Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?

Мнение от alekangg » 05 Окт 2021, 10:12

Фен е защото е бил в 5 звезден хотел и си е свиркал.

Положението в Куба е много много зле, много по-зле от годините на Виденовата зима у нас.
Тази година няма храна, няма ток, няма нищо. Има протести, опашки за всичко, като под опашки да се разбира чакане по 6-8-12 часа за хляб, ориз или нещо друго, като се налага да се чака всеки ден или през ден, за различни продукти.
Масово има хора, които чакат и си продават мястото на други, които не искат да чакат, но имат пари.
Има и магазини с долари, точно като нашите корекоми, но само единици могат и имат пари за тях.
Заплатите са около 30 евро на месец, но много неща са по-скъпи от Европа.

Сега се жалват, че нямали дори сухо мляко и щели да дават на хората сухо мляко от соя.

Постоянно има прекъсване на ток с часове, само хубави неща им се случват.
Частници продават каквото имат и могат на високи цени, примерно боб, месо и т.н., не им е лесно изобщо.

Обаче се гордеят с новите униформи, точно като едно време пионерчета и чавдарчета.
изображение_2021-10-05_111550.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Окт 2021, 10:22

Jordana написа:Тоз луд ли е вееее .. :kuku:
Бахти интернета превърна хората тотално в изтрещели плазмодии . Тоя има 115 000 последователи .. :shock:

Дишай де, има само 5.5, гледанията са толкова. :mhihi:
Аз го виждам за пръв път и не знам по какъв критерий ю туб реши да ми го пусне като не съм гледал нито за режими, нито за туризъм, нито за нищо от споменатото в клипа. Ама викам това ще предизвика интерес във форума и чаках коментара на Канадата, ама той спи сигурно, а темата с ваксините е заключена...

Да се възмутя аз от поредния докторски тормоз, малката днес на проба за ваксина там от тия задължителните и и обождат мястото, в петък трябва да иде да премерят какво е що е, но дават извинителна бележка за днес за училище и...дай 2 лв.
И жената се сеща, че и преди време като беше ходила за големия за някакъв преглед и извинителна бележка...дай 2 лв.
Та вече и за хартиите ще трябва да се плаща, леко от 2 лв. почват и така докато се възприеме и това за нормално. Не им стигат потребителските такси, не им стигат заплатите и пе гледат да съберат хора колкото не могат и на теория да обслужат понеже им плащат и на бройка, не и стигат рушветите, ами и това.
При вас така ли е?
Последна промяна Top Gun Maverick на 05 Окт 2021, 10:25, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 05 Окт 2021, 10:23

Баси дебила, този дали е достатъчно тъп да си вярва на приказките или го прави просто за дебилните си последователи :kuku: Личните ми впечатления от Куба от прекараните там 2 седмици ваканция преди 6 години(ама не да кисна в хотел ол инклузив във Варадеро, ами яко обикаляне на страната) са, че е прекрасна страна, с много готини хора(е, и те си имат мърша) които обаче живеят адски мизерен живот. Магазините са буквално празни, точно това което съм виждал по снимки за цоц-а тук, там го видях на живо. Общо взето единственото което можеш да си купиш лесно е ром, и то за без пари наистина. Един литър ром беше нещо от сорта на 3-4$. Раздавли им по не знам си колко месо, глупости - нагъват ориз с боб и от време на време за разнообразие боб с ориз. Ядене с месо в ресторант ти е поне 20$ - повечето кубинци не правят толкова на месец сигурно...

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330xd

Мнение от Kurtov » 05 Окт 2021, 10:35

Top Gun Maverick написа:
Jordana написа:Тоз луд ли е вееее .. :kuku:
Бахти интернета превърна хората тотално в изтрещели плазмодии . Тоя има 115 000 последователи .. :shock:

Дишай де, има само 5.5, гледанията са толкова. :mhihi:
Аз го виждам за пръв път и не знам по какъв критерий ю туб реши да ми го пусне като не съм гледал нито за режими, нито за туризъм, нито за нищо от споменатото в клипа. Ама викам това ще предизвика интерес във форума и чаках коментара на Канадата, ама той спи сигурно, а темата с ваксините е заключена...

Да се възмутя аз от поредния докторски тормоз, малката днес на проба за ваксина там от тия задължителните и и обождат мястото, в петък трябва да иде да премерят какво е що е, но дават извинителна бележка за днес за училище и...дай 2 лв.
И жената се сеща, че и преди време като беше ходила за големия за някакъв преглед и извинителна бележка...дай 2 лв.
Та вече и за хартиите ще трябва да се плаща, леко от 2 лв. почват и така докато се възприеме и това за нормално. Не им стигат потребителските такси, не им стигат заплатите и пе гледат да съберат хора колкото не могат и на теория да обслужат понеже им плащат и на бройка, не и стигат рушветите, ами и това.
При вас така ли е?

При мене е даже 3 лв :mrgreen: .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 05 Окт 2021, 10:39

До 18 год няма такса, това, че докторчетата ви гърбят е друг въпрос. Преди години се оплаках от един такъв и го смених точно заради това.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 05 Окт 2021, 11:42

alekangg написа:До 18 год няма такса, това, че докторчетата ви гърбят е друг въпрос. Преди години се оплаках от един такъв и го смених точно заради това.

Няма такса за преглед.
За извинителна бележка има.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 05 Окт 2021, 12:03

drago_pavlov написа:
alekangg написа:До 18 год няма такса, това, че докторчетата ви гърбят е друг въпрос. Преди години се оплаках от един такъв и го смених точно заради това.

Няма такса за преглед.
За извинителна бележка има.

Може, на мен ми искаше-просеше си за преглед на бебе.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Окт 2021, 14:21

b_u_b_o написа:Баси дебила, този дали е достатъчно тъп да си вярва на приказките или го прави просто за дебилните си последователи :kuku: Личните ми впечатления от Куба от прекараните там 2 седмици ваканция преди 6 години(ама не да кисна в хотел ол инклузив във Варадеро, ами яко обикаляне на страната) са, че е прекрасна страна, с много готини хора(е, и те си имат мърша) които обаче живеят адски мизерен живот. Магазините са буквално празни, точно това което съм виждал по снимки за цоц-а тук, там го видях на живо. Общо взето единственото което можеш да си купиш лесно е ром, и то за без пари наистина. Един литър ром беше нещо от сорта на 3-4$. Раздавли им по не знам си колко месо, глупости - нагъват ориз с боб и от време на време за разнообразие боб с ориз. Ядене с месо в ресторант ти е поне 20$ - повечето кубинци не правят толкова на месец сигурно...
Кубинските бедни - най-богатите бедни :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Окт 2021, 15:13

аз съм бил в куба няколко пъти- и всеки път е по-лошо... ако седиш в затворените им курорти и само се разхождаш по малекон-а може и да ти хареса (ама си бие на социализъм защото виждаш, че всичко каквото е по- така е доста долнопробно)... но на мене ми хареса щото пурите и рома бяха относително евтини а на мене толкова ми трябва :ok:

но като цяло мизерията е страховита. но пък са царе на трансплантациите - 2/3 от американските коли останали от едно време са със съветски двигататели.. хората са супер, но са изключително бедни и те гледат само в ръцете. ако имаш долари може да живееш ок там предполагам, но не е за мене.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 05 Окт 2021, 18:45

Какво става, че нещо изпуснах връзката...
Зак в Куба ли ще го пращаме? :dunno: :dunno:
Excellent! Steven is my name!

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 05 Окт 2021, 21:12

Borymeckata написа:Зак в Куба ли ще го пращаме? :dunno: :dunno:

Като не става в Швейцария, Куба ще е Швейцария явно :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Поне може да се къпеш след 22:00 часа и няма да се оплачат в полицията. Ама това ако имаш вода, разбира се :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 05 Окт 2021, 22:33

Поизчерпаха се дестинациите ли ? :mhihi: БЕгай в Тайланд, да се успокоиш малко. Руснаците се махнаха, само индийците ще са ти конкуренция.
Ubi dubium, ibi libertas

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 06 Окт 2021, 1:45

Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 06 Окт 2021, 5:58

С кеф да се определиш като "бабоеб" :mhihi:
:yes:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Окт 2021, 6:53

Пращам ги на един приятел, който все пита почитателите на старите БМВ-та дали си падат по баби. Даже докато пиша поста ги видя и се изцъкли. :mhihi:
Страшна работа.
Но съм разочарован от темата Куба. Очаквах коментарът на Канадата за клипа, а той откакто няма тема за ваксините се изгуби. Моллов е виновен. :mhihi: Удължава наказанието май.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата