Успехи на българският спорт!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Успехи на българският спорт!

Мнение от n.metodiev » 14 Юли 2025, 21:01

Колеги, много по старши и активни от мен, няма ли да се засрамите? Вчера наши спортисти са се окиличи със злато, а вир нищо не казвате в тази тема.

От мен голямо браво с пожелания за още много успехи на Иван Иванов за титлата от турнира в Уимбилдън, на волейболистските за световната титла и за постиженията в леката атлетика.

Изпратено от моят MNA-LX9 с помощта на Tapatalk

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 14 Юли 2025, 21:05

n.metodiev написа:От мен голямо браво с пожелания за още много успехи на Иван Иванов за титлата от турнира в Уимбилдън

От няколко месеца го следя този младеж, когато мога да открия из Интернет къде да го гледам, с всеки мач става все по-добър :bchug:

А на Уимбълдън направо не издържа! Спечели го без загубен сет! :bowdown:
Да не говорим, че е на 16 години и май е най-младият тенисист, който е печелил Уимбълдън при младежите до 18 години :bowdown:

Най-якото е, че има пълна стипендия за академията на Надал, ама вероятно след представянето му на Ролан Гарос и Уимбълдън, ще има доста спонсори на опашка :ok: :bchug:

А, да! Иван е член на Клуб 2018, Клуб 2019, Клуб 2020, Клуб 2021, Клуб 2022 и Клуб 2023 "Успелите деца на България" на Фондация “Димитър Бербатов“.
Четирикратен Лауреат на Голямата награда - за 2018-а, 2019-а, 2021-ва и 2022-ра г. :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от n.metodiev » 14 Юли 2025, 22:16

zAcK написа:
n.metodiev написа:От мен голямо браво с пожелания за още много успехи на Иван Иванов за титлата от турнира в Уимбилдън

От няколко месеца го следя този младеж, когато мога да открия из Интернет къде да го гледам, с всеки мач става все по-добър :bchug:

А на Уимбълдън направо не издържа! Спечели го без загубен сет! :bowdown:
Да не говорим, че е на 16 години и май е най-младият тенисист, който е печелил Уимбълдън при младежите до 18 години :bowdown:

Най-якото е, че има пълна стипендия за академията на Надал, ама вероятно след представянето му на Ролан Гарос и Уимбълдън, ще има доста спонсори на опашка :ok: :bchug:

А, да! Иван е член на Клуб 2018, Клуб 2019, Клуб 2020, Клуб 2021, Клуб 2022 и Клуб 2023 "Успелите деца на България" на Фондация “Димитър Бербатов“.
Четирикратен Лауреат на Голямата награда - за 2018-а, 2019-а, 2021-ва и 2022-ра г. :bchug:
Направо ме е срам, че не знаем толко неща за него. Благодаря ти, че ми даде тази информация.

Жалкото, е че почти май не отразиха неговия успех.
За волейболистлите отделиха срамно малко време.

После да се зачуди човек как да се стимулират и вдъхновяват децата...

Изпратено от моят MNA-LX9 с помощта на Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 15 Юли 2025, 6:02

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

А имаме и още един полуфиналист при юношите на Уимбълдън :yes: За малко се разминахме с български финал :yes:

Предишна

Назад към Извън Темата