Какви жени харесвате?
Модератор: Общи модератори
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Re: Какви жени харесвате?
Vra4anin написа:klintan66 написа:Врачанин ... и тези харесващи Мая ....вие сте извратени![]()
![]()
![]()
В този мъжки форум не очаквах такова скромно участие.
Мордехай , никой не се разбира с жена си. Това е генетично заложено.
Извратени, а? А да харесваш и издигаш в култ една стара кола като Е30-ка се нарича "фенщина" и "мания", а да харесваш стари засукани лисици е извратено
Човеко, няма да мога с такива лели дори живота ми да зависи.
Друго си е с някоя малка прасковка.
Но важното е ендорфин да се отделя.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
klintan66 написа:Друго си е с някоя малка прасковка.
Такива дето още миришат на феромони - не мерси...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Made in Russia! Ей на тая девойка (и една нейна приятелка
) дължа изкривяването си да гледам детайлите. Oще не съм срещнал българка дето дори наполовина да си обръща толкова внимание на външния вид.
Пусто не ми стигна въздуха за нещо по-сериозно (от мнооооого богата рода е момата) иначе сега щях да си живея живота в Москва

Пусто не ми стигна въздуха за нещо по-сериозно (от мнооооого богата рода е момата) иначе сега щях да си живея живота в Москва

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Като видя такава висока талия и веднага си представям какъв целулит се крие отдолу...
С един куршум два заека - хем сме модерни, хем стяга тумбака
С един куршум два заека - хем сме модерни, хем стяга тумбака

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Vra4anin написа:Извратени, а? А да харесваш и издигаш в култ една стара кола като Е30-ка се нарича "фенщина" и "мания", а да харесваш стари засукани лисици е извратено![]()
Значи много моля

Аз не ти обиждам дъртите чанти, не закачай "манията"

пп. сравненията между жени и коли винаги са ме кефели

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Значи само ще кажа на Inmemoriam, да се благодари че не сме по турско време, щото иначе одмах свиквам башибозука, намирам го, режа му главата и това с нашийника го прибирам в харема. Па после ако ще Капитан Петко Войвода да дойде - се ще си го поделим.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Абе то и сега някои си го правят тва с краденето на жените, ама .... тва е друга тема 

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Баси темата 
Аз също съм си мислел да я пускам, ама като съм бил подпийнал, де
Та по темата
За мен лично една жена няма ли красиво лице, в частност, ОЧИ
, вежди, носле и не на последно място - "хубава муцунка" - каквото и тяло да има, трудно би ме привлякла за дълъг период
Трябва да има правилни черти на лицето - не харесвам ball face, прекалено остри и/или вдлъбнати/изпъкнали лица, и т.н. Трудно ми е да опиша... Не можах да намеря снимки из нета какво точно имам в предвид, но да речем нещо средно между Тайлър Суифт и Адриана Лима. Може би нещо подобно на тая мацка от първа страница:

Откъм тяло - нормално средностатистическо женско тяло, може би леко фит (тези от първа страница са идеални
), и съм доволен
Излишно е да споменавам, че на първо място са хубавите прави и стегнати крака, подобаващото дупе, и средноголеми гърди (тук нямам претенции стига да са според изикванията за форма, ориентация, диаметър на едни неща и като цяло пропорции, ама ме е срам да ги описвам в детайли пред колежката в темата, че ми е малко виното още, иначе съм къде-къде по-дескриптивен в подходяща компания
). Красивото лице според изискванията по-горе компенсира леки девиации, ако е по-пълна или пък по-слаба. Определено не харесвам тип "тапициран скелент", "желиран кокал", още по-малко пък "свиня майка"
Окосмяването не искам до го коментирам, че ми става гадно, но да кажем нормалния женски "мъх" е ОК, не повече
Имам приятели дето се отвращават дори и да видят един дребен рус косъм... Чак пък толкова...
. Цвят на очите или косата - нямам конкретни предпочитания. Като, че ли тъмно руса/кестенява си е супер. Съвсем руса пак е ОК, но не в подобна степен. Черна пак става. Червенокоси, като че ли не харесвам чак толкова. Но не ги връщам в short-term
Очи - по-скоро тъмни, но не е задъжително (може сини/зелени в подходяща комбинация)
Носле - леко чипо, до право
Като цяло - колкото по-естествена, покриваща тези изисквания толкова по-добре
Откъм възраст - наборка или по-млада с до 10 години, да речем
И не на последно място - маникюр, лек грим, и тн. и най-вече хигиена
И тЕ така, май покрих критерийте според анкетата
И пак - баси темата

Аз също съм си мислел да я пускам, ама като съм бил подпийнал, де

За мен лично една жена няма ли красиво лице, в частност, ОЧИ

Откъм тяло - нормално средностатистическо женско тяло, може би леко фит (тези от първа страница са идеални

И пак - баси темата

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Nickelback написа:Баси темата
Аз също съм си мислел да я пускам, ама като съм бил подпийнал, деТа по темата
![]()
За мен лично една жена няма ли красиво лице, в частност, ОЧИ, вежди, носле и не на последно място - "хубава муцунка" - каквото и тяло да има, трудно би ме привлякла за дълъг период
Трябва да има правилни черти на лицето - не харесвам ball face, прекалено остри и/или вдлъбнати/изпъкнали лица, и т.н. Трудно ми е да опиша... Не можах да намеря снимки из нета какво точно имам в предвид, но да речем нещо средно между Тайлър Суифт и Адриана Лима. Може би нещо подобно на тая мацка от първа страница:
Откъм тяло - нормално средностатистическо женско тяло, може би леко фит (тези от първа страница са идеални), и съм доволен
Излишно е да споменавам, че на първо място са хубавите прави и стегнати крака, подобаващото дупе, и средноголеми гърди (тук нямам претенции стига да са според изикванията за форма, ориентация, диаметър на едни неща и като цяло пропорции, ама ме е срам да ги описвам в детайли пред колежката в темата, че ми е малко виното още, иначе съм къде-къде по-дескриптивен в подходяща компания
). Красивото лице според изискванията по-горе компенсира леки девиации, ако е по-пълна или пък по-слаба. Определено не харесвам тип "тапициран скелент", "желиран кокал", още по-малко пък "свиня майка"
Окосмяването не искам до го коментирам, че ми става гадно, но да кажем нормалния женски "мъх" е ОК, не повече
Имам приятели дето се отвращават дори и да видят един дребен рус косъм... Чак пък толкова...
. Цвят на очите или косата - нямам конкретни предпочитания. Като, че ли тъмно руса/кестенява си е супер. Съвсем руса пак е ОК, но не в подобна степен. Черна пак става. Червенокоси, като че ли не харесвам чак толкова. Но не ги връщам в short-term
Очи - по-скоро тъмни, но не е задъжително (може сини/зелени в подходяща комбинация)
Носле - леко чипо, до право
Като цяло - колкото по-естествена, покриваща тези изисквания толкова по-добре
Откъм възраст - наборка или по-млада с до 10 години, да речем
И не на последно място - маникюр, лек грим, и тн. и най-вече хигиена
И тЕ така, май покрих критерийте според анкетата
И пак - баси темата
За описанието не знам как не те домързя да го поишеш толкоа подробна и изобщо да го измислеш.Не на последно място мацката дето даде супер

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Silverlight написа:![]()
Е т'ва е жена.. жалко,че е на 33

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Тая на Nickelback май най ми харесва... 

- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Nedko Anev написа:Е т'ва е жена.. жалко,че е на 33, но пък изглежда добре
Кое е "жалкото" в случая?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Тъкмо се е разработила, ти пъкNedko Anev написа:Silverlight написа:![]()
Е т'ва е жена.. жалко,че е на 33, но пък изглежда добре

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro