват , като чуят поредната тъпотия от хардлайнерите на ЕС.
Как ви липсва комунизъма и партията любима , ама вече всичко си дойде на мястото последните глупости.
Имаме си пак враг, имаме си контрол, имаме си еднолични вождове, имаме си и народен съд и съответно наказания на политическа основа.
Имаме си и верни на партията и такива, които са врагове на партията, който ще бъдат наказани и натирени!
Евала на еволюцията и в обществото и в ума :mhihi:
Дето се казва, пълен разпад , сега очаквам да почне и клеветничеството на ниско, съседско ниво.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 16 Апр 2025, 17:47

TNT написа:Вучич ще отиде на парата според мен и нещата в Сърбия ще станат още по-грозни.
Имаш предвид, че му пазят апартамент във входа на Асад ли?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Апр 2025, 18:58

:mhihi: С Виктор ще играят 3-5-8. :mhihi:

Димитров, остави сега тези базици, защо партията обаче? Мен(и едва ли само мен)не ме интересува коя е партията, стига да следва някакви що годе идеи на демокрация. Ясно ми е, че ще крадат, нареждат, ограничават каквото могат ако е в тяхна полза, все ще е за наша сметка и т.н. безкрай неща, които светуват много от преди съветското присъствие в България, много от преди Маркс и Енгелс да речем, много от преди Римската империя ако щеш. Вероятно съществуват откакто има общество. Не сме открили топлата вода, че едни хора отгоре командват тези отдолу, а богатите си ги поставят да им служат. Просто в последните години има много информация по света заради интернет, а и пропастта бедни и богати става все по-голяма. Толкова голяма, че в един момент може пак да почнат да реват хората за комунизъм. Днешните либерали много бързо могат да станат комунисти, както много комунисти станаха демократи, нали така? И на мен ми липсват много от хубавите неща на соца, ама дай да не се залъгваме, той се срина защото дългосрочно не ставаха нещата. Какво да направим. И аз искам безброй лекари и зъболекар във всяко училище, във всяко село, ядат ми се само истински меса и децата да са спокойни навън, да има още куп безплатни неща, ама тази сметка в един момент пак я плащаме ние.

Ти какво би предложил като твой идеален политически модел? Как да стане хем да вкарваш престъпника в затвора, хем да няма невинни в този затвор? Някаква смеска между демокрация и комунизъм ли? Да, ама как? Аз не знам, затова питам.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 16 Апр 2025, 22:40

:mhihi: Сега там, скоро и тук. Новинки от клуба на неудачниците: https://www.humanite.fr/societe/inegali ... its-dhygie

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 17 Апр 2025, 7:30

Top Gun Maverick написа:
Димитров, остави сега тези базици, защо партията обаче? Мен(и едва ли само мен)не ме интересува коя е партията, стига да следва някакви що годе идеи на демокрация. Ясно ми е, че ще крадат, нареждат, ограничават каквото могат ако е в тяхна полза, все ще е за наша сметка и т.н. безкрай неща, които светуват много от преди съветското присъствие в България, много от преди Маркс и Енгелс да речем, много от преди Римската империя ако щеш. Вероятно съществуват откакто има общество. Не сме открили топлата вода, че едни хора отгоре командват тези отдолу, а богатите си ги поставят да им служат. Просто в последните години има много информация по света заради интернет, а и пропастта бедни и богати става все по-голяма. Толкова голяма, че в един момент може пак да почнат да реват хората за комунизъм. Днешните либерали много бързо могат да станат комунисти, както много комунисти станаха демократи, нали така? И на мен ми липсват много от хубавите неща на соца, ама дай да не се залъгваме, той се срина защото дългосрочно не ставаха нещата. Какво да направим. И аз искам безброй лекари и зъболекар във всяко училище, във всяко село, ядат ми се само истински меса и децата да са спокойни навън, да има още куп безплатни неща, ама тази сметка в един момент пак я плащаме ние.

Ти какво би предложил като твой идеален политически модел? Как да стане хем да вкарваш престъпника в затвора, хем да няма невинни в този затвор? Някаква смеска между демокрация и комунизъм ли? Да, ама как? Аз не знам, затова питам.

Как така бъзици пич?
Кое не е така?
Не казвам, че ти липсват фундаменталните знания за това, какво е демокрация. какво е комунизъм и още неща.
За съжаление мога да кажа, че мненията ти са на същата монета, само че гърба и, каквато беше соца от едната страна.
Същите неща, които се разпространяваха в соца!
Просто се търси господар, страх и посока на страха!
Явно тази формула си върви с модерното общество.
Свободно общество, без страх, без враг, без конфликт е мислещо и неуправляемо общество!
Неуправляемо в смисъл индоктринацията не вирее, хората се обръщат към добрият живот и искат да имат по-голям избор.
Общество в страх, посочен враг, мобилизация в тази цел е лесно за контрол и отхвърляне на тези, които се противопоставят.
Създава се "тълпа"!
И другите ти крайни мнения говорят за тотална индоктринацията , без да си запознат по същество с всички аспекти на нещата.
Но пък, след , като ти харесва да си част от тълпата, това е пак избор :mhihi:

След 1990 година нещата си бяха тръгнали перфектно, и когато влязохме в ЕС , където още не бяха така агресивни и направо отмъстителни лели на власт, света беше перфектен!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 17 Апр 2025, 7:52

Забравяте че палиха взривяваха и чупеха от ден първи като свалиха Живков . Мир и спокойствие не е имало никога в тая държава . От както влезе България в Юропата седесарските хунвейбини на прехода ги реинкарнираха в нова опаковка . Пак почнаха да се роят около власта маргинални агитки от лумпени . Последните 3-4 години от както се разръчка света обаче си намериха класовия враг който им липсваше и заработват яко бонус точки . Сега всеки ден всеки час навсякъде има матриял ... :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Апр 2025, 9:22

Вчера отбелязахме 100 години от най-големия терористичен акт в България, извършен от комунистите. Да не говорим, че допреди 30 години някъде беше сред най-големите в света, за тези разрушения нещо да кажем?
Нещо не виждам да се отбелязва в темата за годишнините.
Ама иначе си прав, много мизерия имаше 90-те, безнаказаност и т.н.
Според Димитров тогава сме вървели перфектно, а 2007-ма всичко се скапва. Странно, пак съм грешка. Аз мислех, че 90-те всичко разграбиха и мутрите ги приключиха някъде странно как до 2007-ма точно, понеже никой не ги искаше в Европа.

Въображаем враг? Аз враг не виждам да имаме, просто една империя има, която държи да прави каквото си иска, но за нейно нещастие вече не е каквато беше преди 50 години. Ние просто се дистанцираме от нея. Не им искаме... нищото за сметка на други неща. Ако след време държат да ни продават нещо на изгодни условия, ще се разберем. Дай да видим какво ще стане като спрат войната.
Не ми каза само алтернативата на това сегашното и несъвършеното каква е?

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 17 Апр 2025, 9:25

Top Gun Maverick написа: мутрите ги приключиха някъде странно как до 2007-ма точно, понеже никой не ги искаше в Европа.

Нищо не са приключили, само им озакониха бизнесите и вече всичко им е редовно :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 17 Апр 2025, 9:30

Don_Diego написа:
Top Gun Maverick написа: мутрите ги приключиха някъде странно как до 2007-ма точно, понеже никой не ги искаше в Европа.

Нищо не са приключили, само им озакониха бизнесите и вече всичко им е редовно :bchug:

Точно, като се започне и с най-големите три буквени, които са на топ ниво и сега, ама за тях никога и никой не говори за тези 25-30 години.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Апр 2025, 10:04

Под приключихме имам предвид с тормоза над обикновените хора както беше, плюс да си врат носа абсолютно навсякъде. За другото много ясно, че са си тук, вие да не очаквате капитала им да изчезне? :shock:
От трибуквените само ТИМ остана, другите отдавна се разцепиха на 1000 части и всеки за себе си, плюс разни местни фракции. От ЕС искаха като дойде чужденец в София да не се чуди ще го свалят ли на някой светофар от колата и айде който от където.
Няма как капитала на организираната престъпност да вирее в САЩ и навсякъде по света, а тук да е оазис. По един или друг начин се обвързват с властта и виреят, стига да не закачат по фрапиращи начини обикновените хора. Това е начин да държиш организираната престъпност под контрол, иначе става както тука при нас 90-те. Отиваш до София и спокойно може по пътя да те ограбят, да ти вземат колата, продаваш нещо на някаква барака, идват за рекет и т.н.
Точно ЕС наложи махането на тези неща, а Боко като главен секретар както беше от тях, изведнъж взе да им помага да се избиват. Първо ги насъскваха едни срещу други, после директно ги премахваха, накрая които останаха разбраха, че или се пенсионират, или вече спазват много повече правила и ограничения. Нещата откъм престъпност(освен битовата от някои наркомани или мангали) са рай сравнимо с преди влизането в ЕС. Пътищата също. Който казва друго, явно е забравил много от онези години или не е живял по това време.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 17 Апр 2025, 10:15

Така де, ама за тея три буквените, я виж колко информация има и колко снимки в нета.
Ще ти помогна, има една снимка която е единствена за тези 25 години, няма нищо! Дали е случайно, хем са трима и държат 50% от нещата в Бг и Боко им ходеше на два пъти на седмица да си говорят..
За всякакви други има тонове информация, снимки и пр, за тях нищо, нула.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Апр 2025, 13:29

Така е, така е, те реално така и стартираха, тихо. Барети иначе, това онова пак служби, нищо общо с ВИС и СИК. Стояха си там във Варната и региона като даже деляха неща с другите две. Но в един момент другите понеже се самозабравиха и ги знаеше цяла Европа, трябваше да се изядат една друга, а остатъците вече споменахме, самички или тихи. В този момент обаче тези тримата натрупвайки огромни капитали от каквито неща се сетиш(даже и зърно, кой знае колко от протестиращите да техни клоуни)беше нормално да плъзнат навсякъде като честни бизнесмени. :mhihi: Армеец, М кар са само едни от нещата, които са всеизвестни. Що хотели и неща...ама така е, другите мутрееха под прожекторите, нямаха и медийно затъмнение, а на тези вече не им трябва даже защото са просто бизнесмени.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 17 Апр 2025, 15:34

Top Gun Maverick написа:Вчера отбелязахме 100 години от най-големия терористичен акт в България, извършен от комунистите. Да не говорим, че допреди 30 години някъде беше сред най-големите в света, за тези разрушения нещо да кажем?
Ама иначе си прав, много мизерия имаше 90-те, безнаказаност и т.н.
Според Димитров тогава сме вървели перфектно, а 2007-ма всичко се скапва. Странно, пак съм грешка. Аз мислех, че 90-те всичко разграбиха и мутрите ги приключиха някъде странно как до 2007-ма точно, понеже никой не ги искаше в Европа.

Въображаем враг? Аз враг не виждам да имаме, просто една империя има, която държи да прави каквото си иска, но за нейно нещастие вече не е каквато беше преди 50 години. Ние просто се дистанцираме от нея. Не им искаме... нищото за сметка на други неща. Ако след време държат да ни продават нещо на изгодни условия, ще се разберем. Дай да видим какво ще стане като спрат войната.
Не ми каза само алтернативата на това сегашното и несъвършеното каква е?

Ти не си на ред, честно ти казвам! :mhihi:
Точно обратното казах, че след 1990 година нещата тръгнаха, а 2007 , когато влязохме в ЕС беше супер....
Сега вече съм сигурен, че ти просто не може да разбереш за какво става въпрос :mhihi:
Но!
Един мислител е казал:
"Трябва да разбереш, че има неща , които не може да разбереш"
Ако ме разбра (съмнявам се) :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 17 Апр 2025, 17:34

Вчера отбелязахме 100 години от най-големия терористичен акт в България, извършен от комунистите. Да не говорим, че допреди 30 години някъде беше сред най-големите в света, за тези разрушения нещо да кажем?
Атентата е организиран и извършен заедно от комунисти и земеделци . Като отмъщение за погромите и жертвите от 1923г след 9то юнския преврат и септемврийското въстание. Очевидно е варварски акт на насилие в който има много загинали които нямат пряка вина , но това са реалиите на ония години . Убийствата зверствата и жестокостите срещу политическите противници са ежедневие в царство България . Не можеш да вадиш подобни събития от контекста на епохата историята в която се случват тия неща .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата