Цигани побойници
Модератор: Общи модератори
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Re: Цигани побойници
Щото арапчето е получило един тупаник и се е приземило по теме, ма арабските тикви не са кат балканските и се пукат лесно.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Пинтев написа:И защо нашето момче е арестувано???![]()
Защото е българин Тонка! Ако беше мангал щяха да го коронясат за такава постъпка

ATR-42/72
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Радвам се, че не е пукнал, заради момчето.Мордехай написа:Щото арапчето е получило един тупаник и се е приземило по теме, ма арабските тикви не са кат балканските и се пукат лесно.
Иначе нямаше да е загуба..
Мда, всъщност сирийският мангал е за арест в случая!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Снощи в Столипиново са ги понаритали, ама малко им е било де. Днес роптаят как са им нарушени правата и са ги били без нищо. А иначе излезли от кръчмата някакви и искал полицаите да пуснат задържания с хероина. Така става разправията и влизат всички ченгета да бият.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
Току що(още я нама новината в нета)пожарните са се засилили към фабриката за месо във Войводиново.
Това е заради протестите на хората, мангалята станаха тотално нагли, ама всички ние сме си виновни! 
Това е заради протестите на хората, мангалята станаха тотално нагли, ама всички ние сме си виновни! 
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Аз също мисля,че "съвпадението" не е случайно,но няма как да се докаже, естествено...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Някой съвестен полицай може да намери и следите и извършителите,ама на кой политик ще му стиска да излезе и да каже истината.
Нали разбирате,в опазването на социалният мир,ще се жертват с мъртво мълчание или кратичко написана дезинформация.
Нали разбирате,в опазването на социалният мир,ще се жертват с мъртво мълчание или кратичко написана дезинформация.
Изкривеното огледало на ЕУ дебилите. https://news.bg/int-politics/ep-iska-me ... eniya.html
- kasho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
- Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5
Benord написа:Изкривеното огледало на ЕУ дебилите. https://news.bg/int-politics/ep-iska-me ... eniya.html
Тези наистина или са дебили или не са виждали средностатистически ром на живо... Икономически съм силно про-европейски настроен обаче с целия тоя джендъризам и толерастия, която ни залива ще започна да гласувам за националистически и антиевропейски партии. То това не се търпи вече. Скоро щетите от роми/мигранти/всевъзможни орки ще станат повече отколкото са ползите от членството в един такъв съюз... А те се чудят защо аджеба крайнодясното е във възход. Даже твърде бавен е тоя възход, по-бързо трябва да става.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
Ебати, искат хората в ЕС да се изнесат всички на някъде ли? И тука да стане мангалистан като шепа хора да го използват за...какво после? Просто да го няма явно! 

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Ubi dubium, ibi libertas
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Преди малко ми се разигра следната ситуация.
Седя на светофар и чакам да направя обратен завой. Светна ми зелено и аз започвам да изпълнявам маневрата, но има пешеходен светофар, който също светва зелено и следователно преди да приключа с обратния завой, трябва да спра, за да изчакам пешеходци. Та започвам аз маневрата и забелязвам двама мангала с мангалките, облекли се като за селска дискотека и седят по средата на платното и ми кършат стойки
Разбира се, намалих леко, за да ги видя какво ще смятат за нужно да направят, но те продължиха да седят на пътя, все едно баща им го е правил със собствени средства. Аз в такива моменти си признавам, че ми кипват лайната, навивам геврека и минавам максимално близо до тях, барем се стресне.
Та исках да кажа, че продължават да са си все така нагли и безочливи, както са си свикнали винаги, с мисълта, че това е тяхно, а не, че са просто гости, които е крайно време да си допиват и да си бягат
Седя на светофар и чакам да направя обратен завой. Светна ми зелено и аз започвам да изпълнявам маневрата, но има пешеходен светофар, който също светва зелено и следователно преди да приключа с обратния завой, трябва да спра, за да изчакам пешеходци. Та започвам аз маневрата и забелязвам двама мангала с мангалките, облекли се като за селска дискотека и седят по средата на платното и ми кършат стойки
Разбира се, намалих леко, за да ги видя какво ще смятат за нужно да направят, но те продължиха да седят на пътя, все едно баща им го е правил със собствени средства. Аз в такива моменти си признавам, че ми кипват лайната, навивам геврека и минавам максимално близо до тях, барем се стресне. Та исках да кажа, че продължават да са си все така нагли и безочливи, както са си свикнали винаги, с мисълта, че това е тяхно, а не, че са просто гости, които е крайно време да си допиват и да си бягат

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..