СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: Новогодишна спам тема MY2023
Маверик, някакъв коментар на долното?
От търсачката е
Engi написа:Момчета, няма смисъл да се обяснявате на хейтърите, камо ли пък на маверика, великата опозиция:))))
От търсачката е

KoolyO написа:kirobreika1 написа:Някой имал ли е / или да е карал V8 бензин, да ми каже колко най-нисък разход е постижим на извънселско?
(няма да си купувам, по друг повод питам)
Тепърва още чета темата, та не знам дали някой друг не ти е отговорил.
650i-то ми дава 12.3 смесено. М/у 100 и 140 е с около 9 на сто.
Ф90 е 0.5-1л надолу от това и в двете дисциплини. По прости и големи мотори на подобни и по-малки размери са 12 навън, 15-18 смесено.
- kirobreika1
-
-
- Кара: м си Саап-а и се подрусвам
- Детайли за колата: твърдо окачване :/
хахахах, чувствам се супер тъпо - карам сааб 9-3 с 2.0т 175 кс и ми дава същия извънградскоKoolyO написа:kirobreika1 написа:Някой имал ли е / или да е карал V8 бензин, да ми каже колко най-нисък разход е постижим на извънселско?
Тепърва още чета темата, та не знам дали някой друг не ти е отговорил.
650i-то ми дава 12.3 смесено. М/у 100 и 140 е с около 9 на сто.

Предполагам, че разликата в поддръжката е сериозна, но разходът е супер зле за 4-ри цилиндров миксер

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Нямам идея какво е, може да е старо, към стария Маверик, който не пише май вече, моя ник едно време беше BMWPOWER_ACM като последното идваше от съкращението на Милан.
А иначе Моллов тука направи интригата като поправя постовете ми, аз не съм писал да бъда модератор, съвсем друг човек препоръчах.
А иначе Моллов тука направи интригата като поправя постовете ми, аз не съм писал да бъда модератор, съвсем друг човек препоръчах.

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
kirobreika1 написа:Някой имал ли е / или да е карал V8 бензин, да ми каже колко най-нисък разход е постижим на извънселско?
6.1 Hemi под 14-14.5 не помня да съм го смъквал, и то с каране в диапазона 90-100. Със 120-130 и нагоре - 17+ не ти мърдат

Ама да речем, че там е аеродинамичен "проблем" и стар мАтор

S62B50 под 9.5 нямам спомен да е било и то в диапазона 100-110 надолЕ към гръцко

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- shlosera
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 M50B20
- Мечтае да кара: e36 M3
Стар осмак 4.7 с нито една работеща ламбда сонда смесено 18-20 зависи колко го тъпчеш, на дълго около 14-15 веднъж съм виждал 12.5 при постоянна скорост от 100км/ч в рамките на 100кмNickelback написа:kirobreika1 написа:Някой имал ли е / или да е карал V8 бензин, да ми каже колко най-нисък разход е постижим на извънселско?
6.1 Hemi под 14-14.5 не помня да съм го смъквал, и то с каране в диапазона 90-100. Със 120-130 и нагоре - 17+ не ти мърдат
Ама да речем, че там е аеродинамичен "проблем" и стар мАтор
S62B50 под 9.5 нямам спомен да е било и то в диапазона 100-110 надолЕ към гръцкоСъс 130 качва до към 11.5-12
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Jordana написа:Заради 50 грама фреон дето са фъснали ги кара да точат 6 кила да ти угодят на капризите ли ве ?!!
Прието е всяко “фъс” като закачаш/ разкачаш маркучите да е 2 унции газ. 3 секунди мислиш ли че е 50 грама? Мисля, че е доста повече. Както и да е- той изсмука 14 паунда газ а трябваше вътре да са 16.2… един вид или за 2-3 месеца от както го имам да е изтекло малко (не вярвам) или за 3 секунди е изпуснал точно 2.2 паунда…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Don_Diego написа:Абе гледахте ли вече “Сам вкъщи”?
Die Hard е единствения коледен филм, който признавам

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Top Gun Maverick написа:Нямам идея какво е, може да е старо, към стария Маверик, който не пише май вече, моя ник едно време беше BMWPOWER_ACM като последното идваше от съкращението на Милан.
Кого си препоръчал ?

keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
barty написа:Don_Diego написа:Нощо не спамите…
Петък вечер е, хората спят
или пият

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
c04 написа:barty написа:Don_Diego написа:Нощо не спамите…
Петък вечер е, хората спят
или пият
С всичка сила!

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
Aз си поркам от време на време с Бавареца по скайпа. Пуснем камерите и сме все едно заедно. Едно време имаше сериозни пиячи у форума. Сега вече .... от игри не им остава време