Успехи на българският спорт!
Модератор: Общи модератори
- n.metodiev
- Потребител
-
Re: Успехи на българският спорт!
Колеги, много по старши и активни от мен, няма ли да се засрамите? Вчера наши спортисти са се окиличи със злато, а вир нищо не казвате в тази тема.
От мен голямо браво с пожелания за още много успехи на Иван Иванов за титлата от турнира в Уимбилдън, на волейболистските за световната титла и за постиженията в леката атлетика.
Изпратено от моят MNA-LX9 с помощта на Tapatalk
От мен голямо браво с пожелания за още много успехи на Иван Иванов за титлата от турнира в Уимбилдън, на волейболистските за световната титла и за постиженията в леката атлетика.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
n.metodiev написа:От мен голямо браво с пожелания за още много успехи на Иван Иванов за титлата от турнира в Уимбилдън
От няколко месеца го следя този младеж, когато мога да открия из Интернет къде да го гледам, с всеки мач става все по-добър

А на Уимбълдън направо не издържа! Спечели го без загубен сет!

Да не говорим, че е на 16 години и май е най-младият тенисист, който е печелил Уимбълдън при младежите до 18 години

Най-якото е, че има пълна стипендия за академията на Надал, ама вероятно след представянето му на Ролан Гарос и Уимбълдън, ще има доста спонсори на опашка

А, да! Иван е член на Клуб 2018, Клуб 2019, Клуб 2020, Клуб 2021, Клуб 2022 и Клуб 2023 "Успелите деца на България" на Фондация “Димитър Бербатов“.
Четирикратен Лауреат на Голямата награда - за 2018-а, 2019-а, 2021-ва и 2022-ра г.

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- n.metodiev
- Потребител
-
Направо ме е срам, че не знаем толко неща за него. Благодаря ти, че ми даде тази информация.zAcK написа:n.metodiev написа:От мен голямо браво с пожелания за още много успехи на Иван Иванов за титлата от турнира в Уимбилдън
От няколко месеца го следя този младеж, когато мога да открия из Интернет къде да го гледам, с всеки мач става все по-добър![]()
А на Уимбълдън направо не издържа! Спечели го без загубен сет!![]()
Да не говорим, че е на 16 години и май е най-младият тенисист, който е печелил Уимбълдън при младежите до 18 години![]()
Най-якото е, че има пълна стипендия за академията на Надал, ама вероятно след представянето му на Ролан Гарос и Уимбълдън, ще има доста спонсори на опашка![]()
А, да! Иван е член на Клуб 2018, Клуб 2019, Клуб 2020, Клуб 2021, Клуб 2022 и Клуб 2023 "Успелите деца на България" на Фондация “Димитър Бербатов“.
Четирикратен Лауреат на Голямата награда - за 2018-а, 2019-а, 2021-ва и 2022-ра г.
Жалкото, е че почти май не отразиха неговия успех.
За волейболистлите отделиха срамно малко време.
После да се зачуди човек как да се стимулират и вдъхновяват децата...
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii

А имаме и още един полуфиналист при юношите на Уимбълдън