Какви жени харесвате?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какви жени харесвате ?

Ниски ала джобно гадже (34-35 номер обувки)
44
6%
Среден ръст -  около 1.65-1.70 високи
97
14%
Високи (41+ номер обувки)
23
3%
Слаби -  анорексички ядящи тоалетна хартия
12
2%
Нормално телосложение
101
14%
Дебели (пухкави - къде пипнеш все да има боска)
4
1%
Млади - лолитки
49
7%
Наборки
69
10%
Възрастни milf/gilf
35
5%
Гърди - малки
22
3%
Гърди - средно статистически
98
14%
Гърди - големи ала БАСИ БОСКИТЕ
39
5%
Никакви косми
84
12%
Нямам претенции за окосмяването
27
4%
Искам да е натурална и силно окосмена НАВСЯКЪДЕ
8
1%

Общо гласове : 712
старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Re: Какви жени харесвате?

Мнение от klintan66 » 15 Дек 2016, 17:55

Vra4anin написа:
klintan66 написа:Врачанин ... и тези харесващи Мая ....вие сте извратени :smoke: :smoke: :smoke:
В този мъжки форум не очаквах такова скромно участие.

Мордехай , никой не се разбира с жена си. Това е генетично заложено.

Извратени, а? А да харесваш и издигаш в култ една стара кола като Е30-ка се нарича "фенщина" и "мания", а да харесваш стари засукани лисици е извратено :mhihi:

Човеко, няма да мога с такива лели дори живота ми да зависи.
Друго си е с някоя малка прасковка.
Но важното е ендорфин да се отделя.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 15 Дек 2016, 18:01

klintan66 написа:Друго си е с някоя малка прасковка.

Такива дето още миришат на феромони - не мерси...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 15 Дек 2016, 18:05

Made in Russia! Ей на тая девойка (и една нейна приятелка :lol: ) дължа изкривяването си да гледам детайлите. Oще не съм срещнал българка дето дори наполовина да си обръща толкова внимание на външния вид.
Пусто не ми стигна въздуха за нещо по-сериозно (от мнооооого богата рода е момата) иначе сега щях да си живея живота в Москва :confused:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 15 Дек 2016, 18:16

Като видя такава висока талия и веднага си представям какъв целулит се крие отдолу...
С един куршум два заека - хем сме модерни, хем стяга тумбака :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 15 Дек 2016, 18:19

Vra4anin написа:Извратени, а? А да харесваш и издигаш в култ една стара кола като Е30-ка се нарича "фенщина" и "мания", а да харесваш стари засукани лисици е извратено :mhihi:

Значи много моля :!:

Аз не ти обиждам дъртите чанти, не закачай "манията" :ok:

пп. сравненията между жени и коли винаги са ме кефели :lol: пак се намери повод :shock:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 15 Дек 2016, 19:07

Значи само ще кажа на Inmemoriam, да се благодари че не сме по турско време, щото иначе одмах свиквам башибозука, намирам го, режа му главата и това с нашийника го прибирам в харема. Па после ако ще Капитан Петко Войвода да дойде - се ще си го поделим.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 15 Дек 2016, 19:23

Абе то и сега някои си го правят тва с краденето на жените, ама .... тва е друга тема :lol:
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 15 Дек 2016, 21:25

Баси темата :mhihi:
Аз също съм си мислел да я пускам, ама като съм бил подпийнал, де :ok: Та по темата :yes:
За мен лично една жена няма ли красиво лице, в частност, ОЧИ :!: , вежди, носле и не на последно място - "хубава муцунка" - каквото и тяло да има, трудно би ме привлякла за дълъг период :dunno: Трябва да има правилни черти на лицето - не харесвам ball face, прекалено остри и/или вдлъбнати/изпъкнали лица, и т.н. Трудно ми е да опиша... Не можах да намеря снимки из нета какво точно имам в предвид, но да речем нещо средно между Тайлър Суифт и Адриана Лима. Може би нещо подобно на тая мацка от първа страница:

Изображение

Откъм тяло - нормално средностатистическо женско тяло, може би леко фит (тези от първа страница са идеални :D ), и съм доволен :ok: Излишно е да споменавам, че на първо място са хубавите прави и стегнати крака, подобаващото дупе, и средноголеми гърди (тук нямам претенции стига да са според изикванията за форма, ориентация, диаметър на едни неща и като цяло пропорции, ама ме е срам да ги описвам в детайли пред колежката в темата, че ми е малко виното още, иначе съм къде-къде по-дескриптивен в подходяща компания :mhihi: ). Красивото лице според изискванията по-горе компенсира леки девиации, ако е по-пълна или пък по-слаба. Определено не харесвам тип "тапициран скелент", "желиран кокал", още по-малко пък "свиня майка" :ok: Окосмяването не искам до го коментирам, че ми става гадно, но да кажем нормалния женски "мъх" е ОК, не повече :ok: Имам приятели дето се отвращават дори и да видят един дребен рус косъм... Чак пък толкова... :ok: . Цвят на очите или косата - нямам конкретни предпочитания. Като, че ли тъмно руса/кестенява си е супер. Съвсем руса пак е ОК, но не в подобна степен. Черна пак става. Червенокоси, като че ли не харесвам чак толкова. Но не ги връщам в short-term :ok: Очи - по-скоро тъмни, но не е задъжително (може сини/зелени в подходяща комбинация) :) Носле - леко чипо, до право :) Като цяло - колкото по-естествена, покриваща тези изисквания толкова по-добре :) Откъм възраст - наборка или по-млада с до 10 години, да речем :ok: И не на последно място - маникюр, лек грим, и тн. и най-вече хигиена :) И тЕ така, май покрих критерийте според анкетата :ok:

И пак - баси темата :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 15 Дек 2016, 21:30

Скоро някой ще пусне тема - покажете какви вуци давите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 15 Дек 2016, 22:01

Nickelback написа:Баси темата :mhihi:
Аз също съм си мислел да я пускам, ама като съм бил подпийнал, де :ok: Та по темата :yes:
За мен лично една жена няма ли красиво лице, в частност, ОЧИ :!: , вежди, носле и не на последно място - "хубава муцунка" - каквото и тяло да има, трудно би ме привлякла за дълъг период :dunno: Трябва да има правилни черти на лицето - не харесвам ball face, прекалено остри и/или вдлъбнати/изпъкнали лица, и т.н. Трудно ми е да опиша... Не можах да намеря снимки из нета какво точно имам в предвид, но да речем нещо средно между Тайлър Суифт и Адриана Лима. Може би нещо подобно на тая мацка от първа страница:

Изображение

Откъм тяло - нормално средностатистическо женско тяло, може би леко фит (тези от първа страница са идеални :D ), и съм доволен :ok: Излишно е да споменавам, че на първо място са хубавите прави и стегнати крака, подобаващото дупе, и средноголеми гърди (тук нямам претенции стига да са според изикванията за форма, ориентация, диаметър на едни неща и като цяло пропорции, ама ме е срам да ги описвам в детайли пред колежката в темата, че ми е малко виното още, иначе съм къде-къде по-дескриптивен в подходяща компания :mhihi: ). Красивото лице според изискванията по-горе компенсира леки девиации, ако е по-пълна или пък по-слаба. Определено не харесвам тип "тапициран скелент", "желиран кокал", още по-малко пък "свиня майка" :ok: Окосмяването не искам до го коментирам, че ми става гадно, но да кажем нормалния женски "мъх" е ОК, не повече :ok: Имам приятели дето се отвращават дори и да видят един дребен рус косъм... Чак пък толкова... :ok: . Цвят на очите или косата - нямам конкретни предпочитания. Като, че ли тъмно руса/кестенява си е супер. Съвсем руса пак е ОК, но не в подобна степен. Черна пак става. Червенокоси, като че ли не харесвам чак толкова. Но не ги връщам в short-term :ok: Очи - по-скоро тъмни, но не е задъжително (може сини/зелени в подходяща комбинация) :) Носле - леко чипо, до право :) Като цяло - колкото по-естествена, покриваща тези изисквания толкова по-добре :) Откъм възраст - наборка или по-млада с до 10 години, да речем :ok: И не на последно място - маникюр, лек грим, и тн. и най-вече хигиена :) И тЕ така, май покрих критерийте според анкетата :ok:

И пак - баси темата :mhihi:

За описанието не знам как не те домързя да го поишеш толкоа подробна и изобщо да го измислеш.Не на последно място мацката дето даде супер :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 15 Дек 2016, 22:24

;)
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 15 Дек 2016, 23:45

Silverlight написа:Изображение :bowdown:

Е т'ва е жена.. жалко,че е на 33 :D , но пък изглежда добре :mhihi:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 15 Дек 2016, 23:48

Тая на Nickelback май най ми харесва... :winky:

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 15 Дек 2016, 23:59

Nedko Anev написа:Е т'ва е жена.. жалко,че е на 33 :D , но пък изглежда добре :mhihi:

Кое е "жалкото" в случая?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 16 Дек 2016, 0:03

Nedko Anev написа:
Silverlight написа:Изображение :bowdown:

Е т'ва е жена.. жалко,че е на 33 :D , но пък изглежда добре :mhihi:
Тъкмо се е разработила, ти пък :D

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro